fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Bryggvägen 4, Höllviken

MODERNT OCH ATTRAKTIVT TOWNHOUSE

Äntligen kan vi presentera Bryggvägen 4 och detta perfekta hus på hörntomt i två hela plan på inbäddat lummigt läge mitt i centrala Höllviken. Ljus ljus ljus, stora olika unika fönsterpartier i olika vädersträck ger oss ett magiskt ljusinsläpp. Känslan är modern, internationell och kaxig. Definitivt något utöver det vanliga.

Öppna sociala ytor på bottenplan perfekt anpassat för umgänge och trevligheter med direkt access ut till uteplats och mysig trädgård.
Trädgården är den överlägset största för dessa hus men precis lagom för den moderna familjen, den ensamstående, för paret, för de som vill "downsiza". Lättskött med gräsmatta och stensättning och insynskyddad i bästa sydvästläge. Här finns ett praktiskt garage, ett rejält förråd och bra uppfart för tre bilar.

Ovanvåningen är generös minst sagt och modernt planerad med kombinerad tvättstuga och badrum. Stora generösa sovrum med gott om förvaring. Även här är ljusinsläppet påtagligt.

Här bor du med direkt tillgång till havet och vackra promenadstråk, restaurangliv och alla faciliteter du kan tänkas behöva. Dessutom är kommunikationen slående.

Helt enkelt en liten pärla i populära Höllviken, varmt välkomna!

Kort information

Utgångspris:

7 695 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

117 m2

Biarea:

7 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

326 m2

Byggår:

2009

Adress:

Bryggvägen 4
23651 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (42)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Med mörk klinker på golv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter.

HALL
Med mörk klinker på golv och vita väggar samt dovt blå fondvägg. Hallförvaring i nisch med gott om plats för jackor och skor samt ytterliggare förvaring i intilliggande klädkammare under trappan.

KÖK
Med mörk klinker på golv och vita väggar samt dovt blå fondvägg. Kök i öppen, härlig planlösning med smakfull köksinredning i vitt utförande från Vedum. Kyl, frys, induktionshäll, mikro och diskmaskin. Samtliga från 2009/2010 från Siemens. Spisfläkt från Thermex, 2009/2010. Bänkskivor i laminat och trä. Frukosthörna med plats för mindre matbordsmöblemang eller varför inte på barstolarna vid den höga köksdisken. En sannerligen socialt planerad köksyta. Spotlights i tak.

ALLRUM
Med mörk klinker på golv och vita väggar samt dovt blå fondvägg. Gott om plats för såväl större matbordsmöblemang samt soffhörna. Direkt access via stora fönsterpartier från Velfac ut till den fina trädgården i bästa sydvästläge. Förberett för braskamin.

BADRUM
Med mörk klinker på golv samt vita, helkaklade väggar. WC, dusch med vikbara duschdörrar, handfat med kommod samt spegelskåp för ytterligare förvaring.

OVANPLAN

HALL
Med smakfull ekparkett på golv och vita väggar som man välkomnas till via unikt designad trappa i massiv ek.

SOVRUM 1
Med ekparkett på golv och vita väggar.

SOVRUM 2
Med ekparkett på golv och ljust grå väggar.

MASTER BEDROOM
Med ekparkett på golv och ljust grå väggar. Två garderober samt intilliggande stor och rymlig walk-in-closet för förvaring.

BADRUM/TVÄTTRUM
Med brun/beige klinker på golv och vita helkaklade väggar. WC, dusch med vikbara duschdörrar, handfat med kommod, spegelskåp för ytterligare förvaring, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, frånluftsvärmepump Nibe. Optimalt planerat med tvättmöjligheter på ovanplan då sovrummen samt garderober finns precis vägg-i-vägg. Elburen golvvärme.

ÖVRIGT
Huset är försett med vattenburen golvvärme på nedre plan samt har genomgående praktiska aluminiumfönster i snygg design från Velfac.

Byggnad

Byggnadstyp: Parhus
Byggår: 2009
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage för en bil samt uppställningsplats för tre bilar.
Bredband: Mobilt bredband via Tele2
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump m värmeåtervinning samt el
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster isoler, aluminium/trä
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Fiber finns i gatan
Renoveringar: 2019 Byggt staket mot granne. 2020 Målat 2 sovrum. Betsat bardisk. Grävt ner slinga för robotgräsklippare. Försett uppfart och entrén med singel. 2021 Högtrycksspolat sten vid entré och i trädgård. 2022 Spindelsanering. Injustering av ventilation samt större översyn och byte av filter i värmepumpen.

Ekonomi

Utgångspris: 7 695 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 679 000kr
Byggnadsvärde: 2 100 000kr
Landvärde: 1 579 000kr
Värdeår: 2009
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 60 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2018-03-12
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:60, Samfällighet: Vellinge Höllviken S:139

Driftkostnad

Uppvärmning: 18 936kr
Vatten/avlopp: 4 800kr
Renhållning: 2 930kr
Försäkring: 4 400kr
Summa driftskostnad: 31 066kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD om ca 31 066 kr/år. I angiven driftskostnad för en personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 18 936 kr/år, V/A om ca 4 800 kr/år, renhållning om ca 2 930 kr/år samt försäkring om ca 4 400 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Bryggvägen 4, 23651 Höllviken

Bevaka slutpris
Bryggvägen 4, Höllviken
Lägg ditt bud
Bryggvägen 4, Höllviken
Anmälan visning
Bryggvägen 4, Höllviken
Intresseanmälan
Bryggvägen 4, Höllviken