Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Dela

Ljungsätersvägen 36C, Ljunghusen

NEW ENGLAND MÖTER LJUNGHUSEN
36 fotsteg till stranden! Det beror förstås på vem som går men gångavståndet är oavsett kort för blivande ägaren till denna fina New Englandvilla.

När man vill ha lantligt, ljuvligt, vitt och spröjsat. Ett vackert trähus som för tankarna till den gedigna sommarkänslan i Ljunghusen. Byggt 2012 har huset alla de bekvämligheter och moderniteter man önskar. Boendeytan är 216 kvm och dessa är smart fördelade över fem sovrum, två stora badrum och väl tilltagna sällskapsytor. Materialvalen var för säljarna som byggde huset givna, genomgående Junckers ekparkett på nedanvåningen och askparkett på ovanvåningen, öppet upp i nock, delvis träpanel, öppet kök med vitrinluckor och köksö med granitbänkskiva. Det ska vara smart bekvämt och det är det; US-size på kyl och frys, rejäl groventré i anslutning till tvättrum, genomtänkta garderobslösningar, vattenburen golvvärme både uppe och nere och takkupor på ovanvåningen för extra ljusinsläpp och rymd. Ett smart val är även tvättnedkastet från badrummet på andra våningen rakt ner i tvättkorgen i tvättrummet, ja tack! Gästhus om ca 15 kvm inrett i samma anda som det stora huset, här bor gäster, tonårsbarn eller au-pair utmärkt. Ett ombonat och rejält hem med plats för den stora familjen!

Lummig inhägnad trädgård med stora bambubuskar som ramar in trädäcket och skapar en mysig oas där man njuter av eftermiddags- och kvällssol. Området är lugnt och barnvänligt och upplyst med gångavstånd till stranden.

Ja som ni hör, här bor man mer än bra!
Varmt välkomna till Ljunghusen!

Kort information

Pris/bud:

10 895 000 kr

Boarea:

216 m2

Rum:

7 rum

Byggår:

2012

Adress:

Ljungsätersvägen 36C
236 41 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709 79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709 79 33 85lina@mhus.se

Nästa visning: 18 november 12:30-13:15

Anmälan visning

Bilder

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Rymlig entré med gott om förvaringsutrymme bakom smarta skjutdörrar. Grå klinker och vita väggar.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Vägghängd toalett, rejält badkar, stor dusch med duschdörrar från INR. Värmeslingor i golvet, elektrisk handduksstork, handfat med kommod från Ballingslöv samt armatur från Hans Grohe.

KÖK
Lantligt kök i vinkel med vitt kakel i klassisk tegelsättning och svart granitbänkskiva. Vita luckorna från Tibrokök med vitrinluckor som förhöjer den lantliga känslan ytterligare. Köksö med extra vask. Två stycken delade kyl och frys i US-size, optimalt för den stora familjen. Klinkers på golv och vita väggar. Varmluftsugn, ångugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn, samtliga från Miele (2012). Fläkt (Fjäråskupan 2012).

MATPLATS
I anslutning till köket finns matplatsen med plats för 10 personer. Junckers ekparkett, liggande vit träpanel och spröjsade fönster samt fönsterdörr ut mot uteplatsen.

VARDAGRSUM
Härligt sällskapsrum med Junckers ekparkett, vita väggar och delvis liggande vit träpanel. Öppen spis från Contura som ger extra inbjudande känsla, här vill man umgås! Fönsterdörr ut mot trädgården och uteplatsen.

SOVRUM NERE
Junckers ekparkett, svagt gråmålade väggar och två fönster ena från golv till tak för fint ljusinsläpp. Smart walk-in-closet!

GROVKÖK/TVÄTTRUM
Groventré med skjutdörrar in till tvättrum och förvaringsrum. Grå klinker med golvvärme och vitmålade väggar. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Allt från Miele (2012).

OVANVÅNING

ALLRUM
Stort och ljust allrum med öppet upp i nock och vacker kupa som ger rummet extra rymd. Gott om plats för soffmöblemang. Vitlaserad askparkett på golvet, vita väggar.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum med öppet upp i nock. Askparkett, vitmålad träpanel på snedväggen, kupa som ger extra rymd och en nisch att utnyttja med olika inredningsalternativ. Fint att inreda med sängen både mot snedväggen för att blicka ut genom kupan eller som nu, med sängen mot gaveln.

SOVRUM 2
Sovrum med smart nisch man med fördel kan inreda antingen med skrivbord eller om man placerar sängen där och skapar ett mysigt krypin. Askparkett och blå väggar. Bra med garderober.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Rutig tapet i turkost och vitt, askparkett samt inbyggnadsgarderob.

SOVRUM 4
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Askparkett, ljusblå väggar och inbyggnadsgarderob.

BADRUM
Badrum med sandfärgad klinker och delvis kaklat i vitt, delvis liggande träpanel. Vägghängd toalett, handfat med kommod från Ballingslöv, rymlig dusch med duschdörr från INR, armaturer från Hans Grohe. Värmeslingor och handdukstork. Stort runt fönster för fint ljusinsläpp. Ännu en trevlig detalj är tvättnedkastet rakt ner i tvättkorgen.

GÄSTSTUGA
Stuga på tomten i samma utförande som stora huset. Junckers ekparkett med golvvärme, badrum med dusch, vita väggar och öppet upp i nock. Optimalt som gästhus, för tonårsbarnet eller au-pair.

UTEMILJÖ
Ombonad trädgårdstomt fint planerad med gatsten och vackra buskar och träd. Två insynsskyddade uteplatser. En stenlagd för morgonsol samt en för eftermiddags- och kvällssol med trädäck och utgång både från vardagsrum och matrum. En mycket trivsam oas inhängnad med vitt staket. Isolerat förråd om ca 20 kvm.

Byggnad

Typ: 1 ½ plan
Byggår: 2012
Uppvärming: Grundvattenvärme. Två borrhål
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Svart plåt
Fönster: Elitfönster aluminium
Ventilation: Mekanisk
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Gäststuga 15 kvm. Toalett med dusch och golvvärme. Junckers skeppsgolv i ek.

Ekonomi

Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 7 209 000kr
Byggnadsvärde: 5 200 000kr
Landvärde: 2 009 000kr
Värdeår: 2012
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev finns uttagna om 5 350 000kr.
Försäkring: 12 800kr
Renhållning: 2 903kr
Uppvärmning: 24 869kr
Vatten/avlopp: 5 746kr
Energideklaration: Status: Beställd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:3, Samfällighet: Vellinge Stora Hammar S:17, Samfällighet: Vellinge Stora Hammar S:18, Samfällighet: Vellinge Stora Hammar S:6 Skattetal: Mantal 120/246848 Förmån: Avtalsservitut: Ledning, 12-IM2-76/5303.1

Tomt

Övrigt: Grönskande tomt i sydvästläge med gräsmatta, buskar och träd. En stenlagd uteplats i öst samt en insynsskyddad uteplats i sydväst med trädäck, omringat av bambubuskar. Parkeringsplats för fem bilar, stort förråd samt gästhus på 15 kvm.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustnings/inventariers skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om avstyckning av fastighet, fastighetsreglering, byggrätt, VA-frågor mm. Tel 040-425000.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Ljungsätersvägen 36C, 236 41 Höllviken

Bevaka slutpris
Ljungsätersvägen 36C, Ljunghusen