fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Hästängsvägen 6, Höllviken

NJUT AV STRANDPROMENADEN!

På perfekt läge på markplan i hus 4 finner vi denna nyproducerade trea om 83 kvm. Bostaden präglas av en tidlös och modern arkitektur med väldisponerade ytor i hög standard. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ljusinsläpp från två väderstreck samt egen solig uteplats om ca 10 kvm gör bostaden luftig och social. Modernt och fullutrustat kök från Vedum, två sovrum, fint helkaklat badrum med tvättmöjligheter och gästtoalett. Ett vackert boende att njuta i!

Bekvämt gångavstånd till matbutiker, restauranger, bagerier, skola, bibliotek och busshållplats för dig som pendlar.

Till bostaden finns ett eget förråd, föreningen har även en gemensam övernattningslägenhet och parkeringsplatser går att hyra.

VÄLKOMNA TILL STRANDHUSEN!

https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/vellinge/hollviken/strandhusen/dokument/strandhusen_bf_webb.pdf

Kort information

Utgångspris:

4 595 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

4 283 kr

Boarea:

83 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

3 rum

Byggår:

2021/2022

Adress:

Hästängsvägen 6
236 51 HÖLLVIKEN
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (15)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Rymlig hall med säkerhetsdörr och förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob. Elfa inredning med klädstång och hylla, praktiskt städskåp. Klinker i grått (tillval), vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Sovrum med ekparkett och tillhörande klädkammare. Elfa inredning med klädstång och hylla. Vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum med ekparkett. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM INTEGRERAT MED KÖK
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generösa ljusinsläpp från två väderstreck samt egen uteplats i söder/västerläge gör bostaden luftig och social. Ekparkett och vitmålade väggar.

Köket från Vedum har vita släta luckor, klick-öppning på väggskåp och rostfria handtag på bänk- och högskåp, bänkskiva i grå laminat, diskho samt köksblandare i krom. Induktionshäll infälld i bänkskiva, helintegrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i rostfritt, kyl och frys. Utdragbar spiskåpa i skåp. Vitvaror från Siemens.

BADRUM/TVÄTT
Helkaklat badrum med klinker i grått och kakel i vitt. Utrustat med dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens, handdukstork i krom (tillval). Blandare från Tapwell. Spotlights i tak med dimmer samt praktiskt spegelskåp.

GÄSTTOALETT
Gästtoalett med handfat, toalett, spegelskåp och spotlights i tak. Klinker i grått, vägg bakom tvättställ är kaklad i vitt, övriga väggar är vitmålade.

ÖVRIGT
Lägenhetsförråd är placerade i entréplan eller i komplementbyggnad. En rymlig och trevlig gästlägenhet på 27 kvm finns att tillgå för de boende i föreningen. Perfekt om man har gäster som vill bo över.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 83 m2
Rum: 3 rum
Våning: 1
Lägenhetsnummer: 4-1002
Andelstal: 1.1893%

Ekonomi

Utgångspris: 4 595 000kr
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 4 283kr
Utöver avgiften tillkommer kostnad för hushållsel, tv, bredband, telefoni, och varmvatten. Ca 400-500 kr/mån (endast en uppskattning). Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Förening

Förening: Brf Strandhusen
Kommun: Vellinge
Byggår: 2021/2022
Hiss: Finns
Parkering: Bostadsrättsföreningen har 113 p-platser. 15 öppna parkeringsplatser med laddplats för elbil. Parkeringskostnaden ingår inte i avgiften. Kostnad 400 kronor/plats/mån. Extra avgift för laddplats 200 kronor/plats/mån.
Uppvärmning: Gas/Vattenburna radiatorer
TV & bredband: Avtal tecknas med Telia Sonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för tv ingår.
I området finns flera cykelparkeringar och miljörum för sortering.

Allmänt om föreningen: Nybyggnad av 6 bostadshus i 3-5 våningar där inflyttning pågår under 2021-2022.

Övrigt: Uteplats om 10 kvm i sydväst.
I området finns flera cykelparkeringar och miljörum för sortering.
Gemensam pergola för mysiga fikastunder.
Postboxar i entrén.
Lägenhetsförråd är placerade i entréplan eller i komplementbyggnad.

Info

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Hästängsvägen 6, 236 51 HÖLLVIKEN

Bevaka slutpris
Hästängsvägen 6, Höllviken
Lägg ditt bud
Hästängsvägen 6, Höllviken
Anmälan visning
Hästängsvägen 6, Höllviken
Intresseanmälan
Hästängsvägen 6, Höllviken

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!