fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1, Böste Ängar

MED HAVET SOM GRANNE kan vi nu presentera två unika fastigheter på första parkett i Böste Ängar. Ett drömboende om hela 339 kvm byggt i sten med en underbar natur- och trädgårdstomt om totalt 3 150 kvm.

Den arkitektritade villan stoltserar med en rymd utöver det vanliga med högt ryggåstak och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och flera terrassdörrar ut mot havet. Materialvalen är sammanhängande och genomgående som vackert gotländskt kalkstensgolv och putsade vita väggar. Den generösa sällskapsytan rymmer släkt och vänner, både med och utan avståndsrestriktioner. Stort härligt kök smakfullt inrett med gjuten bänkskiva i betong och maskiner infällda i väggen, genomtänka detaljer som gör skillnad. Tre välplanerade, ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. En trappa upp finns ett rum att nyttja som allrum eller sovrum, även här med vidunderlig utsikt. Planlösningen är genomtänkt och spännande.

Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad vilket gör att trädgården mynnar ut i naturtomt och vidare ut i strand och hav. Läget och utsikten blir knappast bättre! Nästan så man kan doppa tårna i havet från tomten. Att bo i Böste Ängar är att bo i en riktig sommaridyll. Förr i tiden var här betesmark, något vattenpumpen på tomten skvallrar om. Sägnerna berättar även om smuggelresor och juvelregn i trakten. Området är uppskattat av både sommargäster och året-runt-boende. Sveriges sydligaste udde, Smygehuk, ligger bara 3 minuter bort där det finns hamn, glasskiosk, fiskrökeri och café. Vidare finns Smygehamn med förskola och skola ca 5 km bort och Trelleborg som är närmsta stad endast 10 min iväg. Vidare är det bra pendlingsmöjligheter till Malmö och Sturup. Att få det bästa av två världar - lugnet och avskildheten och samtidigt tillgängligheten och närheten till allt man behöver.

Varmt välkomna till Grythundsvägen 9 & 11 och Böste Ängar!

Kort information

Utgångspris:

18 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

339 m2

Biarea:

34 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

3150 m2

Byggår:

2005

Adress:

Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1
231 92 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att sälja

Ingen gällande detaljplan finns för fastigheten.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (44)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Redan i entrén välkomnas man av fantastisk rymd! Kalkstensgolv, vita putsade väggar och plats för avhängning.

WC/DUSCH
Wc/Dusch med kalkstensgolv, vita putsade väggar och spotlights i tak.

MASTER BEDROOM
Underbar master bedroom med havsutsikt och terrassdörrar utgång till trädgården. Kalkstensgolv, putsade väggar och spotlights i tak. Separat klädkammare.

VARDAGSRUM
Stort härligt vardagsrum, öppet upp i ryggåstak som bjuder på en underbar rymd och underbar utsikt från ett flertal stora fönster samt terrassdörrar ut mot trädgården. Kalkstensgolv och putsade väggar. Den öppna spisen som skiljer vardagsrum och matrum åt går att njuta av från båda håll.

KÖK
Kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning. Det stora köket, med betoning på stort, är smakfullt inrett med röda luckor (Ikea) och bänkskiva gjuten i betong. På golvet ligger kalksten och väggarna är putsade, spotlights i tak. Köket är utrustat med spis med grill och infälld fläkt (Gaggenau 2006), mikro (Gaggenau 2006), kyl och frys (Samsung nov. 2020) och diskmaskin (Miele 2020). Smart och snyggt att vitvarorna är infällda i väggen. Slå dig ner vid köksön eller vid matplatsen där det finns gott om plats för större sällskap.

BADRUM
Större badrum med jacuzzi, handfat, vägghängd wc, dusch och tre handdukstorkar. På golvet ligger kalksten och väggarna är delvis putsade och delvis klädda i kalksten och kakel. Snyggt! Utgång till trädgård åt norr.

SOVRUM x 2
Två sovrum, båda med separat klädkammare och terrassdörr till ängsmark i söder.Kalkstensgolv, vita putsade väggar och spotlights i tak. Takhöjden har tillvaratagits i samtliga rum – inklusive klädkammaren för optimal förvaring.

TVÄTTRUM
Tvättrummet är inrett med skåpsinredning i vitt och bänkskiva i trä. Tvättmaskin (Bosch 2020), torktumlare (Cylinda). Kalkstensgolv med golvvärme och putsade väggar. Dörr ut till trädgården.

GROVENTRÉ
Groventrén når du både från baksidan av trädgården och genom det integrerade garaget och förrådet. Här finns fint med plats för avhängning. Kalkstensgolv, putsade väggar. Är man i behov av fler sovrum skulle förrådet kunna inredas till sovrum.

VÅNING 2
En trappa upp ligger ett rum med frontespis ut mot havet. Ett rum att använda som allrum eller sovrum, det som önskas! Kalkstensgolv, putsade vita väggar och spotlights i tak. Utrymmet i väggen har smart tagits tillvara som förrådsutrymme.

UTEMILJÖ
Utemiljön är i en klass för sig, inte konstigt när det enda man ser är havet framför sig! Uteplats med massiva ekbrädor som matchar både huset och miljön, stort nog för både matmöblemang och loungegrupp. En gång i tiden var här betesmark, något djurens vattenpump som fortfarande står kvar, skvallrar om. Och har man inte plockat björnbär förr kommer man kunna ta igen den dosen med råge nu, här finns det ca 80 kg björnbär att plocka året om i buskarna som stormtrivs på tomten. Mycket gott kan det bli!

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plan med frontespis
Byggår: 2005
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage samt stor uppställningsplats för flertalet bilar.
Bredband: Nej, fiber finns i gatan.
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme/ytjordvärme
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Lättbetong
Bjälklag:
Fasad: Tegel/Trä
Takbeklädnad: Listtäckt papptak
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Velfac 2-glas isoler
Ventilation: Självdrag/mekanisk
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Garagedelen och frontespisens väggar är klädda med massiv ek 30 mm med mellanliggande svart svällist.
Övriga byggnader: Garage 34 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 18 500 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 6 618 000kr
Byggnadsvärde: 4 818 000kr
Landvärde: 1 800 000kr
Värdeår: 2006
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energideklaration: Utförd 2021-08-10
Servitut & planbestämmelser: Förmån: Officialservitut Väg, 12-LII-99.3

Driftkostnad

Uppvärmning: 35 000kr
Vatten/avlopp: 6 840kr
Renhållning: 2 580kr
Försäkring: 7 522kr
Summa driftskostnad: 51 942kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Trelleborgs kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, servitut, byggrätt, VA samt övriga frågor som berör fastigheten samt dess grannfastigheter.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att sälja

Ingen gällande detaljplan finns för fastigheten.

Karta

Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1, 231 92 Trelleborg

Bevaka slutpris
Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1, Böste Ängar
Lägg ditt bud
Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1, Böste Ängar
Anmälan visning
Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1, Böste Ängar
Intresseanmälan
Grythundsvägen 9 Västra Torp 40:3 och Västra Torp 40:1, Böste Ängar

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!