fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västra Klockarevägen 2, Höllviken

VRÅLSNYGGT PÅ VÄSTRA KLOCKAREVÄGEN!

Välkomna till detta strandnära, välbyggda och gedigna stenhus från 2022 där mycket fokus har lagts på estetiska detaljer och hållbara materialval där träslaget valnöt är återkommande, som med sina färgskiftningar utstrålar en exklusiv känsla. Detta arkitektritade hus i tidlös design både smälter in och sticker ut på samma gång - ett perfekt boende för den moderna familjen som värdesätter design och bekvämlighet.

Planlösningen om ca 175 kvm är fördelad över 1,5-plan, där sällskapsytan står i fokus med vardagsrum, kök och matplats. En dröm för den sociala familjen. Det tidlösa köket i valnöt från Multiform har knivskarp design och funktion och är trivsamt och perfekt anpassat för umgänge och trevligheter. Vidare finns fyra fina sovrum, två lyxiga badrum samt rymlig tvättstuga och genomgående gott om förvaring.

Den vackra utemiljön gör sig ständigt påmind och finns lättillgänglig via stora fönsterpartier med skjutdörrar. Trädäcket på baksidan har plats för både loungemöbler och solstolar och bildar en mysig oas där solen går att njuta av från tidig morgon till sen kväll. Gräsmatta och lummig växtlighet omgärdar och omfamnar – känslan är trivsam och här finns flera olika ställen att njuta.

Låt er inspireras och imponeras av en villa ritad av arkitekt Ulf Engstrand på SKAPA, där det ställts höga krav med ett resultat som överträffar. Här blir drömmen om nybyggt sann i denna moderna och påkostade villa belägen nära hav, strand och by.

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Kort information

Utgångspris:

13 900 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

175 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

630 m2

Byggår:

2022

Adress:

Västra Klockarevägen 2
236 36 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 6 december 18:00-18:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (65)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Välkommen in! Entré med stora grå klinkerplattor 90*90, plats för avhängning. Genomgående samma golv i kök, vardagsrum och tvättstuga. Direkt access till tvättstuga. Spotlights i tak.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin (Siemens 2022), torktumlare (Siemens 2022) och vask. Grå skåpsinredning med mycket förvaring och städskåp. Egen ingång till biluppställningsplats.

SÄLLSKAPSYTA (KÖK/VARDAGSRUM/MATPLATS)
Öppen sällskapsavdelning där kök, matplats och vardagsrum samsas. Modernt och välplanerat Multiform kök med luckor i valnöt och med raka linjer, rejäla material och smarta funktioner (modell Form 6). Utrustat med inbyggnadsugn (Gaggenau 2022), spishäll (Gaggenau 2022), kyl och frys (Siemens 2022), mikrovågsugn (Gaggenau 2022), diskmaskin (NEFF 2022) och vinkyl (Liebherr 2022). Stor köksö med extra vask, arbetsyta och gott om förvaring. Genomgående rostfria bänkskivor, kaxigt! Det stora lättmöblerade vardagsrummet med naturens ständiga närvaro via Hajom skjutdörrspartier inbjuder till umgänge och det finns plats för olika sittgrupper, matbord mm. Spotlights i tak och samma stora klinkerplattor som i hall.

SOVRUM
Ett avskilt rum som lämpar sig perfekt som sovrum, inbyggda garderober med förvaring, ljusmålade väggar och ekgolv från Kährs.

BADRUM
Badrum i beiga toner med klinker på golv och kakel delvis på vägg. Utrustat med dusch, vägghängd toalett, vask med kommod, spegel, golvvärme och handdukstork.

OVANVÅNING

ALLRUM
Via den specialtillverkade snygga trappan i valnöt möts man av ett ljust allrum med stora fönsterpartier som skapar rymd. Vitpigmenterade ekgolv, målade ljusa väggar och spotlights i tak.

MASTER BEDROOM/EN SUITE BATHROOM
Härligt master bedroom med plats för dubbelsäng och två sängbord, direkt access till walk in closet - praktiskt och lyxigt med genomtänkt inredning. Från sovrummet ingång till läckert badrum inrett med kakel och klinker i beige. Utrustat med inbyggt badkar, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, golvvärme och spotlights i tak.

SOVRUM x 2
Två fina sovrum, ljusmålade väggar och ekgolv från Kährs.

UTEMILJÖ
Utemiljön är lika välplanerad och inbjudande som inomhusmiljön. Trädäcket som följer huset, har gott om plats för matmöblemang, lounge och solstolar. Vidare finns gräsmatta och på framsidan skyddas huset av en putsad mur med belysning, vackra japanska körsbärsträd och avenbokshäcken skärmar av. Här har man skapat en sammanhängande och inbjudande oas och mysfaktorn är hög!

ÖVRIGT
Uppställningsplats för flera bilar, laddstolpe för elbil.
Påkostade smarta lösningar såsom inbyggda gardinstänger, högtalare och läcker belysning. All belysning kan styras via telefonen.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2022
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Via fiber
Uppvärmning: Genomgående vattenburen golvvärme (luft/vatten värmepump)
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster aluminium
Ventilation: FTX- till och frånluftssystem med värmeåtervinning
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 13 900 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 2 187 000kr
Byggnadsvärde: 422 000kr
Landvärde: 1 765 000kr
Värdeår: 1929
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Behövs ej
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:12 ändamål: Vägar

Driftkostnad

El: 30 356kr
Vatten/avlopp: 6 748kr
Renhållning: 3 250kr
Samfällighet: 700kr
Försäkring: 4 600kr
Summa driftskostnad: 45 654kr
Kommentarer: Driftskostnaden är en uppskattning baserad på energiberäkningen, utförd 2022-10-14. Kostnaden för elförbrukningen kan variera beroende på avtal. Ovan kostnad är beräknad på 2 kr/kWh.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västra Klockarevägen 2, 236 36 Höllviken

Bevaka slutpris
Västra Klockarevägen 2, Höllviken
Lägg ditt bud
Västra Klockarevägen 2, Höllviken
Anmälan visning
Västra Klockarevägen 2, Höllviken
Intresseanmälan
Västra Klockarevägen 2, Höllviken