fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Höllvikstrandsvägen 43, Höllviken

UNIQT PÅ SÅ MÅNGA SÄTT!

Välkomna till populära Höllvikstrandvägen och detta gedigna och tidlösa stenhus i dansk arkitektur från Uniqhus med en tomt om hela 2 380 kvm. Här har man använt gedigna materialval och skapat en härlig känsla av kvalitet. Med sina 195 kvm erbjuder villan en ljuvlig sällskapsavdelning med öppen spis, öppet kök med matplats, fina helkaklade badrum, varav ett med bastu, samt tre sovrum och ett tv-rum. Disponeringen i villan är öppen och inbjudande och även genomtänkt och praktisk. Genomgående Höganäsklinker med golvvärme, vitputsade väggar och träpanel i tak med infällda spotlights. Ett varmt och ljust hem att trivas i.

Trädgården ligger i bästa sydvästläge med stor gräsmatta och här finns flera mysiga uteplatser att njuta på. Dessutom finns det en gäststuga på tomten om 34 kvm med kök och badrum, avskilt placerad med egen parkering och uteplats. Perfekt för gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva!

Området är uppskattat av många barnfamiljer med närhet till skola, strand och goda bussförbindelser.

Ett unikt hem att trivas i, varmt välkomna till Höllvikstrandsvägen 43!

Kort information

Utgångspris:

17 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

195 m2

Biarea:

45 m2

Rum:

4 rum

Tomt:

2380 m2

Byggår:

1998

Adress:

Höllvikstrandsvägen 43
23638 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (35)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Ljus och välkomnande entré med Höganäs klinkergolv och vitputsade stenväggar. Här finns spegelskjutdörrar för ytterkläder - bra avhängningsmöjligheter med andra ord.

GÄSTTOALETT
Toalett, handfat med kommod, Höganäs klinkergolv och vitputsade stenväggar.

KÖK
Stort inbjudande kök från Blum med gott om skåpsförvaring. Luckor i trä, bänkskiva i granit samt ljust kakel som stänkskydd. Köksö med ytterligare en vask, mer förvaring och plats för barstolar. Köket är utrustat med spis (Elektrolux), spisfläkt (Blomberg), mikro (Whirlpool), kyl och frys (Elektrolux) samt diskmaskin. I öppen anslutning till köket finns en matplats och ett mindre burspråk med fönster från golv till tak.

VARDAGSRUM
Ett par trappsteg ner finns ett stort, härligt allrum som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats. Golvet pryds av klassisk parkett. Rymd och ljus präglar detta rum då det är öppet upp i nock och ljuset flödar in via stora fönsterpartier samt takfönster. Här finns gott om plats för såväl stor soffgrupp som för matsalsmöblemang, allt har sin givna plats. I rummet finns öppen spis för extra mysfaktor och två stora altandörrar leder ut till den underbara trädgården i soligt sydvästläge.

TV-RUM
I den privata delen av villan finns ett mysigt tv-rum och utgång till en härlig stenlagd uteplats.

SOVRUM 1 & 2
Två sovrum, båda med laminatgolv och vitputsade väggar. Det ena är något mindre och lämpar sig som arbetsrum eller barnrum. Det andra rymmer dubbelsäng samt inbyggd garderob.

SOVRUM 3
Luftigt master bedroom av större modell med plats för dubbelsäng och två sängbord. Härligt ljusinsläpp och terrassdörr till en egen uteplats för morgonkaffet i solen. Skjutdörrsgarderober med spegeldörrar samt en separat klädkammare.

BADRUM
Helkaklat lyxigt badrum inrett i jordfärger med toalett, dubbelhandfat, gott om förvaring, hörnbadkar, dusch och bastu.

GROVKÖK/TVÄTTRUM
Kombinerad groventré och tvättrum. Skåpsinredning med gott om förvaring, tvättho samt tvättmaskin (Elektrolux) och torktumlare (Bosch). Klinker med golvvärme, vitputsade väggar. Intill finns ett stort förråd där även värmepanna och centraldammsugare finns. Utgång till både trädgård och carport, praktiskt!

UTEMILJÖ
Trädgården i sydväst är stor, solig och privat. Den generösa uteplatsen följer runt huset, en del med trädäck under tak och resten är stenlagd. Här finns gott om plats att inreda med matmöblemang, loungegrupper och solstolar. Utemiljön är ombonad med stor gräsmatta, varierande buskar, träd och grönska! I trädgården har man även inrett med en nedsänkt grillhörna, mysfaktorn är hög!

GÄSTSTUGA
Avskilt på tomten med egen ingång, parkering och uteplats finns ett gästhus om 34 kvm. Här inne finns vardagsrum med kök, sovrum och badrum med dusch, toalett och handfat. Intill gäststugan finns förråd och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plan
Byggår: 1998
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Carport och uppställningsplats för 4 bilar
Bredband: Fiber finns.
Uppvärmning: Jordvärme med vattenburen golvvärme
Grund: Krypgrund med bjälklag av betong (ergebjälklag)
Stomme: Tegel
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Tegel
Utv. plåtarbete: Zink
Fönster: 2-glas isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Gäststuga

Ekonomi

Utgångspris: 17 500 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 6 798 000kr
Byggnadsvärde: 3 228 000kr
Landvärde: 3 570 000kr
Värdeår: 1998
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2022-03-28
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:10 ändamål: Vägar, Samfällighet: Vellinge Höllviken S:29, Samfällighet: Vellinge Höllviken S:4, Samfällighet: Vellinge Höllviken S:6, Samfällighet: Vellinge Höllviken S:8

Driftkostnad

El: 45 325kr
Vatten/avlopp: 6 580kr
Renhållning: 3 786kr
Sotning: 1 500kr
Försäkring: 6 500kr
Vägavgift/snö: 1 650kr
Summa driftskostnad: 65 341kr
Kommentarer: I kostnaden för el ingår uppvärmning samt hushållsel. Fastigheten tillhör Höllvikens Vägförening 1

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Höllvikstrandsvägen 43, 23638 Höllviken

Bevaka slutpris
Höllvikstrandsvägen 43, Höllviken
Lägg ditt bud
Höllvikstrandsvägen 43, Höllviken
Anmälan visning
Höllvikstrandsvägen 43, Höllviken
Intresseanmälan
Höllvikstrandsvägen 43, Höllviken