fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Norra Tennisgränd 6, Hyllie

MAFFIG VÅNING LÄNGST UPP I HUSET!
Äntligen är en av de lite större unika våningarna till salu i populära Hyllie. Nytt, fräscht, ljust och modernt är ledorden för denna bostad. Planlösningen är OPTIMAL och passar stora familjen eller varför inte de som är kräsna med stor boendeyta och inte vill kompromissa med utrymme och goda förvaringsmöjligheter. Tre rejäla och praktiska sovrum. Önskar man kan man med enkelhet få ett fjärde. Stor social matplats med stora fönsterpartier längst hela väggen som ger ett otroligt ljusinsläpp. Rummet samspelar fint med ett snyggt kök

Detta populära, pulserande och snabbväxande område på Hyllie är ett eftertraktat bostadsområde med något för alla som vill bo attraktivt mitt i smeten men samtidigt trevligt och lugnt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, padelbanor, Emporia, tunnelbanestation och trevliga promenadstråk. Dessutom är pendlingsmöjligheterna här mycket goda.

Ett tillfälle du inte får missa, varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

3 995 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

5 932 kr

Boarea:

109 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

4 rum

Byggår:

2018

Adress:

Norra Tennisgränd 6
216 25 MALMÖ
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Budgivning pågår

Nuvarande högsta bud: 3 700 000 kr

Nästa visning: 26 september 13:30-14:00

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (39)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ÉNTRE
Ljusgrått klinker på golv och vita väggar. Gott om plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter.

HALL
Vitpigmenterad ekparkett golv och vita väggar. Leder en igenom den praktiska sovrumsavdelningen med de två badrummen.

MASTER BEDROOM
Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita väggar. Plats för dubbelsäng med nattduksbord. Bra förvaring med garderobsvägg med vita skjutdörrar. Ljust och fint med hjälp av de tre fönstrena.

SOVRUM 2
Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita väggar. Perfekt barnrum/arbetsrum/gästrum.

SOVRUM 3
Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita väggar. Perfekt barnrum/arbetsrum/gästrum.

KÖK/MATPLATS
Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita väggar. Stor och härlig matplats i öppen planlösning till köket. Plats för stort matbord för 8-10 personer. Hela väggen i matsalen pryds av öppningsbara fönster, helt underbart! Köket är modernt och snyggt med slät ljusgrå köksinredning från VEDUM. Laminatbänkskiva i marmorimitation med vitt kakel som stänkskydd. God arbetsyta och gott om förvaring. Utrustad med hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, micro och kolfilterfläkt. Maskinpark från Siemens.

VARDAGSRUM
Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita väggar. I anslutning till köket och matplatsen har man även vardagsrummet på andra sidan. Här får man plats med stor soffgrupp och här finns även utgången till den stora balkongen i västerläge. Stora fönsterpartier ger även detta rum ett trevligt ljusinsläpp.

BADRUM 1
Ljusgrått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustad med dusch med vikbara duschväggar, vit badrumskommod, spegelskåp, handdukstork (elburen) och WC.

BADRUM 2
Ljusgrått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustad med badkar, vit badrumskommod, spegelskåp, handdukstork (elburen), WC, tvättmaskin och torktumlare. Vit skåpsförvaring ovan maskinpark från Siemens.

ÖVRIGT
Balkongen är ca 10 kvm stor.
Till bostaden hör ett källarförråd.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 109 m2
Rum: 4 rum
Våning: 3
Lägenhetsnummer: 1011
Andelstal: 1.60334%

Ekonomi

Utgångspris: 3 995 000kr eller högstbjudande
Kommun: Malmö
Månadsavgift: 5 932kr
I avgiften ingår det värme och vatten. Utöver avgiften tillkommer det ett obligatoriskt tillägg om 199 kr/mån som avser internetuppkoppling.
Driftkostnad: 599kr/mån. Finns elavtal i föreningen.

Förening

Förening: HSB Brf Sportsbyn i Hyllie
Kommun: Malmö
Byggår: 2018
Hiss: Finns
Parkering: Parkering finns för föreningens medlemmar med 50 parkeringsplatser. 40 garageplatser i källarplan samt 10 st på markplan. Kostnaden för garageplats är 900 kr/mån och kostnaden för parkeringsplats utomhus är 450 kr/mån. Parkeringsplatser tillhandahålls via P Malmö och anmälning görs via deras kundtjänst. Till fastigheten hör åtta platser som avser gästparkering och två platser som är till för bilpool. Handikappanpassade bilplatser finns, en i garage och två på markplan. El-laddstolpar finns i garaget.
Uppvärmning: Fjärrvärme
TV & bredband: Fiber finns. Bredband via Telenor, kostnad 199 kr och läggs på avgiften som ett obligatoriskt tillägg.
Energideklaration: Utförd 2020-04-30
Barnvagnsrum, övernattningslägenhet, cykelförråd samt styrelserum

Allmänt om föreningen: HSB Brf Sportsbyn i Hyllie är en äkta bostadsförening bestående av 89 bostadsrätter.

Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 2018 på fastigheten Racketen 1 i Malmö kommun som föreningen innehar med äganderätt.

Föreningen består av 3 huskroppar med totalt 89 lägenheter. Därutöver finns ett styrelserum samt en övernattningslägenhet i bottenplan vid Mellersta Tennisgränd 5 och 7. Samt en lokal för uthyrning på 103 kvm.

Tvättstuga: Det finns ingen gemensam tvättstuga, alla har egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

Föreningen höjde avgifterna med 3,5% vid årsskiftet 2020/2021. Samma höjning kommer vid årsskiftet nästkommande år. Detta för att bekosta kommande underhåll.

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

https://www.hsb.se/malmo/brf/sportsbyn/

Övrigt: Föreningens adresser är:
Hus A Norra Tennisgränd 4-6,
Hus B Mellersta Tennisgränd 9-11 och
Hus C Hyllie Boulevard 2 D och 2 E.

Info

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Norra Tennisgränd 6, 216 25 MALMÖ

Bevaka slutpris
Norra Tennisgränd 6, Hyllie
Lägg ditt bud
Norra Tennisgränd 6, Hyllie
Anmälan visning
Norra Tennisgränd 6, Hyllie
Intresseanmälan
Norra Tennisgränd 6, Hyllie

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!