fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Trulsibrunnvägen 49, Höllviken/Kanalgatorna

UNIKT BOENDE MED INSPIRATION FRÅN BOUTIQUEHOTELL

Välkomna till detta välplanerade, vackra hem på strandnära läge i Höllviken! Med inspiration från hela världen är materialvalen och färgskalan noga utvald och resultatet påminner om ett unikt och fantastiskt trivsamt boutiquehotell. Njut av den genomtänkta kombinationen av fiskbensparkett, natursten, marockanska inslag och mönstrade tapeter som tillsammans skapar ett hem som håller över tid.

Huset i 1,5 plan är 213 kvm stort och det är välplanerade kvadratmeter som erbjuds. Den generösa och välkomnande sällskapsytan med mängder av ljusflöden, det underbara orangeriet och det påkostade köket från Kvänum med exklusiva maskiner från Gaggenau och Miele står i centrum. Det är lätt att bli förförd av den stilsäkra och perfekt avvägda balansen mellan det moderna och det traditionella!

En våning upp finner ni fyra härliga sovrum varav ett master bedroom med walk-in-closet med inredning från Kvänum. Våningsplanet har genomgående vitlaserade trägolv och vi räknar till hela fyra burspråk och sex franska balkonger! Badrummen, ett på varje våning, är båda stora och även de smakfullt inredda med inredning från Kvänum.

Utemiljön är lika inbjudande som övriga huset och med flera sittplatser kan man alltid hitta en plats i solen. Orangeriet får gärna låta dubbeldörrarna stå öppna om sommaren och skapa det där attraktiva mellantinget mellan ute och inne. Samtidigt som utemiljön är ombonat inredd har det även lämnats plats åt den fina trädgården där det ges utrymme för både studsmatta och fotbollsmål. Finns längtan efter pool, trots det korta gångavståndet till havet, är här gott om plats för det med.

Dessutom finns ett gästhus på tomten i samma anda som huvudhuset. Drömmen för övernattande gäster, tonårsbarn eller som kontor!

Att flytta hit är att göra det enkelt för sig. Det är snyggt, praktiskt och genomtänkt för en familj att leva och bo. Läget nära hav och strand med fina cykelvägar till skola och Höllvikens centrum är attraktivt.

Varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

17 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

213 m2

Biarea:

51 m2

Rum:

10 rum

Tomt:

1039 m2

Byggår:

2012

Adress:

Trulsibrunnvägen 49
236 38 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 3 juli 14:00-14:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (50)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Härligt välkomnande entré med marockansk klinker, tapetserade väggar, svartmålad bröstpanel samt spotlights i tak. Fint med plats för avhängning.

BADRUM
Stort badrum, inrett med mönstrad klinker med golvvärme, målade vita väggar och spotlights i tak. Vägghängd wc från Duravit, handfat med stenskiva och svart underskåp från Kvänum.

SÄLLSKAPSYTA
Den öppna sällskapsytan hänger fint samman samtidigt som det finns naturliga platser för soffmöblemang, lounge och matplats. Flera fönsterdörrar ut till trädgården och mängder med vackra ljusinsläpp! Genomgående fiskbensparkett, ljusa väggar och spotlights i tak. Orangeri och lounge skiljs åt med en gasspis som går att njuta av från båda håll. Matplats för större sällskap ryms i det ljuvliga orangeriet som byggdes till 2019 och är en naturlig del av huset, fullt isolerat med golvvärme och dubbla terrassdörrar ut till trädgård och uteplats!

KÖK
Precis som Kvänum själva skriver så väcker deras kök beundran och begär. Här har man valt Broby, en traditionell, innanförliggande ramlucka till vacker carrara marmor. Vitvarorna är helintegrerade vilket ger ett stilrent och lugnt intryck. Köket tar både plats och smälter in, slå dig gärna ner vid köksön! Gott om förvaring och arbetsyta, särskilt snyggt är skafferiskåpet som döljer sig bakom ett av skåpen. Köket är utrustat med spis (Gaggenau 2018), fläkt (2013), ångugn och mikrovågsugn (Gaggenau 2018), kyl och frys (Gaggenau 2018), diskmaskin (Miele 2013). På golvet ligger fortsatt fiskbensparkett, väggarna är ljust målade och det finns spotlights i tak.

TVÄTTRUM & GROVENTRÉ
Välplanerat tvättrum med klinker med golvvärme och gott om förvaring och arbetsyta med inredning från Kvänum. Tvättmaskin och torktumlare (Miele 2013). Då rummet ligger intill köket har det smarts planerats in en stor vinkyl.

OVANVÅNING

SOVRUM x 3
Tre fina sovrum, två av dem med burspråk och dubbla franska balkonger. Platsbyggda garderober. På golvet ligger vitlaserat trägolv, väggarna är ljusa.

MASTER BEDROOM
Master bedroom en walk-in-closet med garderobsinredning från Kvänum. Ljust och fint med burspråk med fransk balkong, ljusa väggar och fondvägg i behaglig tapet.

BADRUM
Stort badrum inrett i varma jordnära färger med stengolv som sträcker sig upp i duschutrymmet med takdusch och sittbänk. Lägg märke till den nästintill obefintliga fogen, en vacker detalj som ger en exklusiv känsla. Även här finns ett burspråk med fransk balkong som skapar rymd och luft. Vägghängd wc från Duravit, handfat med stenskiva och underskåp i trä. Sobert!

UTEMILJÖ
Även utemiljön har tillvaratagits på det mest optimala sätt. Stenlagda uteplatser som rymmer både loungemöbler, matmöblemang och solstolar. Välskött gräsmatta och mycket grönska som ramar in och bonar om. Här bildas en privat och insynsskyddad oas.

GÄSTHUS
Gästhus med sovrum, kök och badrum. I köket finns inredning från Kvänum med diskho samt plats för litet bord och två stolar. Badrummet går i svart och guld, så spot on! Sovrummet har dubbla fönsterdörrar ut till trädgården och den stenlagda uteplatsen.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2012
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage för två bilar. Uppfart för två bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/Vatten Värmepump
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Cembrit skifferplattor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 2-glas isolerrutor
Ventilation: Till- & frånuftsventilation m värmeåtervinning FTX
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2019
Övriga byggnader: Gästhus 19 kvm Garage 32 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 17 895 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 9 101 000kr
Byggnadsvärde: 6 344 000kr
Landvärde: 2 757 000kr
Värdeår: 2015
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 51 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2022-01-12
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
Vatten/avlopp: 7 195kr
Renhållning: 3 108kr
Samfällighet: 1 200kr
Försäkring: 6 859kr
Vägavgift/snö: 1 500kr
Summa driftskostnad: 49 862kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Trulsibrunnvägen 49, 236 38 Höllviken

Bevaka slutpris
Trulsibrunnvägen 49, Höllviken/Kanalgatorna
Lägg ditt bud
Trulsibrunnvägen 49, Höllviken/Kanalgatorna
Anmälan visning
Trulsibrunnvägen 49, Höllviken/Kanalgatorna
Intresseanmälan
Trulsibrunnvägen 49, Höllviken/Kanalgatorna