fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Östersjövägen 57, Höllviken

STRANDFYND MED DOFT AV HAV!

På svårslagen adress inbäddat i vacker natur och precis intill välkända Kämpingestranden ligger denna unika och fräscha våning om ca 84 kvm. Här har man lyckats skapa ett klassiskt hem som håller över tid med en genomtänkt kombination av vitlaserade parkettgolv, trivsamt vitt kök från HTH och stora fönsterpartier mot hav och balkong. Planlösningen rymmer även vardagsrum, två sovrum, helkaklade badrum samt tvättstuga.

Läget är unikt och vackert, endast 100 meter från stranden. Det vilar ett tryggt lugn över detta hem, en plats att landa och andas, som bör upplevas på plats. Här hör man vågbruset och bor samtidigt naturskönt med härliga gyaskogen som granne. I närheten finns även tennishall, bra förskolor, busshållplats och strandrestaurangen Strandtugg. Ett kort gångavstånd till stranden gör det obligatoriskt att ta både morgon- och kvällsdopp, året runt!

Här vill man bo och leva - varmt välkomna till Östersjövägen 57! G u l d l ä g e !

Kort information

Utgångspris:

5 895 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

6 370 kr

Boarea:

84 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

3 rum

Byggår:

2015

Adress:

Östersjövägen 57
236 36 HÖLLVIKEN
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (32)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Entré och hall med klassiskt grått klinkergolv, målade vita väggar och plats för mindre hallmöbel. Perfekt förvaring och direkt access till stor separat klädkammare med ytterligare plats för avhängning av ytterkläder och skor.

KÖK
Modernt och stilrent kök från HTH med vita släta luckor, dolda handtag, bänkskiva av laminat och ljust kakel ovan bänkskiva. Utrustat med ugn (Siemens, 2015), fläkt (Siemens 2015), mikrovågsugn (Siemens 2015), induktionshäll (Siemens 2015), kyl och frys (Siemens 2021) samt diskmaskin (Siemens 2015). På golvet ligger vitlaserad askparkett, spotlights i tak.

SÄLLSKAPSYTA (VARDAGSRUM/MATPLATS)
Vardagsrum som har sina naturliga indelningar även om det är öppet. Här har man satsat på mycket ljusinsläpp och terrassdörrar till den ljuvliga balkongen ger en fin känsla och extra närhet till de vackra omgivningarna. Rummet är inrett med både mat- och soffmöblemang och tack vare den öppna planlösningen är valmöjligheterna många. Trevligt!

BALKONG/UTEPLATS
Dubbeldörrar leder ut till den ljuvliga balkongen där man mer än gärna njuter av både sol och vy över vackra omgivningar.

BADRUM
Smakfullt badrum med helkaklade vita väggar och klinker i grått på golv. Toalett, duschhörna med glasdörrar, tvättställ med kommod, spegel. Spotlights i tak samt handdukstork.

GÄSTBADRUM
Helkaklad toalett med vita kakelplattor på vägg och grå klinkerplattor på golv. Utrustat med toalett, handfat med kommod, spegel och spotlights i tak.

SOVRUM x 2
Fina sovrum med vitlaserad askparkett, varav det ena med inbyggda garderober. Utgång till gemensam trädgård och innergård.

TVÄTTSTUGA
Access från ett av sovrummen, klinker på golv i grått och kakel i vitt på vägg. Utrustat med tvättmaskin (Siemens 2015) och torktumlare (Siemens 2015), tvättho och gott om förvaring.

FÖRRÅD
Förråd finns både i anslutning till lägenheten, samt intill garaget.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 84 m2
Rum: 3 rum
Våning: 1
Lägenhetsnummer: 57-1002
Energiprestanda: D
Andelstal: 3.28558%
Indirekt nettoskuldsättning: 1 473 059kr

Ekonomi

Utgångspris: 5 895 000kr
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 6 370kr
I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt bostadsrättstillägg för hemförsäkringen. Hushållsel tillkommer, ca 400 kr/mån, beroende på avtal och elpris. Garageplats 400 kr/mån.
Driftkostnad: 400kr/mån. Bostadsrättsförsäkring tillkommer.

Förening

Förening: Brf Vita stränder
Kommun: Vellinge
Byggår: 2015
Hiss: Finns
Parkering: Garage och parkeringsplats, kostnad för garageplats 400 kr/månad. Gästparkering saknas men finns parkering mot avgift på gatan.
TV & bredband: Fiberanslutning till varje lägenhet. Egna abonnemang som bekostas av lägenhetsinnehavaren.
Energideklaration: Utförd 2022-02-18

Allmänt om föreningen: BRF Vita Stränder är en äkta bostadsrättsförening med 26 lägenheter och 4 småhus. Föreningen bildades år 2006 och äger marken. Juridiska personer kan endast beviljas inträde i föreningen om styrelsen så beslutar.

Föreningen har ekonomisk förvaltning genom Bredablick AB.

Renoveringar: En underhållsplan finns som gäller från 2021.

Solceller och laddstolpar planeras under Q1 2023. Inga andra större åtgärder är under planering.

Övrigt: Lägenheterna har gemensam grundvattenvärme via ett separat teknikhus. Samtliga lägenheter har vattenburen golvvärme.

Info

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Östersjövägen 57, 236 36 HÖLLVIKEN

Bevaka slutpris
Östersjövägen 57, Höllviken
Lägg ditt bud
Östersjövägen 57, Höllviken
Anmälan visning
Östersjövägen 57, Höllviken
Intresseanmälan
Östersjövägen 57, Höllviken