fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Vikensvägen 5H, Ljunghusen

NÄRA TILL ALLT I LJUNGHUSEN!

Välkomna till Vikensvägen 5H och denna trivsamma familjevilla som nu är redo att låta en ny familj skapa nya härliga minnen i! Här finns många anledningar att trivas – ett välplanerat hem, ombonad insynsskyddad trädgård, suveränt läge nära skolor och hamn, swimmingpool och inte minst den separata, kompletta gästbostaden! Ja ni hör – spetsa öronen!

Huset i 1,5-plan är ca 220 kvm stort och bjuder på sociala ytor på nedanvåningen med fina ljusinsläpp och dubbeldörrar ut till den underbara trädgården. Stort kök från Ballingslöv tidlöst inrett med luckor i vitoljad ek och bänkskiva i svart granit. En våning upp möts vi av allrum, två sovrum och en walk-in-closet som kan återställas till sovrum om så önskas. Helkaklade fräscha badrum på respektive plan, det ena med badkar.

Den separata gästbostaden nås både från huset och via egen ingång. Här inne ryms stort vardagsrum med kök, sovrum samt badrum med dusch och tvättmöjligheter. Perfekt utrymme för tonårsbarn, gäster, som generationsboende eller för uthyrning.

Trädgården är en skyddad, privat oas som förstärks av det intilliggande skogsområdet. Här har man lyckats skapa flera mysiga ”uterum” där trädäck, stenläggning, pool, gräsmatta och planteringar samsas. Slå dig ner under bar himmel, tak eller markis. Eller varför inte i det mysiga växthuset?

Området är populärt och uppskattat av många barnfamiljer, nära till skolor, mataffärer, restauranger och stränder. Gångavstånd på upplysta cykelvägar till skola och busshållplats.
Visst kan det kan absolut vara så att nybakade frukostbullar från Annas Bageri blir ett stående inslag om helgen!

Ja ni hör - det är mycket som gör att man trivs på Vikensvägen 5H i Ljunghusen!

Varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

11 795 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

220 m2

Biarea:

24 m2

Rum:

8 rum

Tomt:

1120 m2

Byggår:

1975/1963

Adress:

Vikensvägen 5H
23641 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (50)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Ljus och välkomnande entré, öppet upp till ovanvåningen. Poolen genom terrassdörrarna i vardagsrummet är i blickfånget, trevligt! Ekparkett, målade väggar.

WC/DUSCH
Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Inrett med wc, handfat samt dusch som avgränsas med glasblock. Öppningsbart fönster.

KÖK
Snyggt, tidlöst kök från Ballingslöv med vitoljade ekluckor, bänkskiva i svart granit och gott om förvaringsplats och arbetsyta. Matplats för 8 personer, om man inte vill låta de dubbla terrassdörrarna stå öppna och duka på uteplatsen under tak precis utanför. I köket finns induktionshäll (Bosch 2017), fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys (Electrolux, äldre). Klinker på golvet, målade vita väggar samt spotlights i tak.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger det inbjudande vardagsrummet, ljust och trevligt med dubbeldörrar ut stort trädäcket och poolområde. Snyggt att man klätt en av väggarna i ribbor! På golvet ligger ekparkett, målade väggar.

SOVRUM/KONTOR
Rum som idag används som kontor men som även kan vara sovrum. Garderobsvägg ger gott om förvaring. Ekparkett, målade vita väggar.

GROVENTRÉ & TVÄTTRUM
Praktisk groventré och kombinerat tvättrum med skåpsinredning och tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare (Miele 2020, torktumlare Samsung 2018.). På golvet ligger plastmatta, väggarna är målade.

OVANVÅNING

ALLRUM
En våning upp möts man av ett möblerbart allrum med burspråk och fönster ut över trädgården. Vitoljat furugolv, målade väggar.

SOVRUM
Stort sovrum med walk-in-closet (mindre modell) och utgång till balkong. Vitoljat furugolv, målade ljusa väggar.

SOVRUM x 2
Från början var här två sovrum, numera har man öppnat upp mellan rummen och skapat ett rum som sovrum och det andra som klädkammare med skjutdörrsgarderober och skrivbordshörna. En smart lösning men vill man hellre återställa det till två sovrum finns naturligtvis den möjligheten. Vitoljat furugolv, målade väggar.

BADRUM MED BADKAR
Helkaklat badrum i vitt, snyggt och fräscht! Wc, handfat, dusch med duschvägg i glasblock samt badkar. Två takfönster gör rummet ljust och luftigt. Golvvärme, spotlights i tak.

ANNEX/GÄSTBOSTAD/GENERATIONSBOENDE
Denna del nås både från huset och via separat ingång. Här ryms ett komplett hem med vardagsrum, kök, sovrum samt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter.
Vardagsrummet har härlig rymd med öppet upp i nock och är stort nog för både soffmöblemang och matplats. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Från rummet finns terrassdörrar ut till egen uteplats. Här kan man verkligen rå om sig själv om man vill.

UTEMILJÖ
Den ombonade trädgården är en privat oas där inget lämnats åt slumpen. Generös och välplanerad terrass med plats för olika möbleringsalternativ och flera mysiga platser att slå sig ner, under tak, markis eller bar himmel! Inbjudande saltvattenpool 4x8 meter för svalkande dopp samt gräsmatta för spring i benen och vacker grönska och planteringar för en lummig känsla. Bortom gränsen mynnar trädgården ut i skogsmiljö vilket förstärker den skyddade känslan. Det finns två växthus, ett mindre på 5 kvm och ett större på 15 kvm som även ger plats att inreda. Drömmig trädgård!

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1975/1963
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart för 3 bilar. Laddstation för elbil.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: 2 st luft/luft värmepumpar + eluppvärmning
Grund: Krypgrund med bjälklag av trä (med klimatstyrning)
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 2-glas kopplade, 2- & 3-glas isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Andel i Ljungens Tennisförening ingår, 2 banor.
Övriga byggnader: Förråd inkl. poolteknik ca 25 kvm Två stycken växthus, 15 resp. 5 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 11 795 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 5 745 000kr
Byggnadsvärde: 3 181 000kr
Landvärde: 2 564 000kr
Värdeår: 1963
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2022-07-14
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden

Driftkostnad

Uppvärmning: 55 000kr
Vatten/avlopp: 6 400kr
Renhållning: 3 200kr
Försäkring: 7 000kr
Vägavgift/snö: 600kr
Summa driftskostnad: 72 200kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår pooluppvärmning och laddning för hybridbil.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Vikensvägen 5H, 23641 Höllviken

Bevaka slutpris
Vikensvägen 5H, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Vikensvägen 5H, Ljunghusen
Anmälan visning
Vikensvägen 5H, Ljunghusen
Intresseanmälan
Vikensvägen 5H, Ljunghusen