fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Sanderovägen 3, Rängs Sand

ARKITEKTRITAD ENPLANSVILLA!

Välkomna till vackra omgivningar i Räng Sand och en arkitektritad villa med alla rätt!

Huset är ca 178 kvm stort och bjuder på öppet kök, flera sällskapsutrymmen, fyra sovrum och flera helkaklade fräscha badrum. Utmärkande för detta enplanshus från 2006 och tillbyggt 2018 är samspelet mellan de lugna och smakfulla materialvalen och den välplanerade planlösningen. Trädgården om 1 062 kvm är en sann oas, ombonad och privat med vacker grönska och flera uteplatser där trä och sten samsas. Här har man på ett fint sätt skapat en unik och fängslande utemiljö med både saltvattenpool och jacuzzi, drömmigt! Det är otroligt välskött och ordentligt, en ren fröjd att ta över!

Vill man ha den lantliga känslan i mysiga kvarter men samtidigt bo på bekvämt avstånd till Höllviken, Trelleborg, Malmö och Köpenhamn så har man hittat hem. Detta är ett komplett, fulländat boende på mysigt läge. Här vill man bo och leva - varmt välkomna till Sanderovägen 3!

S v å r s l a g e t!

Kort information

Utgångspris:

8 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

178 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

1062 m2

Byggår:

2006 Tillbyggt 2018

Adress:

Sanderovägen 3
23661 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 4 juni 15:00-15:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (49)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkommen in! Entré med italiensk beige klinker, vita väggar, spotlights i tak samt goda avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Centraldammsugare.

TVÄTTSTUGA
I förlängningen av hallen finns villans välplanerade tvättstuga med vita väggar samt terrakottafärgad klinker. Tvättmaskin (Husqvarna 2019), förvaring, vask och arbetsytor.

BADRUM/GÄSTBADRUM
Med direkt access från hallen finns ett snyggt, stilrent badrum med grå klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med duschhörna, vägghängd toalett, kommod samt handukstork.

SOVRUM/KONTOR
Detta rum fungerar lika bra som sovrum, arbetsrum eller gästrum. Parkett på golv, vita väggar och en dubbelgarderob. Intill finns rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring och en taklucka upp till ett vindsförråd för ytterligare förvaring.

ALLRUM
Trevligt, separat allrum med 2 stavig ekparkett på golv, vita väggar, spotlights i tak och altandörr ut till uteplats med pool.

SOVRUM x 2
I anslutning till allrummet finns det 2 st sovrum med tillhörande walk in closet till respektive rum. 2 stavig ekparkett och vita väggar med beige respektive grå fondvägg.

KÖK OCH MATPLATS
Med en takhöjd på 4,35 m och stora fönsterpartier har matplats och kök en fantastisk volym och mycket ljus. Här blir man inspirerad till middagar i goda vänners lag. Snyggt, tidlöst kök från Ballingslöv med vita luckor och bänkskiva i svartgrå granit. Bra med förvaringsplats och arbetsyta, tre stilrena inbyggda högskåp ger ytterligare förvaring. I köket finns induktionshäll (Electrolux 2021), ugn (Electrolux 2021), mikrovågsugn (Siemens 2021), fläkt (Fjäråskupan 2006), diskmaskin (Husqvarna 2018) samt kyl och frys (Electrolux 2015). Beige italiensk klinker på golv samt vita väggar. Två altandörrar, en som leder ut till pool i sydvästläge och en som leder ut till jacuzzi i österläge.

VARDAGSRUM
Stort, härligt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats. Rymd och ljus präglar även detta rum då det är 4,35 m i takhöjd och ljuset flödar in via höga fönsterpartier. Här finns gott om plats för såväl stor soffgrupp som för flera fåtöljer, här har allt sin givna plats. En klassisk braskamin ger extra mysfaktor. Samma vackra italienska klinker på golv och väggar i vitt. Altandörr leder ut till den underbara insynsskyddade trädgården i sydvästläge med pool och trädäck.

MASTER BEDROOM/EN SUITE BATHROOM
Stort sovrum med mycket volym och ljusinsläpp från flera väderstreck. Optimal förvaring med skjutdörrsgarderober. Parkett på golv, vita väggar och fondvägg i mörkgrå sober ton. I sovrummet finns en suite badrum med ett högt placerat fönster som ger ett fint ljusinsläpp, här kan man följa trädens skiftningar. Brun klinker på golv och beige kakel på vägg. Utrustat med arkitektritad 12 kantig kaklad duschhörna med inslag av glasblock, inbyggt badkar, vägghängd toalett, kommod samt handdukstork.

UTEMILJÖ
Trädgården är privat och ombonad med den vintergröna häcken som skärmar av året runt. Välplanerade uteplatser med pool i sydvästläge och jacuzzi i österläge. Den lummiga trädgården har flera uteplatser i olika väderstreck med sol från tidig morgon fram till sen kväll. Tillsammans bildar uteplatserna små rum som delar in trädgården på ett trevligt sätt. Här finns plats för matmöblemang, loungegrupper, solstolar samt en motordriven markis. Den välskötta gräsmattan samsas med vacker lavendel, murgröna, syrener, lagerhägg och elefantgräs för att nämna några. Här har man skapat en sammanhängande och inbjudande miljö och mysfaktorn är hög!!

ÖVRIGA BYGGNADER
Dubbel carport med integrerat varmförråd och extra kyl/frys (Whirlpool 2020). På tomten finns även en lekstuga och ytterligare trädgårdsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-planshus
Byggår: 2006 Tillbyggt 2018
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbel carport samt uppställningsplats för ytterligare 4 bilar på uppfart.
Bredband: Telia via fiber.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump Nibe. Vattenburen golvvärme. Braskamin Contura
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: Fönster med aluminium-utsida
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Tillbyggt 2018 och löpande underhåll.
Övriga byggnader: Integrerat varmförråd om ca 8 kvm och trädgårdsförråd.

Ekonomi

Utgångspris: 8 995 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 5 051 000kr
Byggnadsvärde: 3 418 000kr
Landvärde: 1 633 000kr
Värdeår: 2009
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 48 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2023-01-03
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Räng GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden

Driftkostnad

El: 45 629kr
Vatten/avlopp: 6 524kr
Renhållning: 2 977kr
Sotning: 380kr
Samfällighet: 1 700kr
Försäkring: 9 245kr
Summa driftskostnad: 66 455kr
Kommentarer: I elkostnaden ingår fasta elavgifter, kostnaden för elen är beräknad på 22 681 kWh/år. I hushållet finns 4 personer (2 vuxna och 2 tonåringar).

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Sanderovägen 3, 23661 Höllviken

Bevaka slutpris
Sanderovägen 3, Rängs Sand
Lägg ditt bud
Sanderovägen 3, Rängs Sand
Anmälan visning
Sanderovägen 3, Rängs Sand
Intresseanmälan
Sanderovägen 3, Rängs Sand