fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Vallgränd 6, Falsterbo

LÄCKERT RENOVERAD FAMILJEVILLA MED MODERN TOUCH

Beläget på en lugn återvändsgata i mysiga Falsterbo hittar du denna härliga 1,5-plans villa om 179 kvm. Huset bär få spår av sitt byggår då det under 2007 genomgick en omfattande renovering. Valen man gjorde då känns i allra högsta grad moderna idag. Detaljer såsom spännande fönsterplaceringar, återkommande snickeriarbete i form av infällda hyllor, ljusdetaljer och de synliga stålbjälkarna gör det här huset till ett hem. Tanken och känslan bakom valen skapar en trivsam känsla. Dom synliga stålbalkarna ger lite av en industriell touch. L ä c k e r t !

Det är modernt och genomtänkt. På det nedre planet finns öppna sällskapsytor i form av kök, matplats och vardagsrum samt två sovrum, badrum och tvättrum. På det övre planet finns två rejäla sovrum, allrum och badrum. Ett av sovrummen kan enkelt göras om till två rum om man är i behov av det. Med andra ord, här finns plats för den lilla eller stora familjen.

Garage med plats för två bilar och tillhörande förrådsbyggnad med inredningsbart loft. Goda förutsättningar att skapa ett gästboende/hobbyrum om man så önskar. Stora uthyrningsmöjligheter, inte minst under Falsterbo Horse Show som ligger ett par minuters promenad bort.

Ljuvlig trädgård, grönskade och välskött. Fina stenläggningar, gräsmatta och planteringar. Stort trädäck med plats för både loungemöbler och matmöblemang. Vill man ta skydd från sol eller regn finns ett stort segel att spänna upp över hela eller delar av trädäcket. En plats att njuta! Något som garanterat kommer uppskattas av de yngre familjemedlemmarna är trädkojan som ligger ombonat skyddat, nästan lite hemligt, i trädgården. Utrustad med både el och treglasfönster. Såklart.

Området är barnvänligt, nära skolor och lekplatser. Strand, hav och golfbana är aldrig långt bort när man bor i Falsterbo. Varmt välkomna till Vallgränd 6.

Kort information

Utgångspris:

8 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

179 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

759 m2

Byggår:

1976/2007

Adress:

Vallgränd 6
239 42 Falsterbo
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 7 juni 12:00-13:00

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (34)

Planritning

Planlösning bottenvåning

Planritning

Planlösning ovanvåning

Planritning

Planlösning alternativ

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Hall med grå klinker med golvvärme, vita målade väggar. I anslutning till hallen finns en inbyggd garderob med platsbyggda skjutdörrar. Från hallen möts man av den arkitektritade trappan med snygga detaljer, de öppna stegen ger en modern look.

BADRUM
Helkaklat badrum ljust turkost och vitt. Handfat med kommod, wc, handdukstork, dusch med duschdörr i klarglas. Smart infälld hylla i duschen. Fint ljusinsläpp från stort fönster. Golvvärme.

SOVRUM 1 & 2
Två sovrum med ekparkett och målade väggar, det ena med röda väggar. Fint med förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

GROVENTRÈ/TVÄTTRUM
Kombinerad groventré och tvättrum med klinker med golvvärme (el). Tvättmaskin och torktumlare (Miele 2007). Tvättnedkasten från badrummet på ovanvåningen hamnar rakt i tvättkorgen, praktisk!

KÖK
Köket från Ballingslöv är smakfullt inrett i vitt och valnöt med bänkskiva i rostfritt och valnöt. Bra med både förvaringsutrymme och avlastningsyta. Köksö med plats för tre personer och matplats i öppen anslutning med plats för 12 personer. Ett kök att umgås i! De stora öppningsbara fönsterpartierna ger både ett vackert ljusinsläpp och ännu härligare miljö att laga mat i. Utrustat med spishäll (Miele 2007), spisfläkt (Miele 2007), mikro (Siemens), två toppmatade diskmaskiner (Fisher & Paykel), kyl- och frys med ismaskin (Siemens).

VARDAGSRUM OCH MATPLATS
Sällskapsytorna är öppna och sammanhängande. Den något högre takhöjden än standard tillsammans med de stora fönsterpartierna ger en ljus och luftig känsla. Gott om plats för soffmöblemang och matbord på 8-10 personer. Ekparkett, ljusa väggar och spotlights i tak. Ytterligare en fin detalj är de infällda ljusen i väggen och vid trappan. Fint ljus på kvällen när man tassar upp eller ner för trappan med andra ord.

OVANVÅNING

ALLRUM
Möblerbart allrum där fönster från nedanvåningen sträcker sig upp och skapar spännande detaljer. Rummet används som tv-rum men även som arbetsrum då en halvvägg skiljer en hörna åt och skapar en trivsam och perfekt arbetshörna. Att jobba hemma är inte så dumt ändå, inte när man kan sitta här.

BADRUM
Helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod, handdukstork, wc och bubbelbadkar. En trevlig, och smart!, detalj är tvättnedkastet rakt ner i tvättkorgen i tvättrummet på nedanvåningen!

SOVRUM MASTER
Sovrum med ekparkett och ljusa väggar. Skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Sängborden är smart infällda i väggen och ytterligare en snygg detalj är den utdragbara hyllan. Något för er som gillar frukost vid sängen men inte i sängen. En fiffig lösning som därmed fått namnet ”frukosthyllan”.

SOVRUM
Stort sovrum som man vid behov skulle kunna göra om till två rum. Se den alternativa planritningen. Ekparkett, målade väggar.

UTEMILJÖ
Underbar trädgård med välskött gräsmatta och vackra planteringar. Stort trädäck med plats för både loungemöbler och matmöblemang, ett rejält segel finns att spänna över vid tillfällen man vill ta skydd från sol och regn. man kan även njuta av solen från den stenlagda platsen utanför gaveln där det även där finns skydd i form av två automatiska markiser. Det här är en grön och inbjudande oas man gärna njuter av!

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1976/2007
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage för två bilar. Uppfart för två bilar.
Bredband: Ja Telia
Uppvärmning: Direktverkande el + luft/luft värmepump
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä/stål
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts/Tegel/Plåt
Takbeklädnad: Tegel/Protan takduk
Fönster: 2-glas Velfac
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2007
Övriga byggnader: Garage 10 x 6,20 m för 2 bilar Cykelgarage med förvaring för soptunnor etc.

Ekonomi

Utgångspris: 8 495 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 4 653 000kr
Byggnadsvärde: 3 162 000kr
Landvärde: 1 491 000kr
Värdeår: 1979
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2020-05-18
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Falsterbo GA:13

Driftkostnad

Uppvärmning: 23 138kr
Vatten/avlopp: 5 424kr
Renhållning: 3 087kr
Samfällighet: 800kr
Summa driftskostnad: 32 449kr

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Vallgränd 6, 239 42 Falsterbo

Bevaka slutpris
Vallgränd 6, Falsterbo
Lägg ditt bud
Vallgränd 6, Falsterbo
Anmälan visning
Vallgränd 6, Falsterbo

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna