fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Ginstvägen 4, Ljungskogen

INBÄDDAT BLAND TALL OCH LJUNG!

På attraktivt läge i Ljungskogen nära golfbana och strand ligger denna trivsamma enplansvilla om hela 283 kvm. Huset ligger välkomnande placerat på tomten med en inbjudande uppfart för gott om bilar. Trevlig planlösning med stora ljusa sällskapsrum med fin takhöjd, luftigt kök, fem sovrum, flera badrum. Addera därtill en praktisk tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen.

Drömmer du om Ljungskogen och allt vad det innebär har du hamnat rätt precis här. Den stora eftertraktade tomten om ca 2 540 kvm är uppvuxen och insynsskyddad och bjuder på karakteristiska tallar, ljung och skog. Här finns många anledningar att trivas – varmt välkomna till Ginstvägen 4!

Kort information

Utgångspris:

20 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

268 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

8 rum

Tomt:

2540 m2

Byggår:

2002

Adress:

Ginstvägen 4
23642 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (35)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande och inbjudande möblerbar hallmiljö med ljusa väggar och klinker i beige på golv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med bra möbleringsmöjligheter för flera soffgrupper, soffbord eller annat tillhörande möblemang efter önskemål. Den murade öppna spisen både värmer och ger rummet extra mysfaktor. Fina fönsterpartier med burspråk skänker härligt ljusflöde och ger naturlig kontakt med trädgården. Ljusa väggar och trägolv.

GÄSTTOALETT
Helkaklad toalett med kakel och klinker i vitt, utrustad med tvättställ och toalett.

KÖK/MATPLATS
Kök och matplats hänger ihop i öppen planlösning men har samtidigt sina naturliga platser. Det smakfullt inredda köket har luckor från Marbodal, bänkskiva i granit och trä samt stänkskydd i kakel ovan vask. Utrustat med gasspis med 2 ugnar (Glem Gas), fläkt (Fjäråskupan), kyl och frys (Samsung) och diskmaskin (Miele). Samma klinker på golv som i hall och ljusa väggar. Skåpsinredning med gott om förvaring och praktiskt skafferi. I öppen anslutning med köket finns plats för både mat- och soffmöblemang.

ALLRUM
Precis intill köket finns ytterligare sällskapsrum, klinker på golv och träpanel på vägg och tak. En mysig plats att landa och samla familj och vänner. En öppen spis fulländar detta rum. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och skjutdörrar till terrass - perfekt planerat! Här finns även utgång till uteplats med trädäck.

GÄST- ALT TONÅRSAVDELNING
Ett par trappsteg upp finns denna separata del med pentry (kyl, spishäll och vask), tre sovrum (varav ett är större och med kamin) samt badrum med dusch, toalett och tvättställ. Praktisk egen ingång är optimalt för gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva!

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är inredd med tvättmaskin (Electrolux 2018), torktumlare (Electrolux 2018) och vask. Ljusa väggar, klinker på golv och utgång till trädgården.

SOVRUM 1
Mindre sovrum som lämpar sig som arbetsrum eller barnrum. Trägolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Luftigt sovrum av större modell med plats för dubbelsäng och två sängbord. Gott om förvaring i garderobsvägg. Trägolv och ljusa väggar.

BADRUM
Helkaklad badrumsmiljö med kakel och klinker i vitt med klassiska beiga inslag. Här har man lyckats skapa en SPA-känsla! Utrustat med toalett, tvättställ, badkar och dusch. Smart förvaring i högskåp, golvvärme och spotlights i tak. Flera skåp ger och dubbeldörrar till trädgård.

KLÄDVÅRDSRUM/FÖRVARING
Kombinerad groventré och klädvårdsrum med gott om förvaring för familjens säsongskläder - allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare med gott om förvaring

UTEMILJÖ
Trädgården om ca 2 540 kvm är stor, solig och privat. Fint att man låtit den vackra skogstomten krypa så nära inpå, det bonar om och skapar karaktär. Den generösa gräsmattan följer runt huset och här finns både även trädäck och en stenlagd terrass. Utemiljön är ombonad med varierande buskar, träd och grönska.

ÖVRIGA BYGGNADER
På tomten finns garage (används idag som förråd) och carport med uppställningsplats för flera bilar.

Byggnad

Byggnadstyp: Enplansvilla
Byggår: 2002
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vatten värmepump, luft/luft värmepump, direktverkande el
Grund: Betongplatta och krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor, sadeltak
Fönster: 3-glas isolerfönster, 1+1 kopplade i fönsterbågar
Ventilation: FTX i ny del och självdrag i ursprunglig byggnad.
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 20 000 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 10 218 000kr
Byggnadsvärde: 5 600 000kr
Landvärde: 4 618 000kr
Värdeår: 2002
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2023-10-12
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut Villa, 12-IM2-54/2574.1 Förmån: Avtalsservitut Tillträde Mm, 12-IM2-54/2578.1 Förmån: Avtalsservitut Vattenledning, 12-IM2-62/773.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 57 576kr
Vatten/avlopp: 6 663kr
Renhållning: 3 575kr
Sotning: 500kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 7 534kr
Summa driftskostnad: 77 848kr
Kommentarer: I angiven kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel. Uppvärmningskostnaden är beräknad på 1,50 kr/Kwh. Denna kostnad kan variera beroende på elpriser och avtal. OBS fasta avgifter tillkommer.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Ginstvägen 4, 23642 Höllviken

Bevaka slutpris
Ginstvägen 4, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Ginstvägen 4, Ljungskogen
Anmälan visning
Ginstvägen 4, Ljungskogen
Intresseanmälan
Ginstvägen 4, Ljungskogen