fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Mellanvägen 1, Ljunghusen

FINT LÄGE MELLAN SKOLA OCH STRAND

Välkommen till denna rymliga familjevilla på ett plan om 349 kvm inbäddat i vackra Ljungskogen! Här bjuds på generösa sällskapsytor med fint ljusinsläpp, skeppsgolv i ek från Junckers och högt i tak.

Huset är omsorgsfullt planerat för den moderna familjen att trivas med olika avdelningar anpassat efter allas behov. Planlösningen är genomtänkt med en separat del med egen entré och eget badrum som med fördel används som gästdel, till tonårsbarnen eller som hemmakontor.

Köket är, med sin centrala plats, hjärtat i huset och är utrustat både för mindre och större middagar. Det stora trädäcket som sträcker sig längs med huset i sydväst gränsar ut mot den ombonade och välskötta trädgården som omsorgsfullt planerats och vårdats av de trädgårdskunniga och intresserade säljarna. De flesta av husets rum har dörrar ut hit, smart och lättillgängligt. Matplats, loungehörna, solstolar, grillen - allt får plats!

Villan är ett så kallat intelligent hem som med hjälp av automatiserade system styr funktioner såsom belysning, strömbrytare, brand och larmsystem. Inbyggt högtalarsystem från Sonos med sju zoner.

Området kring Storvägen är uppskattat för sin vackra natur och just Mellanvägen ligger precis som det låter på mitten av Storvägen vilket innebär att det är lika långt, eller kort, till stranden och havet som till skolan, affären och busshållplatsen. Ett toppenläge med andra ord!

Varmt välkomna till V. Mellanvägen 1 i Ljunghusen.

Kort information

Utgångspris:

16 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

349 m2

Rum:

8 rum

Tomt:

2550 m2

Byggår:

2005

Adress:

Västra Mellanvägen 1
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in i en stor och ljus hall med gott om förvaringsutrymme och avhängningsmöjligheter.

SEPARAT AVDELNING
I anslutning till entrén finns en separat del av huset som med fördel kan användas som gästavdelning, till tonårsbarnen eller som hemmakontor. Här finns två sovrum, båda inredda med vita väggar och härliga skeppsgolv i ek. Här finns även tillgång till ett eget badrum och vill man så kan man sätta in ett litet pentry i ett av rummen då det är indraget både vatten och avlopp.

GÄST-WC
Helkaklat badrum i ljusa färger från italienska Casa dolce Casa. Utrustat med Dornbracht dusch och toalett från Philippe Starck samt handdukstork, handfat med kommod och golvvärme. Snygg och smart infälld hylla i ek i väggen.

SÄLLSKAPSYTOR
Sällskapsytorna är öppna och genomgående med högt i tak och fina ljusinsläpp. En luftig och trivsam plats med skjutdörrar ut till den vackra trädgården och terrassen utanför. Rummet delas naturligt i två av köket som placerats i husets i kärna i mitten av rummet och på så sätt skapar möjligheter till flera sittplatser, framför den öppna spisen, intill köket och på andra sidan halvväggen. Ett underbart rum med närhet till trädgård och natur.

KÖK
Som en del av sällskapsytan ligger det inbjudande köket som är husets hjärta. Ett rejält kök om ca 35 kvm utrustat för att skapa magi! Den vita köksinredning matchar bänkskivorna som skiftar mellan betong, trä och rostfritt. Mörkgrå praktiska klinkers på golvet och vitt liggande kakel i halvstensförband på väggen. Stor köksö med rostfri bänkskiva och gott om både förvaringsutrymme och arbetsyta. Påkostade vitvaror från Gaggenau, Miele, Amana och Viking. Kyl- och frys (Samsung 2019), gasspis, fläkt och extra tyst diskmaskin (Miele G6997 VIP-service 10 år, 2015) - här är inget lämnat åt slumpen.

SOVRUMSAVDELNING
Tre sovrum varpå två har gemensam klädkammare och terrassdörrar ut till trädgården.

TVÄTT
Tvättrum om ca 12 kvm med extra ljudisolering, renoverat 2016. Ljus klinker, målade väggar och spotlights i tak. Inredning från Vedum. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux (2016). Dörr till pannrummet.

BADRUM
Stort och lyxigt badrum från 2016, helkaklat i ljusa färger. Inredningen från Vedum går i vitt/natur. Materialvalen är påkostade med badkar och toalett från Philippe Starck, två uppvärmda speglar som inte immar (varav en i duschen), stor SPA-dusch, handdukstork (3 st), infällda spotlights och golvvärme.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum med öppet upp i nock, fönster i tre väderstreck och terrassdörr ut till trädgården. Smarta och diskreta garderober.

UTEMILJÖ
Att ta över en trädgård som en trädgårdskunnig planerat och vårdat behöver inte betyda att det väntas mängder med jobb men det är en klar fördel och ett nöje för den som drömmer om en välskött, vacker trädgård med tanke och hjärta bakom.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plan i vinkel
Byggår: 2005
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage med plats för 1 bil. Uppfart för ytterligare ett antal bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Grundvattenvärmeväxlare, vattenburen golvvärme
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Taktegel
Utv. plåtarbete: Aluminium/Plåtisol
Fönster: Velfac aluminium/trä
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Cirkulerande varmvattensystem.

Ekonomi

Utgångspris: 16 500 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 10 816 000kr
Byggnadsvärde: 7 400 000kr
Landvärde: 3 416 000kr
Värdeår: 2005
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2016-09-22
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1 Förmån: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2577.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 55 000kr
Vatten/avlopp: 7 728kr
Renhållning: 2 734kr
Samfällighet: 5 400kr
Försäkring: 8 000kr
Summa driftskostnad: 78 862kr

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Mellanvägen 1, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Mellanvägen 1, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Västra Mellanvägen 1, Ljunghusen
Anmälan visning
Västra Mellanvägen 1, Ljunghusen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna