fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Rådjursvägen 76H, Ljunghusen

MODERN FULLTRÄFF MED HAVET SOM GRANNE!

Denna läckra enplansvilla erbjuder en arkitektur med stark karaktär, påkostade och stilsäkra materialval och är belägen på mysig tomt i ljuvliga Ljunghusen. Här bjuds man på ett modernt livsstilsboende med alla tänkbara bekvämligheter så som bland annat attefallshus. För er med höga krav på såväl boendemiljön som på omgivningen. Lägg därutöver till ett fantastiskt läge endast på kort gångavstånd från Näsets vackra vita strand.

Huset som byggdes 2020 är smakfullt inrett och har en genomtänkt men inte förutsägbar planlösning med genomgående kalkputsade golv, inbyggda högtalare, luftkonditionering och ett vackert sedumtak. Villan erbjuder mysiga sällskapsytor och stora fönsterpartier ger rymd och konstant närhet till den vackra utemiljön. Köket från Kvänum är stilrent inrett med smakfull bänkskiva i granit och med vitvaror från Gaggenau och Miele. Här får man massor av inspiration till matlagning med vänner och familj. Vidare finns master bedroom med lyxigt dressing room och ljuvligt badrum inrett i vackra jordfärger. Även tvättrummet en trappa ner är en ren dröm med kakel och klinker och med gott om förvaring.

Här blir drömmen om nybyggt sann i denna moderna och påkostade villa belägen i populära Ljunghusen - varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

10 795 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

90 m2

Biarea:

25 m2

Rum:

2 rum

Tomt:

501 m2

Byggår:

2020

Adress:

Rådjursvägen 76H
236 41 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (41)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Välkomnande och härlig hallmiljö med god möjlighet till avhängning och direkt vy mot trädgården. Golvet som är kalkputsat (Tadelakt) är ett genomgående inslag och ger en känsla av stillhet och elegans.

BADRUM
I direkt anslutning till hallen finns ett vackert badrum inrett i jordfärger med exklusiv inredning i valnöt och utrustat med badkar, handfat, dusch, toalett och handdukstork. Golvvärme, spotlights i tak samt flera fönster. Golv av stora grå klinkerplattor och kalkputsade väggar. Exklusivt, modernt och unikt!

SÄLLSKAPSYTA (KÖK/VARDAGSRUM/MATPLATS)
Kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning och det finns även en mysig hörna för morgonkaffet. Det smakfullt inredda köket har krämvita luckor (Kvänum) och bänkskiva i läcker granit. Utrustat med kyl och frys (Gaggenau), spishäll (Gaggenau), fläkt (Fjäråskupan), inbyggnadsugn (Gaggenau) och diskmaskin (Miele). Ljust kakel ovan bänkskiva, skjutdörrar och utgång till trädäck - perfekt planerat!

I öppen anslutning med köket finns plats för både mat- och soffmöblemang. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier med skjutdörrar till uteplats och trädgård, då de två miljöerna är gjorda för att matcha varandra. En klassisk gasspis fulländar detta läckra rum.

MASTER BEDROOM
Master bedroom precis som man vill ha det med egen walk-in-closet och plats för dubbelsäng - en dröm att kliva in i. Praktisk skjutdörr.

DRESSING ROOM
Snygg, rymlig och påkostad förvaring med inredning i valnöt. Det mörka träslaget tillsammans med golvet ger en varm och ombonad känsla.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
En trappa ner finns en rymlig och helkaklad tvättstuga. Tvättmaskin och torktumlare från Samsung, tvättho och gott om förvaringsmöjligheter. Separat teknikrum.

GÄSTHUS
Dessutom finns ett attefallshus om 30 kvm på tomten i samma anda som huvudhuset och drömmen för övernattande gäster, tonårsbarn eller som kontor.

UTEMILJÖ
Oslagbar baksida i privat söder/västerläge, lika välplanerad och välskött som inomhusmiljön. Det stora trädäcket i cederträ ger gott om plats för pergola, platsbyggd utegrill och flera mysiga mat- och loungegrupper. Trädgården är ombonat inredd med stenläggning, singel och vackra planteringar. Planteringslådor i corten och slanstaket matchar övrig material- och färgsättning. Här har man skapat en sammanhängande och inbjudande oas och mysfaktor är hög!!

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 2020
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Telia 5G
Uppvärmning: Luft/vatten
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Trä (ceder)
Takbeklädnad: Papp (sedumtak)
Utv. plåtarbete: Reinzink
Fönster: Aluminium
Ventilation: Frånluftsfläkt på taket.
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Attefallshus på ca 30 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 10 795 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 5 063 000kr
Byggnadsvärde: 2 351 000kr
Landvärde: 2 712 000kr
Värdeår: 2020
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Ej utförd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Officialnyttjanderätt Tele, 12-IM2-71/874.1 Förmån: Avtalsservitut: Va-Ledningar, D202000146453:1.1 Förmån: Officialservitut Väg, 1233-2020/40.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 34 526kr
Vatten/avlopp: 6 827kr
Renhållning: 3 250kr
Samfällighet: 1 200kr
Försäkring: 5 036kr
Summa driftskostnad: 50 839kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 50 839 kr/år. I angiven driftskostnad för två personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 34 526 kr/år, V/A och renhållning om ca 10 000 kr/år, vägavgift om ca 1 200 kr/år samt försäkring om ca 5 036 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Rådjursvägen 76H, 236 41 Höllviken

Bevaka slutpris
Rådjursvägen 76H, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Rådjursvägen 76H, Ljunghusen
Anmälan visning
Rådjursvägen 76H, Ljunghusen
Intresseanmälan
Rådjursvägen 76H, Ljunghusen