fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Steffensvägen 34 A, Höllviken

ÄNTLIGEN PÅ STEFFENSVÄGEN

Nu kan vi äntligen presentera en fin 1,5-plans villa om 234 kvm, med en biarea på 39 kvm, på populära Steffensvägen i Höllviken. Här bor man på perfekt avstånd mellan strand, skola, byn och kommunikationer.

Huset, som ligger på en hörntomt, är ett ljust och härligt hem med totalt sex sovrum. Ytorna är öppna med fint ljusinsläpp från ett flertal fönster ut mot den ombonade utemiljön.

Planlösningen erbjuder generösa sällskapsytor på nedanvåningen där kök, matplats och vardagsrum smälter samman. Genomgående enstavad ekparkett (Kährs) och ljusa väggar med väl tilltagen takhöjd på sina ställen. Braskaminen som sattes in 2019 förhöjer och kan njutas av från flera håll. På detta plan finns även tre sovrum, ett badrum, tvättrum samt ett rum som idag används som gym men som med fördel kan användas som hemmakontor eller gästrum med egen ingång och eget badrum.

Det u-formade köket med ljusa träluckorna i kombination med mörk marmorbänkskiva och inslag av tegel ger en rustik och rejäl känsla. En känsla som håller i sig när man går vidare runt i huset. På ovanvåningen finns ytterligare två sovrum, stort möblerbart allrum, rymlig walk-in-closet samt badrum med dusch. Härifrån nås även den isolerade vinden, ett stort och perfekt förvaringsutrymme.

Den insynsskyddade tomten om 857 kvm är mysigt inredd med välskött gräsmatta, stenlagda gångar och uteplats, delvis under tak. Poolen agerar både smycke med sin unika form och skönt svalkande om sommarhalvåret. Det inglasade uterummet med parkettgolv och skjutdörrar bekräftas vara ett uppskattat rum året runt och visst ser det inbjudande ut.

I tider vi uppges stanna hemma inser man hur viktigt ett trivsamt boende är och trivsamt är ordet på Steffensvägen 34 A. Varmt välkomna!

Kort information

Utgångspris:

10 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

234 m2

Biarea:

39 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

857 m2

Byggår:

1986

Adress:

Steffensvägen 34 A
236 38 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 20 september 16:00-16:30

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (45)

Planritning

Planlösning bottenvåning

Planritning

Planlösning ovanvåning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Välkommen in! Ljus och välkomnande hall, särskilt en tid då terrassdörren mitt emot står öppen och den grönskande trädgården och poolen skymtas. Klädavhängning under trappan.

KÖK
U-format kök från Ikea som renoverades 2015. De ljusa träluckorna i kombination med mörk marmorbänkskiva och inslag av tegel ger köket en rustik och rejäl känsla. Utrustat med spis (Whirlpool 2018), spisfläkt (Gorenje), kyl/frys (Samsung 2015) med ismaskin/isvatten, ugn (Siemens), diskmaskin (Bosch Samsung) och mikro (Siemens). På golvet ligger enstavig ekparkett (Kährs). Köksö med plats att duka upp buffén! Matplats för 10-12 personer i det anslutande vardags- och matrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet med sin vinkel, nivåskillnad och fina fönstersättningar ger en ljus och spännande planlösning och karaktär till rummet. Gott om plats att möblera med matsalsmöblemang och soffor. Braskaminen som sattes in 2019 kan njutas av från flera håll och ger både värme och ombonad känsla. Golvet, enstavig ekparkett, lades in under 2019 då även väggarna målades om.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med mörkgrå klinker och vitt kakel. Handfat med stenskiva och kommod, dusch med vikbara duschväggar, wc och handdukstork. Golvvärme och spotlights. Frostat fönster.

SOVRUM 1, 2 och 3
Tre ljusa fina sovrum med enstavig ekparkett och ljusa väggar. Sovrum 2 har terrassdörr ut till trädgården och sovrum 3 används idag som walk-in-closet (hur lyxigt?!) där det finns skjutdörrsgarderober.

TVÄTTRUM & GROVENTRÉ
Tvättrum i anslutning till groventrén. Här finns tvättmaskin (Cylinda), torktumlare (Miele) samt Torkskåp (Nimo 2015). Inredning med under- och överskåp som ger gott om förvaring. Tvättställ, klinker med golvvärme.

SOVRUM 4/ GYM MED BADRUM
Detta rum används idag som gym men kan likväl användas som hemmakontor/sovrum/gästrum. Praktiskt med separat badrum som renoverades 2020 med wc, handfat, dusch och handdukstork. Helkaklat med golvvärme. Utgång till trädgården samt ingång till garaget.

OVANVÅNING

ALLRUM
Allrummet känns luftigt med ljusinsläpp från två håll. Skulle man vara i behov av fler rum kan man göra ytterligare ett sovrum här. I dagsläget agerar det perfekt som allrum att titta på tv, spela datorspel, som lekhörna eller bibliotek.

BADRUM 2
Helkaklat badrum i vitt och grönt. Wc, handfat med underskåp, dusch med duschväggar i glasblock, handdukstork. Golvvärme.

SOVRUM 5 & 6
Två ljusa fina sovrum varav det ena idag används som kontor. Ekparkett, ljusa väggar. Det ena har en dörr in till den isolerade vinden, rymligt och perfekt förvaringsutrymme. Det finns även en separat garderob utanför sovrummen.

UTEMILJÖ
Underbar trädgårdstomt där man lagt krut på att skapa en skyddad privat plats kring poolen med välskött gräsmatta, stenlagda gångar och uteplats. Det fina uterummet med skjutdörrar uppskattas året om. Att det är en hörntomt gör det ännu mer skyddat och attraktivt.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1986
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppställningsplats för 3 bilar. Garage för en bil, 22 kvm.
Bredband: Fiber finns.
Uppvärmning: Vattenburen el + luft/vattenpump
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts/Leca
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glas + 2-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2001
Övriga byggnader: Garage 22 kvm - Friliggande uterum 10 kvm - Pumphus/Förråd 7 kvm - Isolerad vind 14 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 10 995 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 4 660 000kr
Byggnadsvärde: 2 782 000kr
Landvärde: 1 878 000kr
Värdeår: 1990
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2020-06-12
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:10

Driftkostnad

Uppvärmning: 39 962kr
Vatten/avlopp: 5 500kr
Renhållning: 3 859kr
Försäkring: 10 000kr
Summa driftskostnad: 59 321kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Steffensvägen 34 A, 236 38 Höllviken

Bevaka slutpris
Steffensvägen 34 A, Höllviken
Lägg ditt bud
Steffensvägen 34 A, Höllviken
Anmälan visning
Steffensvägen 34 A, Höllviken

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna