fbpx
Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Budgivning pågår
Dela

Limhamnsvägen 10C, Ribersborg

HÖGT ÖVER HAVET hittar vi denna ljuvliga tvåa. På 8:e våningen med balkong, havsutsikt, fint ljusinsläpp och genomtänkt planlösning finns det inget att klaga på. Vardagsrum stort nog för både soffmöblemang och matbord. Ljust och fint kök med utgång till balkongen som även har utgång från vardagsrummet. Sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Ribersborg, eller Ribban i folkmun, är ett attraktivt område tack vare närheten till stranden, parken och city. Vi vill påstå att detta är den optimala tvåan - välkomna att avgöra själva!

VARMT VÄLKOMNA till Limhamnsvägen 10 C!

Kort information

Pris/bud:

2 495 000 kr

Avgift:

3 594 kr

Boarea:

61 m2

Rum:

2 rum

Byggår:

1954

Adress:

Limhamnsvägen 10C
217 59 Malmö
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Nästa visning: 25 april 11:00-12:00

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (18)

Planritning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

HALL
Välkommen in! Hall med plastmatta och vita målade väggar. En garderob finns samt en nisch man med fördel kan placera en hallmöbel för avhängning likt nuvarande ägare gjort.

KÖK
Stilrent kök från Ballingslöv. Vita släta luckor med trädetaljer, grå laminatskiva och vitt kakel ovan bänkskiva. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är målade vita. Plats för matbord med två platser. Utgång till balkong med havsutsikt. Köket är utrustat med spis med glashäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys (delad).

VARDAGSRUM
Ljust och inbjudande vardagsrum, stort nog för både soffmöblemang och matplats. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är målade vita. Även här finns en dörr ut till balkongen så visst kan man ta ytterhållet till köket om man känner för det. På balkongen ligger trätrall och här finns plats för bord med två stolar. Skrev vi att det är havsutsikt?

SOVRUM
Även här vackert originalparkett på golv, plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring. Givetvis även här havsutsikt!

BADRUM
Modernt badrum, helkaklat med grå klinker och vitt kakel. Handfat med kommod och spegelskåp med förvaring. Vikbara duschdörrar i klarglas, elektrisk handdukstork och golvvärme.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 61 m2
Rum: 2 rum
Våning: 8
Lägenhetsnummer: 3088
Andelstal: 0.7638%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ekonomi

Utgångspris: 2 495 000kr eller högstbjudande
Kommun: Malmö
Månadsavgift: 3 594kr
I avgiften ingår värme, VA och Kabel-TV (basutbud).
Pantsättning: Bostadsrätten är idag pantsatt.
Driftkostnad: 540kr/mån. Totalt: 6475 kr/år, i angiven driftskostnad för 1-2 personers hushåll ingår hushållsel ca 4800 kr/år och hemförsäkring ca 1675 kr/år.

Förening

Förening: Brf Vittsjöborg 3
Kommun: Malmö
Församlig: Malmö S:t Petri
Byggår: 1954
Hiss: Finns
Parkering: I föreningen finns garage med 98 st. garageplatser. En garageplats kan hyras till en kostnad om 755 kr/månad. Garaget sköts för närvarande av Q-park men föreningen kommer så småningom ta över hanteringen av garaget. Kösystem tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.malmo.se
Uppvärmning: Fjärrvärme
TV & bredband: Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem.
Energiprestanda: 192 kWh/kvm år
Status: Utförd
Till lägenheten tillhör 1 st källarförråd och 1 st vindsförråd.
I föreningen finns tre stycken tvättstugor, tre stycken trapphus och tre stycken hissar. I föreningen finns två takterrasser att utnyttja och njuta av.

Allmänt om föreningen: Brf Vittsjöborg 3 köpte 2018 fastigheten Malmö Vittsjöborg 3 med adress Limhamnsvägen 10A-C och Ola Hanssonsgatan 9. Föreningen ombildades 2018 och är en äkta förening. I föreningen finns 110 lägenheter varav 28 upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken. Bredablick sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen. I samband med ett eventuellt stambyte 2019 kommer avgiften ev. höjas men inga beslut är i dagsläget tagna.

I föreningen finns tre tvättstugor att tillgå i husets källare. Dessa är utrustade med totalt 6 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 2 torkskåp och 3 torkrum.
I källaren finns även cykelrum och barnvagnsrum.
Miljöhus finns på gården men hushållssoporna slängs fortfarande i sopnedkast i trapphuset.
Föreningen har en fin öppen gård samt två stycken generösa takterrasser fritt för alla medlemmar att nyttja.

En överlåtelseavgift om ca 1163 kr tas ut och betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 465 kr/pant betalas av pantsättaren.

Renoveringar: Se ekonomisk plan för mer information om kommande renoveringar. Föreningen kommer genomgå en del renoveringar de närmaste åren som är beräknade i en underhållsplan som sträcker sig i 10 år framöver.

Planerade större renoveringar enligt underhållsplanen ur ekonomisk plan:
Stambyte av avloppsstammar - ytskikt i badrum kommer att ersättas av föreningen i samband med det planerade stambytet. Ytterligare planerat större underhåll: fönster, tak, fasad, balkonger, dränering. Läs ekonomisk plan för mer information.

Övrigt: För övriga frågor och mer information får ni gärna kontakta styrelsen på styrelsen@vittsjoborg3.se

Karta

Limhamnsvägen 10C, 217 59 Malmö

Bevaka slutpris
Limhamnsvägen 10C, Ribersborg