fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Norrjevägen 24, Höllviken

MED EN FOT PÅ LANDET OCH EN I BYN

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade familjevilla om 277 kvm med egen gästlägenhet och uppvuxen, parkliknande trädgård. Här bor man på bekvämt avstånd till byn samtidigt som man har öppna fält alldeles intill och kan följa naturens skiftningar på nära håll. Ekorrar, fasaner och rådjur har ofta vägarna förbi så att man upplever att man har en fot i byn och en på landet är inte så konstigt. Här får man det bästa av två världar!

Om det är den putsade vita fasaden, fönsterluckorna, de vackra spröjsade fönstren eller den hundraåriga enorma hängpilen som sträcker sig upp över häcken som ger herrgårdsvibbar är svårt att säga, det är nog kombinationen. Oavsett så är det tilltalande!

Planlösningen bjuder på öppna sociala ytor på nedanvåningen med stora fönsterpartier och dubbeldörrar ut till den underbara trädgården. Köket från Ballingslöv är tidlöst inrett i ek med bänkskiva i komposit och kocken får gärna och ofta sällskap vid köksön som bjuder in till trevligt ”barhäng”. Att det dessutom finns en öppen spis gör rummet extra mysigt! En våning upp möts vi av allrum, tre sovrum och walk-in-closet. Master bedroom med eget badrum med badkar.

Dessutom – och håll i er nu – finns en separat gästbostad. Ett komplett, modernt hem om 69 kvm i 1,5-plan med två rum, fullutrustat kök med tvättmöjligheter och duschrum. Dröm för familj och vänner att checka in. Eller så hyr man fördelaktigt ut det till en lycklig hyresgäst och sänker sin boendekostnad!

Den insynsskyddade trädgården om 1 503 kvm är en grönskande oas med gott om plats för både fotbollsmål och studsmatta och, om man i framtiden vill, pool. Generöst trädäck i sydväst, delvis under tak med plats för både soff- och matmöblemang. Den enorma hängpilen ger skön skugga för soliga dagar och skapar karaktär. I trädgården trivs även godsaker som körsbärs-, plommon- och äppleträd.

Området är uppskattat av många barnfamiljer då det ligger nära skolor, idrottsplats och bra cykelvägar. Vackra Kämpingestranden ligger på gångavstånd liksom fina grönområden och promenadstråk. Du väljer om du tar vägen mot byn eller vidare ut på landet. Du har som sagt en fot åt varje håll.

Varmt välkomna till Norrjevägen 24!

Kort information

Utgångspris:

9 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

277 m2

Biarea:

20 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

1503 m2

Byggår:

1976

Adress:

Norrjevägen 24
236 35 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (67)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Välkomnande, ljus entré där man möts av den öppna planlösningen in mot vardagsrummet. Gott om förvaring i garderober och väggfasta skoskåp. Klinker, tapetserade ljusa väggar och spotlights i tak.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns wc, handfat och dusch.

SOVRUM
Sovrum med Pergo laminatgolv och målade väggar.

ALLRUM
Allrum som nås både från hallen och vardagsrummet. Det är naturligt avskilt och perfekt som tv-rum eller varför inte bibliotek men vill man så kan man öppna upp det mot vardagsrummet och får ännu större sammanhängande sällskapsyta. Ekparkett, målade ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Sällskapsytan breder ut sig längs med husets långsida ut mot trädgården och är med hjälp av det fina ljusinsläppet från vackra spröjsade fönster, burspråket och dubbelterrassdörrar ett ljust och härligt rum. Här finns plats för både mat- och soffmöblemang. Den öppen spisen ger extra inbjudande känsla, här vill man umgås! Ekparkett och ljusa målade väggar.

KÖK
U-format kök från Ballingslöv med ekluckor (modell Line), bänkskiva i kompositsten (Blanco paloma) och höganäskakel (modell Tekno). Snyggt och stilrent! Ett välplanerat kök med gott om förvaring och avlastningsyta. Den öppna köksön in mot vardagsrummet skapar ett naturligt och inbjudande ”barhäng ”och kocken kan vara delaktig i det sociala livet samtidigt som han skapar magi i köket. Köket är utrustat med induktionshäll (Whirlpool 2016), fläkt (Smeg), ugn, mikro (Whirlpool 2016), integrerad diskmaskin (Cylinda 2016) och kyl och frys i fullhöjd (Whirlpool). Matplats för 8 personer. På golvet ligger vackert skeppsgolv.

GROVENTRÉ
Ytterdörr med blyinfattat flerfärgat sidofönster öppnar upp till en rymlig groventré med klinker, tapetserade väggar och gott om avhängningsmöjligheter. Terrassdörr ut till trädgården och uteplatsen med trädäck. Mellan groventrén och gästbostaden fanns det tidigare en dörr som nu satts igen, denna kan enkelt öppnas upp igen om så önskas beroende på hur man väljer att använda gästbostaden.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med våtrumstapet och målade väggar. Skåpsinredning i vitt. Tvättmaskin (Samsung 2014) och torktumlare (Siemens 2010).

OVANVÅNING

ALLRUM
Allrum med walk-in–closet med skjutdörrar i spegelglas. Väggarna till walk-in closet kan enkelt tas ner för att göra allrummet större vid behov. Pergo laminatgolv, ljust målade väggar. Lucka med stege till vindslucka.

LITET RUM
Litet rum med Pergo laminatgolv, ljust målade väggar och två takfönster. Väggarna mot allrummet kan enkelt tas bort för att göra allrummet större.

MASTER BEDROOM ENSUITE
Master bedroom med Pergo laminatgolv, målade väggar och tapetserad fondvägg. Fint ljusinsläpp från två fönster. Ingång till separat badrum med badkar och handfat med skåpsinredning. Marmorgolv och delvis kaklade väggar. I direkt anslutning ligger wc och handfat som även nås från allrummet.

SOVRUM 2 & 3
Båda sovrummen har Pergo laminatolv och målade ljusa väggar. Det ena med klädkammare.

UTEMILJÖ
Trädgården är uppvuxen och parkliknande med bra utrymmen för fotbollsmål, studsmatta och pool om man vill det. Det stora trädäcket i sydväst är delvis under tak. I trädgården finns körsbärs-, plommon- och äppleträd. En platan, valnötsträd, lönnar och syrenen bidrar till god grönska. En enorm hängpil, troligen över 100 år, skänker skugga. Mot Norrjevägen finns också en lång häck av amerikansk hagtorn.

SEPARAT LÄGENHET / GÄSTBOSTAD
Vinkelbyggnaden har smart och smakfullt inretts som gästbostad. En komplett lägenhet i 1,5-plan om 69 kvm. Nedanvåning med vardagsrum och fullutrustat kök (Ikea 2017) samt wc. Här nere ligger genomgående klinker med golvvärme. En våning upp finns ett stort allrum, fransk balkong och två takfönster. Väggbyggda hyllor för förvaring. Duschrum med takfönster och bastu (urkopplad, används som förråd). På golvet ligger laserat trägolv. Här uppe finns även en lucka till vindsutrymme.

Lägenheten kan med fördel hyras ut. Vill man istället integrera den med huset kan man öppna upp den igensatta dörren mellan lägenheten och groventrén. I anslutning till lägenheten finns även ett förråd med arbetsbänk och hyllor. Vill man kan man öppna upp en dörr mellan lägenheten och förrådet som annars nås utifrån trädgården.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1976
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart för 2 bilar.
Bredband: Telia Adsl Fiber finns i gatan.
Uppvärmning: Direktverkande el
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag:
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Tegel
Fönster: 2-glas och 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2006
Övriga byggnader: Friggebod 11 kvm Kombinerat trädgårds- och cykelförråd finns.

Ekonomi

Utgångspris: 9 495 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 7 012 000kr
Byggnadsvärde: 4 536 000kr
Landvärde: 2 476 000kr
Värdeår: 2021
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 90 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-05-19
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:5 ändamål: Vägar

Driftkostnad

Uppvärmning: 40 472kr
Vatten/avlopp: 12 000kr
Sotning: 477kr
Samfällighet: 1 500kr
Försäkring: 10 000kr
Summa driftskostnad: 64 449kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. VA avser VA och renhållning.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Norrjevägen 24, 236 35 Höllviken

Bevaka slutpris
Norrjevägen 24, Höllviken
Lägg ditt bud
Norrjevägen 24, Höllviken
Anmälan visning
Norrjevägen 24, Höllviken
Intresseanmälan
Norrjevägen 24, Höllviken

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!