fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Kungsgatan 34, Rörsjöstaden

GULDLÄGE MED MAGISK UTSIKT ÖVER KUNGSGATAN

På citynära läge, mitt i hjärtat av Rörsjöstadens pittoreska kvarter, finner vi denna väldisponerade 20-tals dröm i magnifikt skick. Vi möts direkt av fin atmosfär och mycket karaktär med bland annat genomgående klassiska brädgolv, tidstypiska höga fönster, djupa fönsterkarmar och en generös takhöjd om ca 3,1 meter förgyller samtliga rum.

Våningen om ca 89 kvm är belägen en halv trappa upp och har en smakfull interiör med genomtänkta färgval och klassiska attribut. Planlösningen är välplanerad men samtidigt oförutsägbar och här bjuds man på 3 rum i fil som vetter mot Kungsgatan, varav 2 idag används som sovrum. Hallen är centralt placerad och med utsikt mot innergården ligger ett platsbyggt kök med egen matplats. Vidare finns ytterligare ett sovrum och ett nyrenoverat badrum med tvättmöjligheter. Känslan är ljus, luftig och oerhört trivsam!

Här bor ni på ypperligt cityläge ständigt omgiven av lugnande grönska, men också bekvämt nära stadens shoppingutbud och populära restauranger. Det är svårt att inte bli förförd av det ena eller det andra och kombinationen av allt gör det unikt. Det här ett riktigt guldläge som sällan erbjuds! Varmt välkommen till Kungsgatan 34 – en bostad att längta hem till!

Kort information

Utgångspris:

3 995 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

5 724 kr

Boarea:

89 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

4 rum

Byggår:

1924

Adress:

Kungsgatan 34
211 49 MALMÖ
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (31)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Innanför ytterdörren möter en fin hall, avhängning av ytterkläder i inbyggd garderob, plankgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Vackert sällskapsrum med plats för större soffgrupp. I vardagsrummet får du inte bara en mysig innemiljö utan även direkt kontakt med utemiljön via stora fönsterpartier med storslagen kyrkoutsikt.

MASTER BEDROOM
Rymligt sovrum med plats för två sängbord och dubbelsäng. Klädförvaring och plats för garderober, brädgolv och ljusa väggar.

SOVRUM
Ljust sovrum med vackert fönsterparti med utsikt mot Kungsgatan, plats för både säng och soffa. Brädgolv och ljusa väggar.

KÖK
Mysigt kök med fin utsikt mot gården. Vita tidstypiska spegel luckor, bänkskiva av marmor och utrustat med ny kyl/frys (2022 IKEA), diskmaskin (IKEA 2019), gashäll (La Germania 2019), ugn (IKEA 2019) och fläkt (Franke 2022). Matplats för 4 personer och praktisk utgång till trapphus och innergård. Ljusgrå väggar och samma fina plankgolv. Vilket härligt kök!

SOVRUM
Intill köket finns våningens tidigare pigkammare. Perfekt som sovrum, matrum eller kontor. Vitmålade väggar, inbyggd garderob för förvaring. Stort fönster mot innergård.

BADRUM
Smakfullt renoverat badrum (2022) med toalett, duschhörna med vikbara väggar, tvättställ med kommod, spegel. Vitt klinker på golv och delvis på vägg, resten är målat i vitt. Snyggt! Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux 2022). Golvvärme.

OMGIVNING
Här bor du mitt i Rörsjöstaden nära city, grönområden och ett brett utbud av service, shopping och nöjen - här finns det mesta av det bästa!

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 89 m2
Rum: 4 rum
Våning: 1
Lägenhetsnummer: 1002
Andelstal: 3.86623%
Indirekt nettoskuldsättning: 834 405kr

Ekonomi

Utgångspris: 3 995 000kr
Kommun: Malmö
Månadsavgift: 5 724kr
I månadsavgiften ingår värme och vatten (obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband tillkommer på 160 kr/månad). Hushållsel och hemförsäkring tillkommer.

Förening

Förening: Brf Paula 27
Kommun: Malmö
Byggår: 1924
Hiss: Finns
Parkering: Föreningen har ingen egen parkering. I området råder kommunal boendeparkering. För mer information besök: https://malmo.se/boendeparkering. Pris för parkering är 750 kr/månad.
Uppvärmning: Fjärrvärme

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Brf Paula 27 bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2011 med adresserna Kungsgatan 34, 34A och S:t Pauli Kyrkogata 6 i Malmö. Byggnaden uppfördes 1925 och har totalt 26 lägenheter på 2 302 kvm och en lokal på 49 kvm. Av lägenheterna är 3 hyreslägenheter. Hyreslokalen har ett hyreskontrakt från 2019 som kan sägas upp 2025. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningens tomt är friköpt.

Riksbyggen har hand om föreningens ekonomiska förvaltning. Stadsbostäder har hand om fastighetsskötsel och trappstädning.

Pantsättningsavgift: 483 kr/pant.
Överlåtelseavgift: 1 208 kr.

Avgiftsförändringar:
Bostadsföreningens månadsavgift täcker föreningens årliga kostnader för fastighetens drift, underhåll, räntor och lån. Senaste höjningen av månadsavgiften skedde 2018 och inga höjningar är planerade. I avgiften ingår bland annat värme och vatten.

Kabel-TV och bredband:
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem.

Gemensamma utrymmen:
På innergården finns gemensamma utemöbler och cykelparkering.

Tvättstuga:
Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i gårdshusets källare och nås via ingången på Kungsgatan 34B. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en mangel.

Gemensamma åtaganden:
Föreningen försöker ha två gemensamma städdagar/år där man tillsammans ses och städar gården.

Tillsyn:
Föreningen tillämpar ingen tillsyn i samband med överlåtelse.
Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://sites.google.com/site/brfpaula27/
Den slutlige köparen uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

Renoveringar: Genomförda renoveringar:
2011 Byte värmeväxlare
2012 Nytt tak mot gatusidan
2012 Injustering värme
2012 El
2014 Gårdsplank
2015 Installation av postbox
2016 Fasad
2017 Byte av tork i tvättstuga
2017 Byte av avlopp
2018 Ombyggnad gemensamma utrymmen
2019 Relining av avloppsledningar
2021 OVK besiktningar
2021 Ny armatur i trapphusen
2022 Byte av tvättmaskiner
2022 Nybyggnation av balkonger
2022 Fönsterrenovering, föreningen har varsamt renoverat de kopplade orginalfönsterna
2022 Nybyggnation av balkonger

Planerade renoveringar:
2025 Innergårdens tak och tegelväggar
2026 Gårdsplan

Info

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Kungsgatan 34, 211 49 MALMÖ

Bevaka slutpris
Kungsgatan 34, Rörsjöstaden
Lägg ditt bud
Kungsgatan 34, Rörsjöstaden
Anmälan visning
Kungsgatan 34, Rörsjöstaden
Intresseanmälan
Kungsgatan 34, Rörsjöstaden