fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Grythundsvägen 9, Böste Ängar

OSLAGBART I STEN MED HAVET SOM GRANNE ! Två unika strandfastigheter om totalt 3 150 kvm.
Den arkitektritade villan om 339 kvm stoltserar med en rymd utöver det vanliga med högt ryggåstak och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och flera terrassdörrar ut mot havet. Materialvalen är sammanhängande och genomgående såsom vackert gotländskt kalkstensgolv och putsade vita väggar. Den generösa sällskapsytan rymmer släkt och vänner. Stort härligt kök smakfullt inrett med gjuten bänkskiva i betong och maskiner infällda i väggen, genomtänka detaljer som gör skillnad. Tre välplanerade, ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. En trappa upp finns ett rum att nyttja som allrum eller sovrum, även här med vidunderlig utsikt. Planlösningen är genomtänkt och otroligt spännande.

Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad vilket gör att trädgården mynnar ut i en naturtomt och vidare ut i strand och hav. Läget och utsikten blir knappast bättre! Nästan så man kan doppa tårna i havet från tomten. Här får man det bästa av två världar - lugnet och avskildheten och samtidigt tillgängligheten och närheten till allt man behöver!

Det vilar ett tryggt lugn över detta vackra hem, en plats att landa och andas, som bör upplevas på plats.

Varmt välkomna till Böste Ängar och Grythundsvägen 9 & 11!

Kort information

Utgångspris:

14 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

339 m2

Biarea:

34 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

3150 m2

Byggår:

2006

Adress:

Grythundsvägen 9
231 92 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att sälja

Ingen gällande detaljplan finns för fastigheterna.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (56)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Redan i entrén välkomnas man av fantastisk rymd! Kalkstensgolv, vita putsade väggar och plats för avhängning.

BADRUM
Lyxigt badrum med kalkstensgolv, delvis kaklade och delvis putsade väggar. Utrustat med vägghängd toalett, dusch, handfat med kommod. Handduktork och spotlights i tak. Perfekt förvaring i högskåp.

SOVRUM
Rymligt sovrum med havsutsikt och terrassdörrar till trädgården. Kalkstensgolv, putsade väggar och spotlights i tak. Separat klädkammare.

VARDAGSRUM
Stort härligt vardagsrum, öppet upp i ryggåstak som bjuder på en underbar rymd och underbar utsikt från ett flertal stora fönster samt terrassdörrar mot trädgården. Kalkstensgolv och putsade väggar. Den öppna spisen som skiljer vardagsrum och matrum åt går att njuta av från båda håll, läckert! De underbara sällskapsytorna utgörs tillsammans av matplats för flertalet sittande gäster och vardagsrum med plats för flera soffgrupper.

KÖK
Kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning. Det stora köket, med betoning på stort, är smakfullt inrett med röda luckor (IKEA) och bänkskiva gjuten i betong. På golvet ligger kalksten och väggarna är putsade, spotlights i tak. Köket är utrustat med spis med grill och infälld fläkt (Gaggenau 2006), mikro (Gaggenau 2006), kyl och frys (Samsung 2020) och diskmaskin (Miele 2020). Smart och snyggt att vitvarorna är infällda i väggen. Slå dig ner vid köksön eller matplatsen intill där det finns gott om plats för större sällskap.

BADRUM
Större badrum med jacuzzi, handfat, vägghängd toalett, dusch och tre handdukstorkar. På golvet ligger kalksten och väggarna är delvis putsade och delvis klädda i kalksten och kakel. Snyggt! Utgång till trädgård åt norr.

SOVRUM x 2
Två sovrum, båda med separat klädkammare och terrassdörr till ängsmark i söder. Kalkstensgolv, vita putsade väggar och spotlights i tak. Takhöjden har tillvaratagits i samtliga rum – inklusive klädkammaren för optimal förvaring.

TVÄTTSTUGA
Tvättrummet är inrett med skåpsinredning i vitt och bänkskiva i trä. Tvättmaskin (Miele 2023), torktumlare (Cylinda). Kalkstensgolv med golvvärme och putsade väggar. Dörr ut till trädgården.

GROVENTRÉ
Groventrén når du både från baksidan av trädgården och genom det integrerade garaget och förrådet. Här finns gott om med plats för avhängning. Kalkstensgolv och putsade väggar. Är man i behov av fler sovrum skulle förrådet kunna inredas till sovrum.

VÅNING 2

SOVRUM
En trappa upp ligger ett rum perfekt att använda som allrum eller sovrum, det som önskas! Kalkstensgolv, putsade vita väggar och spotlights i tak. Utrymmet i väggen har smart tagits tillvara som förrådsutrymme.
Fantastisk utsikt mot havet.

UTEMILJÖ
Utemiljön är en klass för sig, inte konstigt när det enda man ser är havet framför sig! Uteplats med massiva ekbrädor som matchar både huset och miljön, stort nog för både matmöblemang och loungegrupper.

ÖVRIGT
Fastighet 40:
3 innefattar 1 000 kvm, (se tomtkarta).
Fastighet 40:
1 innefattar 2 150 kvm, (se tomtkarta), fastigheten ligger inom område för strandskydd. Strandskyddet syften är att långsiktigt trygga allmänhetens tillgång till strandområden och att bevara goda livsvillkor för djur- och växtlivet.
Inom område för strandskydd är det därför förbjudet att uppföra staket då det kan vara avhållande för allmänheten. Dispens från strandskydd kan sökas med då måste man åberopa ett särskilt skäl.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plan med frontespis
Byggår: 2006
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage samt stor uppställningsplats för flertalet bilar.
Bredband: Nej, fiber finns i gatan.
Uppvärmning: Ytjordvärme/vattenburen golvvärme
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Lättbetong
Bjälklag:
Fasad: Tegel/Trä
Takbeklädnad: Listtäckt papptak
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: Velfac 2-glas isoler
Ventilation: Självdrag/mekanisk
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Garagedelen och frontespisens väggar är klädda med massiv ek 30 mm med mellanliggande svart svällist.
Övriga byggnader: Garage 34 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 14 500 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 6 177 000kr
Byggnadsvärde: 4 677 000kr
Landvärde: 1 500 000kr
Värdeår: 2006
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energiprestanda: 44 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-08-10
Servitut & planbestämmelser: Förmån: Officialservitut Väg, 12-LII-99.3

Driftkostnad

Uppvärmning: 39 720kr
Vatten/avlopp: 6 736kr
Renhållning: 2 931kr
Sotning: 1 500kr
Försäkring: 5 632kr
Summa driftskostnad: 56 519kr
Kommentarer: Villans elförbrukning är 16 442 kWh. Uppvärmningskostnaden kan variera beroende på elavtal och förbrukning. Fasta kostnader om ca 11 010 kr (info från EON) tillkommer.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Trelleborgs kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, servitut, byggrätt, VA samt övriga frågor som berör fastigheten samt dess grannfastigheter.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att sälja

Ingen gällande detaljplan finns för fastigheterna.

Karta

Grythundsvägen 9, 231 92 Trelleborg

Bevaka slutpris
Grythundsvägen 9, Böste Ängar
Lägg ditt bud
Grythundsvägen 9, Böste Ängar
Anmälan visning
Grythundsvägen 9, Böste Ängar
Intresseanmälan
Grythundsvägen 9, Böste Ängar