fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Svanjaktsvägen 2C, Ljunghusen


LÅT ER INSPIRERAS OCH ÖVERRASKAS av ett drömboende varsamt renoverat 2022 i utsökt design som skapar "vill ha känsla" så fort man kliver in genom dörren. Kök från SieMatic i ett avskalat formspråk med stark karaktär och hantverksmässig precision in i minsta detalj. Nya golv Junckers ek plankgolv + handgjorda lister av samma material skapar en enhetlig design. Två nyrenoverade badrum med enorm "wow faktor" !!
Boarea om 159 kvm fördelat på två plan med integrerat garage med stort förråd och uteplatser med träterrass både med morgonsol och eftermiddagssol. Gångavstånd till mataffär, busskommunikationer, Ljungenskolan och BarBistro. Lägg därtill en OBELÅNAD FÖRENING med låg avgift i natursköna omgivningar. LÅT ER BLI HÄNFÖRDA PÅ PLATS.

Kort information

Utgångspris:

9 295 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

2 799 kr

Boarea:

159 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

5 rum

Byggår:

2008

Adress:

Svanjaktsvägen 2C
236 41 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Eva Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0705-45 18 31eva@mhus.se

Budgivning

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (40)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Eva här
Eva Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 86
eva@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Hall med plankgolv i ek från Junckers, målade väggar och infällda spotlights i tak.

GÄST-WC
Smakfullt badrum som renoverades 2022, helkaklat i ljusa färger som är en snygg kontrast till kommoden i valnöt (Duravit). Handfat (Duravit) , vägghängd wc (Duravit), spegel med touchfunktion (Duravit) och dusch och tvättställsblandare (Axor Hans Grohe) med fast glasparti från golv till tak. Handduktork (INR Line) samt vattenburen golvvärme. Infällda spotlights.

KÖK
Kvalitetskök från SieMatic (2022) i tidlös design med luckor i valnöt och antracit samt bänkskiva i ljus kompositsten. Inbyggd belysning under bänkskiva och mellan högskåp, detaljer som gör skillnad! Blandare (Blanco) med utdragbart munstycke. Vinkyl från MQuvée. Utrustat med induktionshäll och inbyggd fläkt (Bora), ugn (Gaggenau), kyl och frys (Siemens/Bosch) samt diskmakskin (Siemens/Bosch). Junckers plankgolv ek, målade släta väggar och infällda spotlights i tak. Matplats för 6 personer.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matbord. Junckers plankgolv ek, målade släta väggar och infällda spotlights i tak.
Utgång till det underbara ”trädgårdsrummet” utanför.

OVANVÅNING

ALLRUM
Ljust och härligt allrum med dubbeldörrar ut till den möblerbara balkongen med havsutsikt. Allrummet kan även göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Junckers plankgolv ek, målade släta väggar och infällda spotlights i tak.

BADRUM MED TVÄTT
Underbart badrum som renoverades 2022. Här har säljaren valt att öppnat upp mellan tvättstuga och badrum för att skapa större rymd och därmed kunnat få plats med en extra dusch brevid badkaret. Handfat (Duravit) och kommod i valnöt (Duravit). Spegel med touchfunktion (Duravit). Dusch, badkarsblandare och tvättställsblandare (Axor Hans Grohe). Fristående badkar i kompositmaterial ”solid surface”, vägghängd wc (Duravit) och handdukstork (INR Line). Här finns även tvättmaskin och torktumlare (Miele 2022). Golvvärme (el), infällda spotlights i tak.

MASTER BEDROOM
Ljust och fint sovrum med walk-in-closet. Junckers plankgolv ek, målade släta väggar och infällda spotlights i tak.

SOVRUM x 2
Två fina sovrum med plats för säng och skrivbord, det ena har även garderober. Junckers plankgolv ek, målade släta väggar och infällda spotlights i tak.

GROVENTRE
Garderobssystem (2022) längs hela väggen. Vask som ger praktiska tvättmöjligheter om man har husdjur eller barn. Utgång till framsida samt ingång till det integrerade garaget. I garaget finns centraldamsugare (Husky, 2022).

UTEMILJÖ
Den grönskande, täta häcken på både fram- och baksidan gör att utemiljön känns oerhört skyddad och privat. Man har utnyttjat utrymmet väl med stenlagd uteplats på framsidan där man kan njuta av solens tidiga strålar och på baksidan har man kombinerat stenläggning med nybyggt trädäck (2022) och skapat ytterligare en underbar uteplats att njuta av eftermiddags- och kvällssol.

ÖVRIGT
Aircondition finns på ovanplan.
Plejdsystem installerat i hela huset för smart belysning.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 159 m2
Rum: 5 rum
Våning: 0
Lägenhetsnummer: 03
Andelstal: 7.14286%
Tillträde: Diskuteras

Ekonomi

Utgångspris: 9 295 000kr eller högstbjudande
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 2 799kr
I avgiften ingår renhållningsavgift samt digital tv utbud. vatten tillkommer om ca 400 kronor/ mån
Driftkostnad: 2 200kr/mån. Bostadsrättsförsäkring tillkommer

Förening

Förening: BRF Svanen
Kommun: Vellinge
Byggår: 2008
Hiss: Finns inte
Parkering: Till varje bostadsrättsradhus finns en garageplats. I övrigt disponerar föreningen 9 st parkeringsplatser. Det finns även fri parkering på Svanjaktsvägens allmänna parkeringar utöver de 9 som föreningen disponerar. Finns möjlighet att sätta upp laddstolpe för elbil om så önskas.
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme på BV. Radiatorer på OV. IVT värmepump.
Energideklaration: Utförd

Allmänt om föreningen: Brf Svanen i Ljunghusen.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns tre radhuslängor i två våningar med totalt 14 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har inga uthyrningsbara lokaler.

Bostadsrättsföreningen registrerades 2006 och byggnaderna är uppförda 2007-2008. Marken innehas med äganderätt.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1200 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

I föreningen finns en gemensam lekplats samt ett gemensamt miljörum.

Renoveringar: 2014 målades södergamlarna och norrgavlarna tvättade.
2015 installerades cykel- och mopedhinder vid utfarten till Björkvägen. Parkeringsstopp installerades vid den egna parkeringen vid staketet längs väg 100. Ny gemensam Boxerantenn installerades och ersatte kabel-TV anslutning. Markavloppet som är anslutet till kommunens markavlopp spolades.
2016 målades bänkar och lekredskap.
2017 sattes ny informationstavla upp på miljöhuset. Ny lampa sattes upp på lekplatsen samt staketbelysning reparerades. Ny studsmatta införskaffades och grönområdena förbättrades. Norrgavlarna tvättades.
2019 målning av byggnaderna.
2022 Ny stor studsmatta

Planerat, framtida underhåll:
2019-2028 löpande underhåll.


Övrigt:

Karta

Svanjaktsvägen 2C, 236 41 Höllviken

Bevaka slutpris
Svanjaktsvägen 2C, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Svanjaktsvägen 2C, Ljunghusen
Anmälan visning
Svanjaktsvägen 2C, Ljunghusen
Intresseanmälan
Svanjaktsvägen 2C, Ljunghusen