fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Marinavägen 19A, Ljunghusen

STORSLAGEN TVÅPLANSVILLA UTMED FALSTERBOKANALEN

Utmed vackra Falsterbokanalen i Ljunghusen ligger denna storslagna tvåplansvilla om ca 318 kvm inbäddad i skogen. Villan är designad och gediget byggt 2014 för den stora familjen med tio möjliga sovrum vilket gör att det finns gott om plats för den moderna familjekonstellationen, för gäster och au-pair.

Nedanvåningen erbjuder härliga öppna sällskapsytor med högt i tak och stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och konstant närhet till den vackra utemiljön. Genomgående klinkergolv med golvvärme, ljusa väggar och spotlights i tak. Köket från Kvänum tar plats i den öppna ytan och är stilrent inrett i kombinationen vitt, valnöt och granit samt ett tillhörande vinrum med glasdörr. Rejäl köksö med gott om plats för matlagning och barhäng. På nedanvåningen finns även master bedroom med eget badrum och rejäl walk-in-closet.

Ovanvåningen med sina totalt nio sovrum ser till att det finns rum för alla. Genomgående heltäckningsmatta, ljusa väggar och garderober i varje rum. Takkuporna i hallen ger extra ljusinsläpp och är en fin detalj. Här uppe finns även ett allrum med utgång till balkongen i sydvästläge där man kan sitta bland talltopparna med utsikt över poolområdet. Två helkaklade badrum, snyggt inredda i grått och vitt, det ena med badkar. Det smarta tvättnedkastet i hallen är uppskattat av både föräldrar och barn, här landar tvätten rakt i tvättkorgen i tvättrummet på nedanvåningen. Se alternativa planlösningar för ovanvåningen, här finns utrymme att skräddarsy efter familjens behov. Kanske göra allrummet större, slå ihop två sovrum, göra walk-in-closet. Fina möjligheter!

Den fina tomten som är ca 1 200 kvm angränsar till skog och hav. Läget är lugnt och uppskattas av säljarna just för lugnet och närheten till hav och strand men även det korta avståndet till skola, mataffär och bussförbindelser. Dessutom är det nära till glasskiosken, bageriet, yogaparadiset Studio Canalis och den nyöppnade restaurangen Bar Porto nere i hamnen. Som ni hör - läget är fantastiskt!

Utemiljön är ombonat inredd med stort trädäck runt den mysiga poolmiljön och vidare längs med huset. Slå dig ner vid uteplatsen under tak, vid poolen eller under markisen. Att det är skyddad och privat oas bekräftas av säljarna. Här får man ro. Dessutom kan ni njuta av båtlivet från första parkett! Packa picnickorgen och badkläderna och promenera till båtplatsen som ligger precis nedanför huset.

Varmt välkomna till Marinavägen 19A - livskvalitet på hög nivå!

Kort information

Utgångspris:

18 900 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

318 m2

Biarea:

43 m2

Rum:

13 rum

Tomt:

1200 m2

Byggår:

2014

Adress:

Marinavägen 19A
236 41 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (57)

Planritning

Planlösning alternativ

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

GÄSTTOALETT
Gästtoalett med mörkgrå mosaik och vita målade väggar. Handfat med kommod, wc, spegel och fönster.

GROVKÖK/TVÄTTRUM
Förvaring är ledordet i detta utrymme! Garderober i fullhöjd, ett skåp till varje familjemedlem. Dessutom extra förråd bakom smart skjutdörr. Tvättnedkastet från ovanvåning gömmer sig i ett av skåpen hamnar rakt i tvättkorgen. Här finns tvättho, två tvättmaskiner och två torktumlare samt torkskåp (Miele). Klinker med golvvärme.

KÖK
Stort stilrent kök från Kvänum med släta luckor i vitt och valnöt och bänkskiva i mörk granit. Gott om förvaring och arbetsyta vid den stora köksön. Två kylskåp, två frysar, två diskmaskiner samt spis, mikrovågsugn (allt Miele). Fläkten sitter diskret och snyggt i taket (Franke). Vid köksön kan man sitta upp till 8 personer och vid matplatsen kan man sitta 20 personer. Ett stort, härligt kök man gärna hänger vid. I köket finns även ett separat vinrum med glasdörr, läckert!

VARDAGSRUM OCH MATPLATS
Vardagsrum och matplats i öppen planlösning med köket. De stora fönsterpartierna släpper både in ljuset och naturen, ett trivsamt att rum att vistas i. Trots den öppna ytan har soffmöblemanget, platsen framför den öppna spisen med gas och matplatsen så givna platser. Det är ett naturligt och trivsamt flow! Att trappan har en central plats i rummet gör inget då den är gjord för att synas!

MASTER BEDROOM AVDELNING
Stort sovrum med ljus heltäckningsmatta och stora fönsterparti med terrassdörr ut till trädäcket som ger en ljus och luftig känsla! Lyxigt badrum med dubbel dusch, badkar, dubbla handfat, spegelskåp, handdukstorkar samt inredning från Aspen. På golvet ligger sjösten med golvvärme. Dessutom finns i denna avdelning en walk-in-closet med samma ljusa heltäckningsmatta och även ett rum att använda som kontor eller om man skulle göra ytterligare en walk-in-closet.

OVANVÅNING

ALLRUM
Allrum med heltäckningsmatta, ljusa väggar och utgång till balkong.

SOVRUM x 9
Nio fina rum inredda med heltäckningsmatta, målade väggar och skjutdörrsgarderober. De flesta av rummen har en fondtapet.

BADRUM 2
Badrum med badkar, dubbla duschar, två handdukstorkar och dubbla handfat, spegelskåp och förvaring. På golvet ligger natursten med golvvärme, målade väggar och spotlights.

BADRUM 3
Badrum med dubbla duschar, två handfat, spegelskåp, två handdukstorkar samt en takkupa som ger fint ljus från ovan. På golvet ligger natursten med golvvärme.

UTEMILJÖ
Den inbjudande trädgården innehåller lite av allt, gräsmatta och grönskande häck med självbevattning, poolområde med stort härligt trädäck med gott om plats för lounge, matmöblemang och solstolar. Välj om du vill sitta under tak eller under markis. Utanför den låga muren som trivsamt ringar in poolområdet sträcker sig tallarna mot skyn och är det som gör den här miljön så unik. Naturen, havet, lugnet. På framsidan är uppfarten stenlagd liksom platsen utanför garaget för cykelparkering. Det är med andra ord lika välplanerat ute som inne.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plan
Byggår: 2014
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage om 43 kvm för två bilar samt stor uppställningsplats för flertalet bilar.
Bredband: Fiber finns.
Uppvärmning: Bergvärme
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad Plåt
Fönster: Isolerglas 3-glas
Ventilation: FTX Mekanisk till och från
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Utgångspris: 18 900 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 11 160 000kr
Byggnadsvärde: 9 000 000kr
Landvärde: 2 160 000kr
Värdeår: 2014
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2020-06-19
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut: Ledningar För Vatten Och Avlopp, 12-IM2-2001/553.1 Last: Avtalsservitut: Område, 1233IM-13/10504.1 Last: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar, 1233-2061.3 Last: Officialservitut Väg, 1233-1925.1 Last: Officialservitut Väg, 1233-1925.2 Last: Officialservitut Väg, 1233-2061.1 Last: Officialservitut Väg, 1233-2061.2

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
El: 12 000kr
Vatten/avlopp: 10 000kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 10 500kr
Summa driftskostnad: 64 500kr

Tomt

Kommun: Vellinge
Övrigt: Solig tomt i sydväst läge.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Marinavägen 19A, 236 41 Höllviken

Bevaka slutpris
Marinavägen 19A, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Marinavägen 19A, Ljunghusen
Anmälan visning
Marinavägen 19A, Ljunghusen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna