fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Sahlens väg 11, Ljunghusen

STARK KARAKTÄR I LJUNGHUSEN

I två plan breder denna arkitektritade, exklusiva villa om ca 390 kvm ut sig över en 2 500 kvm stor tomt i underbara Ljunghusen!

Här bor man i ett välplanerat hem, gediget byggt med enhetliga och påkostade materialval och optimal planlösning. Stort härligt kök från Kvänum i öppen anslutning till matplats och vidare direktkontakt ut till trädgården via skjutdörrar från Hajom. Den inmurade braskaminen som går att njuta av från två håll blir en naturlig rumsavdelare mellan både kök och vardagsrum.

Ovanvåning med stort allrum, badrum med tvättmöjligheter, två fina sovrum samt dressing room som påminner mer om en exklusiv butik. Plejd är installerat i hela huset för automatisk styrning av belysning, en av flera genomtänkta finesser.

Med bekvämligheter som biograf, gym och spa- & relaxavdelning är detta ett fulländat livsstilsboende att njuta av. Ta filmkvällarna till en annan nivå i den akustikisolerade biografen, inrett för den ultimata ljudupplevelsen. Gymmet har öppet alla dagar i veckan och är stort nog för både högintensiv träning och att rulla ut yogamattan. Varva ner i spa- & relaxavdelningen där det finns tillgång till både bastu och utebad.

Den välskötta trädgården matchar sitt hus väl. Natur- och trädgårdstomt med insynsskyddad terrass och en saltvattenspool 5x10 meter som omfamnas av ett ca 240 kvm stort trädäck där det även finns utespa och pergola. Gräsmatta med automatisk bevattning. Dessutom finns här ett gästhus med toalett och dusch, uppvärmt garage samt carport med framdraget trefas för elbilsladdning.

För er som söker något extra, som uppskattar ett bekvämt boende i exklusiv förpackning i fantastisk miljö – VARMT VÄLKOMNA!

Kort information

Utgångspris:

35 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

390 m2

Biarea:

50 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

2500 m2

Byggår:

2010

Adress:

Sahlens väg 11
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (46)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Entré med beige klinker 60x60 cm, vita målade väggar. Skjutdörrsgarderob för förvaring. Läcker belysning och detaljer så som belysning i golv, specialspotlights och "hyllhåll" med belysning.

GÄST-WC
Wc med handfat med klinker i beige och mosaik i vit pärlemo på väggarna.

KÖK OCH MATPLATS
Stort kök som bjuder in till socialt umgänge med ordentlig köksö och matplats för 10 personer. Mörkbetsade luckor från Kvänum till ljus stenbänkskiva och gott om förvaringsutrymme och avlastningsyta. Låt de stora skjutdörrspartierna från Hajom stå öppna om sommaren och sudda gränsen mellan ute och inne. Köket är utrustat med spishäll (Gaggenau induktion 2010), fläkt (Gaggenau 2010), inbyggnadsugn (Gaggenau 2010), kyl och frys med ismaskin (2 st Miele 2010), diskmaskin (2 st Fischer & Paykel och Siemens 2010) och mikrovågsugn (Gaggenau 2010). Fint ljusinsläpp från takfönster. Snygg detalj med ljus i köksön. Integrerade inbyggda högtalare i köket samt uteplatsen utanför.

VARDAGSRUM
Rummet är ljust med stora skjutdörrspartier från Hajom ut mot terrass med härlig utsikt mot poolområdet. På golvet ligger rökt ekparkett, väggarna målade vita och spotlights i taket. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök med matplats skiljs åt med en inmurad braskamin som går att njuta av från båda håll.

BIOGRAF
För den maximala ljudupplevelsen och optimala biokänslan är rummet klätt i ljuddämpande material som heltäckande matta på golvet och akustikplattor i taket och del av väggarna. Fiberoptikbelysning med starlights i taket för läcker stjärnhimmel och rätta känslan. Dolda dragningar för ljud- och bildutrustning. Biografen är utrustad med Ultra HD projektor med HDR, samt påkostat Bowers & Wilkins Dolby Atmos 9:
2 ljudsystem. Den specialbyggda bioduken mäter ca 130 tum.

GROVENTRÉ
Groventré med gott om avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. På golvet ligger beige klinker 60x60 cm, väggarna är målade vita, spotlights i tak.

TVÄTTRUM
Ljust och fräscht tvättrum med gott om skåpsförvaring och arbetsyta. Tvättmaskin (Miele 2010), torktumlare (Miele 2010) och torkskåp (Cylinda 2010). Klinker 60x60 med vattenburen golvvärme. Tvättnedkast från badrummet på ovanvåningen.

ARBETSRUM
Rum som idag används som arbetsrum med likväl kan användas som sovrum. Skjutdörrsgarderob längs ena sidan och garderob med måttbeställd spegel längs andra väggen. Båda kan man dra för med måttbeställda gardiner från tak till golv. På golvet ligger ljus klinker 60x60 cm, väggarna målade vita.

SPA & RELAXAVDELNING MED GYM OCH BASTU
Ljust och luftigt badrum med wc, dubbeldusch, dubbelhandfat och bastu. Starlights i taket ger ytterligare spa-känsla. Infälld förvaring samt inbyggd kyl för kalla drycker. Bastu med mosaik och även här starlights i tak. Terrassdörren leder dig ut till utespa, något att njuta av året om. I anslutning till badrummet finns ett gym med gott om plats för hemmaträning! Gummimatta på golvet, målade vita väggar, spotlights i tak och specialbeställda spegelpartier. Även från gymmet finns utgång till trädgården. Vill man göra om gymmet till sovrum som det tidigare använts till går det bra. I både gym och spa finns integrerade inbyggda högtalare.

OVANVÅNING

ALLRUM
Ljust och luftigt rum med plats för både soffgrupp och biljardbord. Parkettgolv, målade vita väggar.

MASTER BEDROOM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv, målade vita väggar och spotlights i tak.

DRESSING ROOM
Tidigare sovrum som nu inretts som ett dressing room – en dröm att kliva in i! Snygg, praktiskt och påkostad förvaring i mörkt trä med specialbeställda spegelpartier där kläder och smycken exponeras som i en butik, en butik man gärna tar ett extra varv i. Till rummet finns dörrhandtag med kodlås. Självklart kan man göra rummet till sovrum igen om man är i behov av det. Fast helst behåller man nog det som det är...

SOVRUM
Sovrum med ekparkett, målade väggar och spotlights i tak. Ingång till klädkammare.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora klinkerplattor på golvet 60x60 cm och avlångt vitt kakel på väggarna. Duschutrymmet är klätt i mosaik, duschdörr i sotat glas. Dubbelhandfat med gott om lådförvaring. Tvättnedkast till tvättrummet en våning ner.

UTEMILJÖ
Underbart vacker naturtomt! Via den stenlagda gången under tak kommer man runt huset till den insynsskyddade terrassen och inbjudande poolområdet. Den uppvärmda saltvattenpoolen om 5x10 meter med elstyrt pooltäcke omfamnas av ett trädäck om ca 240 kvm. Välskött, välplanerad och oerhört vacker trädgård, här finns odlingslådor med bl a hallonbuskar samt lekstuga för de små. Stenlagd uppfart med plats för flera bilar, uppvärmt garage för en bil och carport för två bilar med framdraget trefas för elbilsladdning. En Garbo laddare ingår.

GÄSTHUS
Separat gästhus med wc/dusch om 14 kvm. Ett uppskattat rum av gäster, tonårsbarn eller som kontor. Överbyggd sektion mellan garage, gäststuga samt plankyttervägg, smart och snyggt planerat.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan + 2 plan
Byggår: 2010
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage med plats för 1 bil, vattenburen golvvärme. Carport med plats för 2 bilar. Framdraget trefas till dubbla platser i carport för elbilsladdning. En Garbo laddare ingår.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme via grundvattenpump IVT Greenline HT Plus E17
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Takbeklädnad: Aluzink
Utv. plåtarbete: Aluzink
Fönster: 3-glas aluminium utsida
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Friliggande sidobyggnad om 41 kvm med garage (vattenburen golvvärme) och förråd/pannrum. Separat gästrum 14 kvm med wc/dusch (vattenburen golvvärme).

Ekonomi

Utgångspris: 35 000 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 13 200 000kr
Byggnadsvärde: 9 800 000kr
Landvärde: 3 400 000kr
Värdeår: 2010
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2016-10-05
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-18/513.1 Förmån: Avtalsservitut: Strand Mm, 12-IM2-17/448.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 53 000kr
Vatten/avlopp: 11 600kr
Renhållning: 3 350kr
Försäkring: 16 000kr
Vägavgift/snö: 3 000kr
Summa driftskostnad: 86 950kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Sahlens väg 11, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Sahlens väg 11, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Sahlens väg 11, Ljunghusen
Anmälan visning
Sahlens väg 11, Ljunghusen
Intresseanmälan
Sahlens väg 11, Ljunghusen