fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Vårt koncept

Malmöhus Mäklarna maximerar värdet i din bostadsaffär.

Om oss

Din oberoende mäklare i sydvästra Skåne
Att köpa eller sälja en bostad kan inbegripa stora värden, både ekonomiska och emotionella. Välj därför en mäklare som kan förverkliga den fulla potentialen i din bostadsaffär. Malmöhus Mäklarna är din oberoende mäklare i sydvästra Skåne, med fokus på de unika lägena.

 

Erfarenhet sedan 1991
Hos Malmöhus Mäklarna arbetar endast de skickligaste mäklarna. Med lång erfarenhet och högsta ambitionsnivå vet vi hur man driver värdeskapande bostadsaffärer. Malmöhus Mäklarna är sedan starten 1991 fristående från de stora mäklarkedjorna, vilket ger oss möjlighet att skräddarsy bostadsaffären helt utifrån dina behov och önskemål. Geografiskt ser vi kuststräckan längs sydvästra Skåne som vår hemmamarknad, från Skanör-Falsterbo i söder till Malmö i norr, och alltid med fokus på de unika lägena. Självfallet klappar vårt hjärta lite extra för Näset och Höllviken, där vi har vårt kontor och där vi själva lever och bor.

 

En extraordinär affär
Det kan alltid bli lite bättre. Med denna inställning tar vi oss med glädje an ditt uppdrag, vare sig det gäller en villa eller en bostadsrätt. Vi brinner för att skapa extraordinära bostadsaffärer, där allt präglas av högsta kvalitet. Där alla inblandade parter känner att de är nöjda. Säljaren har fått avkastning på sin investering. Köparen har hittat hem. Och vi på Malmöhus Mäklarna har levererat maximalt värde i ännu en bostadsaffär.

 

Kontakta oss

Sälja bostad

Oberoende och stark mäklare
Malmöhus Mäklarna är en privatägd, fristående mäklarfirma med ett stort lokalt engagemang. Vårt oberoende, professionalism och långa erfarenhet är din bästa garanti för en framgångsrik försäljning.

 

Bäst betalt för din bostad
Vi vet en sak om din bostadsaffär redan nu. Du vill ha bra betalt. Självklart. Genom att driva försäljningen på rätt sätt ser vi på Malmöhus Mäklarna till att uppfylla dina förväntningar. Ofta med råge. Statistiken visar att vi är den mäklare som genererar bäst betalt per kvadratmeter i vår region.

 

Personligt bemötande
Alla bostäder är unika. Det finns bara ett objekt med just detta läge och standard. Vi vet också att dina förväntningar, önskemål och behov skiljer sig från andra säljares. Därför är heller ingen försäljning den andra lik. Ett personligt bemötande och anpassad försäljningsprocess lägger grunden för en lyckad bostadsaffär.

 

Professionell process
Vi har ett stort nätverk av potentiella köpare som kan vara intresserade av din bostad. Och för att nå de köpare vi inte känner marknadsför vi ditt objekt i både egna och köpta kanaler, för att få optimal exponering. Alla objektspresentationer kännetecknas av hög professionalitet och exklusivitet, såväl i text som i bild. Vi ser till att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar.

 

Enastående service
Vi tar hand om hela din försäljning. Exakt vad detta innebär varierar från fall till fall. Behöver din bostad stylas för att ge rätt intryck inför en försäljning? Eller finns det skador och slitage på fastigheten som drar ner intrycket? Har du inte tid att städa inför fotograferingen? Oavsett dina behov har vi tjänster som säkerställer att din bostad presenteras så fördelaktigt som möjligt.

 

Vårt arvode
Den vanligaste frågan vi får av en potentiell säljare är hur högt vårt arvode är. Vi brukar svara att vi tar betalt så att du ska få bra betalt. Det hänger nämligen ihop. När du investerar i vårt engagemang, starka lokala förankring och långa erfarenhet ser vi till att du får maximal utdelning i din försäljning.

 

Jag vill veta mer om att sälja med Malmöhus Mäklarna

Köpa bostad

Rätt läge att investera
Vad söker du i ditt nästa boende? Ett representativt hem? En plats för familjen att växa? En investering för framtiden?  Oavsett dina förväntningar kan vi på Malmöhus Mäklarna hjälpa dig att hitta rätt läge. För att underlätta din bostadsaffär tar vi dig hela vägen, från visning till inflyttning. Vi ser till att din bostadsaffär fylls med värde.

 

Trygghet hela vägen
Som mäklare står vi lika mycket på din sida som på säljarens. Det är två parter som ska mötas och enas om en bostadsaffär där båda är nöjda. Vi har en väl genomtänkt process som tryggar ditt köp, från kontraktsskrivning och besiktning till dess att du kan flytta in. Malmöhus Mäklarna är den mäklare som kan sydvästra Skåne bäst, från Näset till Malmö.

 

Vår service
Innan du flyttar in i din nya bostad finns det kanske saker du behöver hjälp med. Behöver du en lokal bankkontakt? Vill du renovera hela eller delar av ditt nya hem? Eller behöver du hjälp att välja skola till barnen? Oavsett dina behov har vi tjänster som säkerställer att ditt nya liv faller på plats så smidigt som möjligt.

 

Kontakta oss för att få veta mer

Mervärden

Praktiska tjänster
Runt en bostadsförsäljning uppstår en mängd olika behov. Malmöhus Mäklarna erbjuder en rad praktiska tjänster som skänker mervärde till affären.

 

Lokalt köparregister
Vi har en ständigt uppdaterad lista med potentiella köpare, från trakterna och utifrån. När vi får in ett försäljningsuppdrag kan vi ofta direkt matcha objektet med intresserade köpare.

 

Hantverkartjänster
Dags att montera den saknade golvlisten innan visning? Laga den spruckna rutan? Ett objekt i toppskick ger bättre betalt, så vi förmedlar gärna kontakt med utvalda hantverkare.

 

Lokala objektsbeskrivningar
Vi kan trakterna utan och innan. Genom att måla upp regionens fördelar i våra objektsbeskrivningar får köparna en känsla för objektet, vilket även lockar dem att anmäla sig till en visning.

 

Homestyling
En bild säger mer än tusen ord och är din chans att fånga köparens intresse. Våra medvetna stylister ser till att ditt hem visas upp från sina allra bästa sidor innan fotografering och visning. De kan allt om att fånga hemmets själ och förstå köparnas önskemål och behov.

 

Lokal guide
Näset är fantastiskt. Därför gör vi gärna guidade turer och visar fördelarna med att bo här. Vi kan ta en sillamacka i Skanörs hamn, eller en tur till Ljunghusens Golfbana. Eller kolla in kitesurfarna i Kämpinge, för att sedan rulla genom Höllviken, gata för gata, för att lära känna orten. Allt med syftet att förvandla spekulanter till köpare.

 

Relocation
Många som vill köpa bostad på Näset eller i Malmö kommer utifrån och saknar anknytning och kännedom om trakten. Vi erbjuder dina potentiella köpare utifrån hjälp med relocation genom att förmedla och etablera kontakt med banken, de bästa skolorna, osv. Därigenom blir vägen till ett avslut väsentligt kortare.

 

Byrålådan

Effektiv och diskret försäljning
Byrålådan är Malmöhus Mäklarnas koncept för underhandsförsäljning. Här finns ofta exklusiva objekt som säljarna av någon anledning inte vill annonsera på öppna marknaden. De kanske föredrar en diskret försäljning av personliga skäl. Eller så vill de ha en framförhållning som inte en öppen försäljning kan ge.

Vill du sälja din bostad underhand, eller söker du ett unikt boende utöver det vanliga, är det i Byrålådan du ska titta. Här finns objekten du aldrig annars ser, likaväl som vårt stora nätverk av potentiella köpare. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

 

Jag vill veta mer om underhandsförsäljning

Homestyling

Lyft fram bostadens potential
Homestyling handlar om att förändra intrycket av din bostad för att göra den mer attraktiv för spekulanterna. Det kan handla om att rummen ska se bra ut på bild, men även om att göra visningen mer tilltalande och spännande. Bostadens potential ska lyftas fram, med fokus på att skapa en tilltalande känsla. Genom att skapa luftig och neutral miljö kan en köpare lättare se sig själv i ditt hem, vilket underlättar försäljningen.

 

Så arbetar vi
Malmöhus Mäklarna erbjuder rådgivning kring hur du bör exponera ditt hem inför en försäljning. Du kan också få viss praktisk hjälp att rensa bort, flytta om och tillföra nya inredningsdetaljer för att skapa en bättre känsla i rummen. Om du önskar en mer avancerad homestyling kan vi förmedla kontakt med flera professionella inredare och stylingexperter.

 

Jag vill veta mer om homestyling