fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Underhandsförsäljning

Effektiv och diskret försäljning

Exklusiva och unika objekt säljs ofta från vår ”byrålåda”, vårt interna namn för vår underhandsförsäljning.

Du som föredrar en diskret försäljning utan annonsering på öppna marknaden eller om du vill ha en framförhållning som en öppen försäljning inte kan ge så är en underhansförsäljning att föredra.

I byrålådan finns objekten som du aldrig annars ser, likaväl som vårt stora nätverk av potentiella köpare.

Välkommen att kontaka oss för ytterligare information.

Hasselvägen 6 hall med trappa

Underhandsförsäljning är ofta de exklusiva objekten som säljarna av någon anledning inte vill annonsera på öppna marknaden.

– ”Underhandsförsäljning” är något för dem som inte vill annonsera sitt hus på exempelvis Hemnet. Sen matchar vi dessa bostäder när vi hittar en lämplig köpare. Så har vi förmedlat många, många bostäder under åren. Det är lite av vår specialitet. Det bygger på att vi har byggt upp ett register av spekulanter som vi vet letar efter just den här typen av objekt.

Missa inte husen som aldrig kommer ut på Hemnet

Vill du höra mer om underhandsförsäljning så hör av dig till Staffan Strandh.

Staffan Strandh

Staffan Strandh

Staffan siktar högt. Han tar sig an varje uppdrag med inställningen att alltid leverera maximalt värde. Och eftersom han är synnerligen tävlingsinriktad ger han sig inte förrän han har lyckats med det han föresatt sig, vare sig det handlar om en bostadsaffär eller om den älskade jakten. Med Staffan vid din sida kan du känna dig trygg med att samarbetet blir framgångsrikt och går smidigt.

Reg. Fastighetsmäklare

0708-45 18 31

staffan@mhus.se

Spekulantregister

Många erfarna mäklare har ofta ett spekulantregister med potentiella köpare där de vet vad dessa personer är ute efter. På så sätt kan mäklaren direkt ta kontakt med redan intresserade personer och berätta om ditt objekt.

– Vi kontaktar ofta våra tidigare spekulanter om vi får in ett liknande objekt som det de visat intresse för, säger Eva Strandh. Ett spekulantregister ska vara aktuellt och underhållas, det jobbar vi aktivt med. Det är viktigare att ha ett uppdaterat register där vi vet vad våra kunder söker, för att kunna matcha det med våra objekt, än att bara ha ett stort register.

Underhandsförsäljning

HITTA DITT DRÖMBOENDE

Anmäl dig till vårt spekulantregister.