fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Ängdalavägen 204, Höllviken

HUSET PÅ LANDET MEN ÄNDÅ I BYN - KOM PÅ VISNING, DETTA MÅSTE UPPLEVAS!

Drömmer ni om livet på landet, i ett hus med spännande planlösning och med utsikt över böljande ängar och öppna fält? Önskar ni en stor tomt med en grönskande trädgård, fina uteplatser samt med egen gästavdelning? Vill du ha hästhagar, ängar och åkrar som din närmsta granne? Drömmer du om att bo avskilt men inte längre bort än att man kan ta cykeln in till byn, med närhet till skolor, mataffär, skogen och havet? Boka då in en tid för visning för detta hus måste upplevas på plats - detta hus kan absolut vara något för er!

Här hittar ni en charmig villa i unikt format! Direkt innanför dörren möts man av en stor öppen hall med vy över det sociala köket som ligger upphöjt och med utsikt över rapsfälten. Här spenderar man gärna mycket tid och tack vare den öppna planlösningen ner mot vardagsrummet som ligger några trappsteg ner har man kontakt med gästerna samtidigt som fixet i köket kan fortgå. I anslutning till vardagsrummet finns även stort badrum samt master bedroom. Här finns även utgång till en av uteplatserna, denna i soligt sydvästläge. På andra sidan köket finns ytterligare ett allrum i en separat avdelning där även de två andra sovrummen samt det andra badrummet ligger. Perfekt som barnens egna, avskilda del av huset. Huset har även ett eget gästrum utanför huset för vänner som kommer på besök, vilken lyx. Det är rofyllt och trivsamt. Det är livet på landet.

Varmt välkomna till Ängdalavägen 204!

Kort information

Utgångspris:

5 995 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

145 m2

Biarea:

88 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

1974 m2

Byggår:

1948

Adress:

Ängdalavägen 204
23691 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (34)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Höllviken?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Grå klinker på golv i entrén samt ekparkett i enstav längre in i hallen. Goda avhängningsmöjligheter i nisch precis innanför dörren samt ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Trappa ner till källare.

KÖK
Tilltalande kök i öppen planlösning med enstavs ekparkett på golv och vita väggar. Vit köksinredning från Tibrokök (2006) med bänkskiva i svart granit och massiv ek samt stänkskydd i glas med mönstad tapet bakom, ovan bänkskiva. Kyl och frys i svart utförande från Electrolux (2014), spis från Siemens (2006), integrerad diskmaskin från Siemens (2015), mikro från Kenwood (2020) samt rostfri spisfläkt . Mitt i köket finns en stor köksö med ytterligare förvaring i bänkskåp. Ön agerar även matplats och runt denna sitter man utan problem upp till sex personer och njuter av utsikten över rapsfälten.

VARDAGSRUM
I nära kontakt med köket finner man några trappsteg ner det gemytliga vardagsrummet med ekparkett på golv och vita väggar med mönstrad fondvägg. Här finns gott om plats för såväl stort matbordsmöblemang samt stor soffgrupp. Utgång till uteplatsen i soligt sydvästläge.

MASTER BEDROOM
Ekparkett på golv och vita väggar. Hel garderobsvägg för goda förvaringsmöljigheter.

BADRUM 1
Helkaklat badrum renoverat 2002 med blå klinker på golv samt helkaklade vita väggar med blå detaljer. WC, dusch, vask med skåp för förvaring samt handdukstork. Spotlights i tak samt golvvärme. Möjlighet och plats för badkar finns.

ALLRUM 2
Ekparkett på golv samt vita väggar. Plats för soffgrupp och med extra mysfaktor i öppen spis.

SOVRUM 3
Ekparkett på golv och ljusa väggar. Garderob för förvaring samt utgång till uteplatsen i soligt sydvästläge.

SOVRUM 4
Ekparkett på golv och ljusa väggar med fondtapet. Platsbyggda garderober för förvaring.

BADRUM 2
Helkaklat badrum renoverat 2005 med greige klinker på golv samt vita helkaklade väggar med greige detaljer. WC, dusch med vikdörrar, vask med underskåp och högskåp för förvaring.

KÄLLARPLAN
I källaren finns gott om ytor för den som önskar plats för gäster, tonåringar, hemmagym, arbetsrum, ja - you name it! Här finns även ytterligare en toalett, en vinkällare samt tvättstuga med tvättho samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2020).

ÖVRIGT
Huset är placerat på en underbar tomt med uteplatser i olika väderstreck, gräsmatta, stensättningar, vackra träd samt buskar och planteringar. Lägg därtill en slående utsikt över öppna fält! På tomten finns även carport med plats för två bilar, ett väl tilltaget förråd samt ett inrett gästrum med toalett för vänner som kommer på besök.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan med källare
Byggår: 1948
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Carport för två bilar samt ytterligare uppställningsplats för fler bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vatten-värmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Papptak samt tegelpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 1999 och framåt, se specifik renoveringlista
Övriga byggnader: Isolerad gäststuga med WC och dusch samt förråd för förvaring.

Ekonomi

Utgångspris: 5 995 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 2 971 000kr
Byggnadsvärde: 1 786 000kr
Landvärde: 1 185 000kr
Värdeår: 1973
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 56 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2018-08-14
Servitut & planbestämmelser: Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 12-IM2-71/2874.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 25 239kr
Vatten/avlopp: 6 400kr
Renhållning: 3 100kr
Sotning: 477kr
Försäkring: 6 287kr
Summa driftskostnad: 41 503kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 16 264 kr/år. I angiven driftskostnad för fyra personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 25 239 kr/år, V/A om ca 6 400 kr/år, sotning om ca 477 kr/år, renhållning om ca 3 100 kr/år samt försäkring om ca 6 287 kr/år. Observera att driftskostnaden härstammar från föregående ägare.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt , VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Ängdalavägen 204, 23691 Höllviken

Bevaka slutpris
Ängdalavägen 204, Höllviken
Lägg ditt bud
Ängdalavägen 204, Höllviken
Anmälan visning
Ängdalavägen 204, Höllviken
Intresseanmälan
Ängdalavägen 204, Höllviken

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!