fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Vellingebacken 32-6, Vellinge

VÄLKOMMEN TILL VELLINGEBACKEN

Välkommen till Vellingebacken och denna trevliga 1,5-plans villa om ca 107 kvm. Villan är fint planerad med tre sovrum, badrum och rejält allrum på ovanvåningen samt kök och trivsamma sällskapsytor på nedanvåningen. Det är praktiskt och familjevänligt! Det nyrenoverade badrummet på ovanvåningen är smakfullt inrett i stilren design och snygga ljusdetaljer.

Slå dig ner framför den öppna spisen i vardagsrummet under vinterhalvåret, mellanlanda i det inglasade uterummet under våren och hösten och svalka dig i poolen under sommaren!

I trädgården om ca 795 kvm är grovjobbet gjort, poolen är på plats och tillhörande pooltak finns att installera. Den läckra bastun är också på plats och tujorna ut mot det angränsande grönområdet är satta. Detta kommer bli en fantastisk oas när poolområdet har blivit färdigställt av den nya ägaren vilket innebär att här finns möjlighet att skapa det ni vill ha.

Det här är en villa för familjen som söker lugnet på landet och samtidigt närhet och bra pendlingsavstånd till Malmö och Köpenhamn.

Varmt välkommen till Vellingebacken!

Kort information

Pris/bud:

4 200 000 kr

Boarea:

107 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

795 m2

Byggår:

1983

Adress:

Vellingebacken 32-6
235 91 Vellinge
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (28)

Planritning

Bottenvåning

Planritning

Ovanvåningen

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

HALL
Hall med laminatgolv och målade vita väggar. Nisch lämpad för avhängning.

BADRUM
Badrum med dusch, wc, handfat och handdukstork. Våtrumsmatta, vitt kakel.

KÖK
Kök med vita spårade luckor, laminatbänkskiva och kakel ovan diskbänk. Laminatgolv, vita målade väggar. Utrustat med spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Matplats för sex personer.

GROVENTRÉ/TVÄTT
Kombinerad groventré och tvättrum. Här finns tvättmaskin (2018), torktumlare (2018), torkskåp, element och tvättho.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med laminatgolv och målade vita väggar. Del av taket är sänkt med infällda spotlights samt bakomliggande belysning ovan sänkning. Öppen spis samt utgång till det inglasade uterummet.

UTERUM
Det inglasade uterummet tillför en härlig plats att vistas och umgås på hela året. Möblera med matbord för 8-10 personer eller soffgrupp. Utgång till poolområdet.

OVANVÅNING

ALLRUM
Stort allrum med laminatgolv, målade vita väggar och fint ljusinsläpp.

BADRUM
Badrummet renoverades 2019 och är smakfullt inrett i stilren design med stora klinkerplattor och kakel i sandfärgade toner. Snygga detaljer som infällda spotlights bakom spegelskåpet och diskret i en av kakelplattorna. Badkar, dusch med vikbara duschväggar i glas, vägghängd wc, elektrisk handdukstork och handfat med kommod och spegelskåp. Golvvärme och takfönster. Kvalitetsintyg finns.

SOVRUM 1 & 2
Två sovrum med laminatgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Större sovrum med plats för dubbelsäng. Rymlig klädkammare. Laminatgolv och målade vita väggar.

UTEMILJÖ
Trädgården är ett projekt som är i hamn när poolområdet blivit lagt av den nya ägaren vilket innebär att här finns möjlighet att skapa det ni vill ha. Grovjobbet är gjort, poolen är på plats och tillhörande pooltak finns att installera. Den läckra bastun är också på plats och tujorna ut mot den angränsande lekplatsen är satta. Detta kommer bli en fantastisk oas när det är iordningställt!

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1983
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart med plats för 3-4 bilar. Garage för en bil.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburet
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel, plåt på gavlar
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Enskilt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2019 Renovering av badrum ovanvåning - 2019 Poolbygge och bastu - 2018-2019 Trädgårdsjobb och målning - 2018-2019 Renovering vardagsrum - 2018 Nya golv ovanvåningen samt alla ytskikt gjorda. Löpande renoveringar.
Övriga byggnader: Garage/förråd ca 27,6 kvm samt uterum ca 25 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 4 200 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 2 531 000kr
Byggnadsvärde: 1 574 000kr
Landvärde: 957 000kr
Värdeår: 1983
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Status: Utförd 2017-11-16
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Vellinge GA:27 Förmån: Avtalsservitut: Avloppsledning, 12-IM2-83/20562.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 33 000kr
Vatten/avlopp: 2 800kr
Sotning: 500kr
Samfällighet: 1 000kr
Försäkring: 5 026kr
Summa driftskostnad: 42 326kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun tel. 040-425000 och Lantmäteriverket tel. 0771-636363 gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, vägmark, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Vellingebacken 32-6, 235 91 Vellinge

Bevaka slutpris
Vellingebacken 32-6, Vellinge
Lägg ditt bud
Vellingebacken 32-6, Vellinge
Anmälan visning
Vellingebacken 32-6, Vellinge