fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Rapsvägen 6, Höllviken

KOMPLETT HUS ELLER TOMT - VALET ÄR DITT

På stor grönskande tomt om ca 1 045 kvm välkomnas vi in på denna fina fastighet med många möjligheter. Nyttja och njut av huset precis som det är antingen som permanentboende eller fritidshus, bygg till det, eller nyttja fastigheten som en tomt och bygg ert eget drömhus?

Huset som det är idag är så komplett och perfekt planerat. Nuvarande ägare har gjort ett stort och gediget arbete och resultatet får nu nästa ägare njuta av. Huset stoltserar med nya fönster, vackra parkettgolv, moderna, läckra bjälkar i tak, ett stilrent kvalitetskök från SieMatic med bl a maskiner från Gaggenau, ett renoverat badrum, goda förvaringsmöjligheter och otroligt välplanerade ytor.

Låt dig inte luras av att huset är litet! I dagsläget finns ett stort sovrum men detta kan med enkelhet omvandlas till två om man önskar. Här går det även utmärkt att ta emot sovgäster då det på tomten finns ett gästhus. Detta kan givetvis agera hemmakontor eller extra förvaringsutrymme istället om man har sådana behov.

Via hela tre altandörrar nås den rymliga och grönskande trädgården som erbjuder härlig uteplats på trädäck med pergola i soligt söderläge och stor fin gräsmatta. Tomten gränsar dessutom till en allmänning vilket ger en väldigt skyddad och privat känsla.

Området är uppskattat av många och här bor man granne med grönskande omgivningar och Kämpingestranden med sin vidsträckta, vita sandstrand och vackra natur ligger bara på kort avstånd härifrån. Endast fem minuter bort finns bussförbindelser och serviceutbud med butiker, caféer samt Toppengallerian.

Varmt välkomna till ett hus med mycket hjärta på en fin tomt och på ett alldeles unikt läge!

Kort information

Utgångspris:

5 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

82 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

3 rum

Tomt:

840 m2

Byggår:

1969

Adress:

Rapsvägen 6
23634 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (42)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Klinkers i carrarra-mönster på golv samt vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i stort garderobsparti samt spotlights i tak och golvvärme.

KÖK + MATRUM
Kök och matrum i social, öppen planlösning. Enstavs ekparkett med ljus pigmentering på golv och vitmålade väggar. Generöst ljusinsläpp från vackra, stora fönsterpartier i två riktningar med altandörrar åt uteplats och trädgård i bägge håll. Smakfull, exklusiv kökinredning i vitt utförande med rostfria grepplister från SieMatic. Massiv bänkskiva i trä samt glas som stänkskydd. Induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn från Gaggenau. Kyl och frys i rostfritt med ismaskin från Samsung. Spotlights i fönsternischerna. Rymlig matplats för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Mysigt vardagsrum i social anslutning till kök och matrum med avskiljande spaljé. Gott om plats för stor, härlig soffgrupp och även här stora, fina fönsterpartier ut mot trädgården. Spotlights i fönsternischerna samt kamin för extra mysfaktor.

SOVRUM
Stort sovrum med grå heltäckningsmatta och vita väggar. Rymlig garderob samt altandörr ut mot trädgården. Detta rum skulle kunna bli två sovrum om man önskar. Spotlights i fönsternischerna.

BADRUM
Smakfullt badrum som totalrenoverades under 2020. Beige klinker på golv och väggar i vitt samt med grågrönt kakel. WC, dusch, handfat med kommod samt väggfast skåp för ytterligare förvaring. Golvvärme samt spotlights i tak.

TVÄTTRUM
Stort tvättrum med klinkers på golv och väggar med vitmålad träpanel. Tvättmaskin, torktumlare samt badkar och plats för gott om förvaring.

TRÄDGÅRD
Grönskande trädgård med gräsmatta, trädäck och pergola. Uppställningsplats för många bilar på uppfart. Lummig, fin känsla på tomten tack vare att fastigheten angränsar till stor grönyta, unikt läge. Litet gästhus för gäster eller förvaring om ca 8 kvm. Yta med singel planerad för odling.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Byggår: 1969
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppställningsplats för många bilar på uppfart.
Bredband: Mobilt bredband
Uppvärmning: Luft/luft-värmepump + elburen golvvärme i badrum och hall
Grund: Krypgrund + betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad:
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Gästhus 8 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 5 995 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 3 000 000kr
Byggnadsvärde: 776 000kr
Landvärde: 2 224 000kr
Värdeår: 1969
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Ej utförd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:5 ändamål: Vägar Last: Officialnyttjanderätt Tele, 12-IM2-71/268.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 14 612kr
Vatten/avlopp: 4 936kr
Renhållning: 2 820kr
Sotning: 1 200kr
Försäkring: 3 276kr
Summa driftskostnad: 26 844kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 26 844 kr/år. I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 14 612 kr/år, V/A om ca 4 936 kr/år, renhållning om ca 2 820 kr/år, sotning om ca 1 200 kr/år samt försäkring om ca 3 276 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, servitut, byggrätt, VA samt övriga frågor som berör fastigheten samt dess grannfastigheter.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Rapsvägen 6, 23634 Höllviken

Bevaka slutpris
Rapsvägen 6, Höllviken
Lägg ditt bud
Rapsvägen 6, Höllviken
Anmälan visning
Rapsvägen 6, Höllviken
Intresseanmälan
Rapsvägen 6, Höllviken