fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Mimmi Ståhl

Mimmi har många talanger

Möt Mimmi, som arbetar på Malmöhusmäklarna som mäklarkoordinator. Mimmi har en verklig passion för service – oavsett om det handlar om att vara ett stöd för mäklare, om det gäller administrativa uppgifter eller när det kommer till att sköta de övriga arbetsuppgifterna som avser den dagliga driften av vårt kontor.

”Jag trivs jättebra i min roll eftersom det är en variationsrik och ansvarsfylld tjänst,” berättar Mimmi. ”Jag stöttar våra mäklare, ger säljarna stylingtips, bokar in fotograferingar och sist men inte minst, gör jag beskrivningarna och texterna om våra olika objekt.”

Som mäklarkoordinator har Mimmi en viktig roll i affärsprocessen för att vi ska uppnå högsta kvalitet gentemot våra kunder. ”Jag stimuleras av högt tempo och av spindeln i nätet funktionen,” säger Mimmi.

Mimmi Ståhl

Säljkoordinator
0733-24 95 52
mimmi@mhus.se

Lär känna Mimmi lite bättre

Vilka är hennes styrkor  och vem är hon på fritiden?

Vad är dina styrkor?

Jag är utbildad fastighetsmäklare och har arbetat i branschen i över tjugo år. Den kompetensen och erfarenheten gör att jag känner mig väldigt trygg i min roll. Sen har jag bott i ett antal olika hus och vet betydelsen av att trivas i sitt hem. Så jag hämtar mycket både från det professionella och personliga planet för att överträffa våra kunders förväntningar.

Vad skulle du arbeta med om du inte var i fastighetsbranschen?

Det hade definitivt varit någonting inom friskvård, att hjälpa människor må bra både mentalt och fysiskt. Det brinner jag för och har faktiskt gått en kurs inom kostrådgivning. Så träning, dietist eller personlig utveckling, eller kanske alla tre? 

Vad gör dig glad?

Min familj. De betyder otroligt mycket för mig – och ger mig alltid energi! Annars blir jag också glad av fina sommardagar, årstidernas skiftningar, resa, umgås med vänner. Och riktigt bra musik.

Vad gör du när du inte jobbar?

Det går nog att sammanfatta med att vara aktiv. Träning är en stor del av det och du hittar mig både på gymmet och i löpspåret. Annars går nog mycket att hämta från mitt tidigare svar – umgås med de jag gillar allra mest och uppleva platser jorden runt. Nya intryck kommer man alltid ihåg och de fungerar som en energi- och inspirationskälla för mig. 

Tre tips att tänka på inför en fotografering

Ska din bostad bli fotograferad inför försäljning? Mimmi ger några tips på vad du kan tänka på för att det ska bli så bra som möjligt!

wooden-chair
1. Styling behöver inte alltid betyda att allt ska bytas ut

Många gånger kan man arbeta med bostadens möbler. Med små medel som textilier och dekorationer kan bostaden få en helt ny känsla. En städad och smakfullt stylad bostad ger dig som säljare de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsförsäljning.

throwing-trash
2. Plocka bort onödiga saker

Det gör att bostaden känns rymligare vilket är en viktig faktor för många spekulanter. Grundregeln är att 25 procent av allt man har hemma ska bort, för att få fram ljus, yta och rymd så att din bostad visas upp från sin bästa sida.

potted-plant
3. Tillför växter, både krukväxter och snittblommor

Släpp in dagsljuset och styla gärna fönsterbrädan och flytta eventuella gardiner så att det kommer in mer naturligt ljus.

Finns det något som inte många vet om dig?

Att jag är grym på att fickparkera, haha. Och jag är väldigt bilintresserad – det är nog inte så många som vet det om mig.