fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Västanväg 62, Limhamn

LEV LIVET PÅ LIMHAMN

Välkomna till Västanväg 62 på omtyckta Limhamn! Här kan vi presentera en fin 30-tals villa i två plan samt inredd vind. En boarea om totalt 170 kvm plus källarplan om 69 kvm. Ett vackert och bekvämt boende på uppskattad adress nära skolor, strand och fritidsaktiviteter.

Känslan är trivsam och hemtrevlig. Entréplan bjuder på ljusa, fina sällskapsytor. Det U-formade köket från HTH ligger i öppen anslutning till matplatsen samt dubbeldörrar ut till det inglasade uterummet som är ett uppskattat rum året om. På detta plan finns även helkaklat badrum med dusch. En våning upp, på våning två, finns två sovrum, allrum samt badrum med badkar. Ytterligare en trappa upp når man den inredda vinden som består av ett stort härligt rum, öppet upp i nock med fint ljusinsläpp från takfönster. Och där över takåsarna får man en vacker vy över horisonten. Utöver detta finns en fräsch källare som erbjuder bra ytor för hobbyrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen om man vill.

Trevlig, grönskande trädgårdstomt som både bjuder in till utomhuslek på den stora gräsmattan och välbehövliga pauser på uteplatsen med trädäck. Den stenlagda uppfarten på framsidan av huset är nylagd och förstärker den gedigna känslan av detta vackra hus ytterligare.

Omgivningen och Limhamn är populärt och uppskattat för sin närhet till havet, skolor, mysiga små caféer och butiker. Här bor man riktigt bra! Varmt välkomna till Limhamn och Västanväg 62.

Kort information

Utgångspris:

10 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

170 m2

Biarea:

89 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

900 m2

Byggår:

1932

Adress:

Västanväg 62
21615 Limhamn
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (37)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Välkommen in! Hall med klinker, målade vita väggar och avhängningsmöjligheter.

GÄST-WC
Helkaklat badrum med grå klinker med golvvärme, vitt kakel. Vägghängd wc, handfat och badrumsskåp. Dusch med duschväggar i klarglas. Handdukstork, spotlights i tak samt litet fönster.

KÖK
U-format kök från HTH med luckor i trä och vitt tillsammans med bänkskiva i trä. Vitt kakel mellan under- och överskåp, i övrigt målade vita väggar. Spis och ugn (Gaggenau), fläkt, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Matplats i öppen anslutning för 8 personer. På golvet ligger klinker. Dubbla terrassdörrar ut till det inglasade uterummet och därifrån vidare ut till den fina trädgården.

INGLASAT UTERUM
Det perfekta rummet mellan ute och inne – för alla dessa dagar och kvällar man vill ha det där mellantinget! Inrett med laminatgolv och stora skjutdörrar ut mot trädgården. Uppskattat året om! Ca 20 kvm stort.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera fönster. Plats för både soffmöblemang och matplats. På golvet ligger parkettgolv, väggarna är målade vita.

OVANVÅNING

ALLRUM
Rum som idag används som allrum/tv-rum. Plankgolv, målade vita väggar, spotlights i tak. Här finns skjutdörrsgarderob, uppskattad förvaring. Separat klädkammare.

BADRUM
Helkaklat badrum i varma, jordnära färger. Grått och beige. Inrett med wc, dubbla handfat, dusch med duschvägg i glasblock och inkaklat badkar. Det är lite spakänsla över det! Golvvärme och spotlights i tak.

SOVRUM x 2
Två fina sovrum på detta plan, båda med plankgolv, målade vita väggar och spotlights i tak.

VINDSVÅNING
En spiraltrappa leder oss upp till vindsvåningen. Ett stort rum om ca 30 kvm med snedväggar och öppet upp i nock. Fint ljusinsläpp från tre takfönster och gavelfönster. Parkettgolv, målade väggar. Smart utnyttjat med förvaring i stödutrymme.

KÄLLARE
Källarplan är ca 69 kvm stort och här ryms hobbyrum, tvättrum och förvaringsmöjligheter. Genomgående klinker på golvet. Tvättrummet är utrustat med tvättho och tvättmaskin.

UTEMILJÖ
Trädgården är en mysig oas som bjuder in till trädgårdsaktiviteter, vad sägs om fotboll eller kubb? Vill man pausa i solen finns en uteplats med trädäck där man kan möblera med både mat- och soffmöblemang. Den stenlagda uppfarten på framsidan och gången runt huset är alldeles nygjord med stora grå plattor.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plan med källare och inredd vind
Byggår: 1932
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart för två bilar.
Bredband: Nej
Uppvärmning: Vattenburen fjärrvärme
Grund: Källare
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts på tegel
Takbeklädnad: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Aluzink
Fönster: 3-glas & 2-glas isolerrutor
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 10 495 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 4 176 000kr
Byggnadsvärde: 2 106 000kr
Landvärde: 2 070 000kr
Värdeår: 1932
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Malmö
Energideklaration: Utförd 2021-05-06

Driftkostnad

Uppvärmning: 22 325kr
El: 20 253kr
Vatten/avlopp: 8 782kr
Försäkring: 8 000kr
Summa driftskostnad: 59 360kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.Ring Malmö kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Västanväg 62, 21615 Limhamn

Bevaka slutpris
Västanväg 62, Limhamn
Lägg ditt bud
Västanväg 62, Limhamn
Anmälan visning
Västanväg 62, Limhamn
Intresseanmälan
Västanväg 62, Limhamn

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!