fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna

FULLTRÄFF PÅ FLYGAREVÄGEN!

Här får ni det bästa av alla världar och nu kan ni förverkliga drömmen om poolvillan på populär kanalgata i Höllviken. Varmt välkomna till denna unika fastighet, ett hus som är attraktivt på många sätt – de smakfulla materialvalen, den ombonade och privata tomten och inte minst det perfekta läget nära hav, strand och vacker natur.

Den luftiga planlösningen erbjuder flera sällskapsrum, stilrent lantkök, fem sovrum, två badrum varav ett med bastu, öppen spis, tvättstuga med egen ingång och en privat utemiljön om 990 kvm i sydväst. Det generösa och välplanerade trädäcket med pool har gott om plats för olika möbleringsalternativ - här tar sommarkvällarna aldrig slut!

Att bo och leva här är att göra livet lite lättare! Här ges en perfekt kombination av det bästa - en riktig dröm som kan passa flera olika livssituationer.

Varmt välkomna till Flygarevägen 11!

Kort information

Utgångspris:

12 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

224 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

7 rum

Tomt:

990 m2

Byggår:

2010

Adress:

Flygarevägen 11
23638 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (52)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall med ljusa väggar och grå klinker med golvvärme. Härlig vy genom huset och ut mot den vackra trädgården. Den varma ombonade känslan infinner sig så fort du kliver in i huset. Smart och praktisk förvaring under trappan.

KÖK/MATPLATS
Rummet är husets mittpunkt och blir en härlig samlingsplats för vänner och familj. Köket är väl anpassat till villans arkitektur med inbjudande luckor från Ballingslöv i lindblomsgrönt. Här finns gott om skåpsförvaring, bänkskivor i granit och kakelplattor i vitt ovan diskbänk, smälter vackert in i köksmiljön. Utrustat med ugn (Siemens), induktionshäll (AEG), kyl (Siemens), frys (Siemens), mikrovågsugn (Siemens), fläkt (Thermex) samt diskmaskin (Siemens). Bardel med plats för barstolar. Precis intill finns matplats för ett större sällskap, utgång till stort trädäck och trädgård.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i vinkel med bra möbleringsmöjligheter för flera soffgrupper. Fina fönsterpartier skänker härligt ljusflöde och ger en naturlig kontakt med trädgården. En fin öppen spis ger såväl trivsam atmosfär som värme. Dubbeldörrar till trädäck.

SOVRUM/GÄSTRUM
Perfekt som sovrum, gästrum eller kontor. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM/GYM
Rum som idag används som gym. Ingång till rymlig klädkammare med gott om plats för både kläder och skor. Parkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM
Helkaklat lyxigt badrum inrett med klinker i grått och kakel i vitt. Utrustat med toalett, dusch och handfat med spegel och kommod. Handdukstork och spotlights i tak.

TVÄTTSTUGA/GROVKÖK
Från köket når man tvättstugan med groventré från husets gavel. Här finns förvaring med gott om garderobsinredning inrett med över- och underskåp. Praktiskt klinkergolv med golvvärme och målade ljusa väggar. Utrustat med tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Siemens), torkskåp (Nimo) och vask.

OVANVÅNING

SÄLLSKAPSRUM
På ovanvåningen finns bostadens privata del och här möts du av ett stort och inbjudande våningsplan med rymligt allrum, trägolv och vita väggar. Extra takhöjd ger luft och rymd.

MASTER BEDROOM
Luftigt sovrum av större modell med plats för dubbelsäng och två sängbord. Heltäckningsmatta, vita och grönmålade väggar.

SOVRUM x 2
Mysiga barnrum med heltäckningsmatta och fina tapeter, varav ett av rummen har garderober.

FÖRVARING
Intill sovrummen finns inbyggd förvaring – praktiskt!

BADRUM
Helkaklat badrum, smakfullt med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med dusch, badkar, toalett, vask med kommod och handdukstork, spotlights i tak. Stort och avkopplande badrum med SPA-känsla samt tillgång till bastu.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Trädgården i söder/västerläge är stor, solig och inbjudande för både vuxna och barn. På det generösa trädäcket finns gott om plats att inreda med matmöblemang, loungegrupper och solstolar och solens strålar når fram hela dagen. Visst finns goda grannar i närheten, men staket runt huset skärmar av och skapar en mer privat och avskild utemiljö. Det är ombonat med stor gräsmatta med gott om plats för lek, varierande buskar, träd och grönska. En fridfull känsla!

ÖVRIGT
På tomten finns ett separat förråd samt uppställningplats för ett antal bilar.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2010
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Fiber finns
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump m vattenburen golvvärme och vatteburna radiatorer
Grund: Cellplastgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel och träpanel
Takbeklädnad: Sadeltak med betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 3-glas isolerfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX)
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Markiser på fönster mot trädäck.

Ekonomi

Utgångspris: 12 995 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 7 527 000kr
Byggnadsvärde: 4 804 000kr
Landvärde: 2 723 000kr
Värdeår: 2010
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 59 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2016-03-31
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar Last: Avtalsservitut Garagebyggnad, 12-IM2-87/17616.1 Förmån: Avtalsservitut Garagebyggnad, 12-IM2-87/17615.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 51 394kr
Vatten/avlopp: 8 095kr
Renhållning: 3 757kr
Sotning: 1 500kr
Samfällighet: 600kr
Försäkring: 8 568kr
Summa driftskostnad: 73 914kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Flygarevägen 11, 23638 Höllviken

Bevaka slutpris
Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna