fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Räng Sandsvägen 10, Kämpinge, Höllviken

VÄLJ DIN GRANNE

Det är inte ofta man kan välja vem man vill bo vägg-i-vägg med så när tillfället nu dyker upp ska ni spetsa era öron. Här har vi ett parhus på samma fastighet som rymmer två separata boenden. Total boarea är 279 kvm varav 10 A rymmer 125 kvm och 10 B rymmer 154 kvm. Två nyrenoverade superfina boenden på ett fantastiskt fint läge med utsikt över ängarna och havet! Låt oss beskriva de båda;

På Räng Sandsvägen 10 A finner man ett av boendena i 1,5-plan på totalt 125 kvm. Nedanvåningen rymmer kök och sällskapsrum medan ovanvåningen är sovrumsavdelning med tre sovrum. Genomgående enstavsparkett i ek, ljusa öppna sällskapsytor, nya badrum och nytt kök.

På nummer 10 B har vi det större av de två boendena, i 1,5-plan om totalt 154 kvm. Den stora skillnaden mellan de båda är att detta boende även har en separat tvättstuga och ett sovrum på nedanvåningen, så totalt fyra sovrum och större ytor i allmänhet. Även här är sällskapsrummet ljust och öppet med genomgående parkettgolv, nya badrum och nytt kök.

En omfattande renovering av fastigheten gjordes under 2017-2020 av både utsida och insida, här är det bara att flytta rakt in. Området och läget är lugnt och mysigt och trädgården med sina separata uteplatser är lummiga och gröna, insynsskyddade för andra och varandra med hjälp av ett separerande plank. Mot grannfastigheten har gränserna suddats ut och här brer gröna ängar och hästhagar ut sig i direkt blickfång från tomten. Här känns det nästan som att man bor på landet fast att man är nära både by och hav - man har faktiskt havsutsikt från flera av husets rum. Här bor man perfekt när man vill bo nära men inte på varandra!

Ta med din drömgranne, använd det som generationsboende, bo i det ena och hyr ut det andra eller varför inte hyra ut allt? Möjligheterna är oändliga, detta är unikt!
VÄLKOMNA till Räng Sandsvägen 10.

Kort information

Utgångspris:

9 875 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

279 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

1082 m2

Byggår:

1989

Adress:

Räng Sandsvägen 10
236 61 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Objektsbeskrivning

RÄNGS SANDSVÄGEN 10 A

ENTRÈ
Entré med grå klinker med golvvärme. Skjutdörrsgarderob.

BADRUM/TVÄTTRUM
Stort badrum och kombinerat tvättrum med grå klinker (golvvärme) och vitt kakel. Här finns badkar, handfat med kommod, wc, dusch med vikdörrar i klarglas samt spotlights i tak. I tvättutrymmet finns tvättställ, tvättmaskin och torktumlare (AEG 2020).

GROVENTRÉ
Groventré med grå klinker med golvvärme, målade vita väggar. Tvättställ och förvaring med städskåp.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soff- och matmöblemang. Fina fönster och två terrassdörrar ut mot trädgården. På golvet ligger, liksom i hela huset, mattlackad enstavsparkett från Kährs. Härlig fondtapet smyckar den ena väggen.

KÖK
Köket ligger i öppen anslutning till vardagsrum och matplats. Stilrent i vitt från Ikea men svart granitskiva. Integrerade vitvaror, kyl, frys, ugn, spis, fläkt och vinkyl. Spotlights i tak.

OVANVÅNING

SOVRUM x 3
Tre ljusa fina sovrum varav ett lite större än de andra med stor klädkammare och takkupa. Det finns även en klädkammare i hallen.

BADRUM
Badrum med grå klinker och golvvärme. Wc, handfat med kommod och spegelskåp, dusch med vikbara duschväggar i klarglas. Fint fönster med mosaik.

UTEMILJÖ
Mysig och välskött trädgård, ombonat grön och uppvuxen. Stenlagd uteplats med plats för mat- och soffmöblemang. Plank in mot grannen.

RÄNG SANDSVÄGEN 10 B

ENTRÈ
Grå klinker med golvvärme och ljusa väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med grå klinker med golvvärme och vitt kakel. Vägghängd wc, handfat med kommod och spegelskåp, dusch med vikbara duschdörrar i klarglas. Mosaik i duschutrymmet. Ljust och fint! Spotlights i tak.

SOVRUM
Sovrum med enstavsparkett, ljusa väggar och tre garderober.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Fint ljusinsläpp från flera fönster och terrassdörren ut till den mysiga trädgården. Genomgående enstavsparkett och ljusa väggar samt en vacker fondtapet.

KÖK
Köket från Kvik är stilrent med vita släta luckor och lådor med extra djup vilket även gör den svarta stenskivan något djupare än standard, tänk att det gör sådan skillnad! Utrustat med kombinerad kyl/frys som är extra bredd (70 cm) i rostfritt (Siemens), spis, fläkt, ugn, diskmaskin (Bosch) och vinkyl. Spotlights i tak.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med grå klinker med golvvärme, ljusa väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare, tvättställ och även här stenskiva med extra djup. Utgång till trädgården.

OVANVÅNING

SOVRUM x 3
Tre ljusa sovrum med tillhörande rymliga klädkammare. Två av rummen med takkupa, det tredje och största sovrummet har magisk utsikt över ängarna.

BADRUM
Helkaklat badrum med grå klinker med golvvärme och vitt kakel. Handfat med kommod och spegelskåp. Duschen har mosaik på golvet och vikbara duschdörrar i klarglas.

UTEMILJÖ
Fantastisk utemiljö, lummig och grön granne med ängarna. Stenlagd uteplats där man på andra sidan planket har sina goda grannar. Underbart fristående uterum med skjutdörrar i glas och garanterat ljuvlig utsikt året om. Robotgräsklipparen hjälper till att hålla gräsmattan snygg!

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1989
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Carport för två bilar. Uppställningsplats för flera bilar.
Bredband:
Uppvärmning: Luftburen värme, golvvärme där det ligger klinker, elradiatorer ov.
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä/Leca
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Betongpannor
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft FTX
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Se bilaga.
Övriga byggnader: Förråd mellan lägenheterna samt fristående förråd i trädgården. Carport för två bilar.

Ekonomi

Utgångspris: 9 875 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 5 164 000kr
Byggnadsvärde: 4 001 000kr
Landvärde: 1 163 000kr
Värdeår: 1989
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 74 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2016-01-01
Servitut & planbestämmelser: Last: Officialnyttjanderätt Tele, 12-IM2-71/269.1 Last: Officialservitut Väg, 1233-1100.4

Driftkostnad

Uppvärmning: 26 900kr
Vatten/avlopp: 5 700kr
Renhållning: 3 087kr
Försäkring: 6 000kr
Summa driftskostnad: 41 687kr
Kommentarer: Driftskostnad avseende nr 10 B är ca 41 687 kr/år. I angiven driftskostnad för ca tre personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 26 900 kr/år, V/A om ca 5 700 kr/år, renhållning om ca 3 087 kr/år och försäkring om ca 6 000 kr/år. Driftskostnad avseende nr 10 A är ca 36 122 kr/år. I angiven driftskostnad för ca 3 personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 21 835 kr/år, V/A om ca 5 700, renhållning om ca 3 087 kr/år och försäkring om ca 5 500 kr/år. Fastighetsskatt tillkommer om ca 8 349 kr/år. Observera att ovanstående angivna driftskostnader är enligt uppskattning då ingen har bott i husen permanent.

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Räng Sandsvägen 10, 236 61 Höllviken

Bevaka slutpris
Räng Sandsvägen 10, Kämpinge, Höllviken
Lägg ditt bud
Räng Sandsvägen 10, Kämpinge, Höllviken
Anmälan visning
Räng Sandsvägen 10, Kämpinge, Höllviken

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna