fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Stefan Löfvings väg 13, Skanör

SKANÖR I VÅRA HJÄRTAN

Välkomna till Skanör och denna trivsamma och välskötta enplansvilla med underbar trädgård med poolområde i sydväst – här är det bara att flytta rakt in! Och rakt in vill man gärna flytta! Boytan om ca 145 kvm är fördelad över ljusa sällskapsytor, stort kök i ek med plats för matmöblemang, tre ordentliga sovrum och två helkaklade badrum varav ett med badkar.

Materialvalen är varma och ombonade, som den oljade ekparketten och innertaket som är klätt i trä (med infällda högtalare och spotlights!) och att man valt att klä delar av huset i lärkträ som gör sig till den vita putsade fasaden. Trivselfaktorn är hög – inifrån och ut och tvärtom.

Underbar utemiljö som verkligen har tillvaratagits på bästa sätt! Det är lummigt, skyddat och välskött. Det generösa trädäcket runt poolen gör plats för både matmöblemang, loungegrupp, solstolar och matplats under tak. Under sommaren kan man plocka efterrätten direkt från trädgården, vad sägs om äpplen, krusbär, vinbär eller körsbär? Lokala råvaror direkt från trädgården, alltid som godast!

Området är lugnt mysigt med närhet till allt underbart som Skanör-Falsterbo har att erbjuda – stranden, havet, fina promenadstråk, skolor, mataffär och aktiviteter såsom tennis, padel och golf. Dessutom går bussen ett kort gångavstånd från huset.

Det här är en riktig liten pärla för er som söker ett perfekt stort hus med hög trivselfaktor!

Varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

8 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

145 m2

Biarea:

38 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

751 m2

Byggår:

1989

Adress:

Stefan Löfvings väg 13
239 31 Skanör
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (38)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in!
Skjutdörrsgarderob, klinker, dörr med sidoljus, träpanel tak med spotlight.

ALLRUM
Trevligt allrum att mötas av när man kommer in i huset. Oljad ekparkett, ljust målade väggar och spotlights samt infällda högtalare i tak. Fint burspråk för ljusinsläpp och den öppna spisen både värmer och pryder rummet.

SOVRUM
Ljust och fint sovrum med ekparkett, ljusa väggar och tak med träpanel.

BADRUM LILLA
Helkaklat badrum med wc, handfat med kommod, handdukstork och dusch med massagefunktion. Snyggt inrett med grå klinker med golvvärme och vitt kakel.

KÖK
Stort trevligt kök från Marbodal med släta ekluckor och bänkskiva i delvis ek, delvis granit och stål en härlig kombination. Gott om plats för både arbetsyta och förvaring. Matplats för 6-10 personer i det trevliga burspråket som släpper in fint ljus. I köket finns hel kyl och frys med bubbelvatten och ismaskin (Elektrolux 2012), spis, fläkt, ugn, mikro (AEG 2004) och diskmaskin (Bosch 2021). På golvet ligger stora grå klinkerplattor med golvvärme, väggarna är målade samt kaklat med under- och överskåp. Infällda högtalare i taket.

TVÄTT/GROVKÖK
Intill köket och i anslutning till garaget ligger tvättrummet med tvättho, tvättmaskin (2010), torktumlare (2004) och torkskåp. Plastmatta, målade vita väggar.

VARDAGSRUM
Ljust trivsamt vardagsrum som vetter ut mot det inbjudande poolområdet. Oljad ekparkett, målade ljusa väggar och träpanel med spotlights och infällda högtalare i tak. Fint burspråk för ljusinsläpp och terrassdörr ut till det generösa trädäcket i västerläge och den del av uteplatsen som är under tak.

SOVRUM VID VARDAGSRUM
Avskilt sovrum med ekparkett, målade vita väggar och terrassdörr till uteplatsen under tak. Ett rum som också skulle göra sig fint som kontor om man inte är i behov av det som sovrum.

MASTER BEDROOM
Sovrum av större modell med plats för dubbelsäng. Ekparketten fortsätter in här, väggarna är målade samt med en fin fondtapet på en av väggarna. Fina ljusinsläpp från fönster ut mot trädgården. Klädkammare med skjutdörrar.

BADRUM STORA
Stort, fräscht badrum snyggt inrett med stora grå klinkerplattor med golvvärme och vitt kakel. Stort nog för både takdusch med vikbara duschväggar i klarglas, fristående badkar, handfat med kommod och skåpsinredning som ger gott om förvaring.

UTEMILJÖ
Underbar utemiljö som verkligen har tillvaratagits på bästa sätt! Det är lummigt, ombonat och välskött. Det generösa trädäcket, omlagt sommaren 2021, runt poolen (9x5 meter) gör plats för både matmöblemang, loungegrupp, solstolar och grillhörna! Här vill man hänga hela sommaren och regnar det – mot förmodan – så är en del av uteplatsen under tak! Här ute finns det även högtalare. Till efterrätt kan man till exempel plocka äpplen, krusbär, vinbär eller körsbär! Lokala råvaror direkt från trädgården, alltid som godast! På tomten finns även tre förvaringsbodar samt en lekbod med klättergrepp för barnen. Stenlagd terrass på framsidan som blev klar 2021.

Byggnad

Byggnadstyp: Enplansvilla
Byggår: 1989
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart för 2 bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Vatten, el och ved.
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts/Tegel
Takbeklädnad: Betong
Fönster: 3-glas
Ventilation: Självdrag/Mekanisk
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 8 995 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 3 373 000kr
Byggnadsvärde: 2 094 000kr
Landvärde: 1 279 000kr
Värdeår: 1988
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2021-10-25

Driftkostnad

Uppvärmning: 17 700kr
El: 6 300kr
Vatten/avlopp: 8 014kr
Renhållning: 2 156kr
Sotning: 350kr
Försäkring: 8 300kr
Summa driftskostnad: 42 820kr
Kommentarer: Fasta kostnader från Eon tillkommer.

Info

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Stefan Löfvings väg 13, 239 31 Skanör

Bevaka slutpris
Stefan Löfvings väg 13, Skanör
Lägg ditt bud
Stefan Löfvings väg 13, Skanör
Anmälan visning
Stefan Löfvings väg 13, Skanör
Intresseanmälan
Stefan Löfvings väg 13, Skanör

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!