Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Dela

Kämpingevägen 190, Höllviken

GÅRDEN NÄRA BYN

Välkomna till denna charmiga gård på Kämpingevägen 190. En gård som består av ett boningshus, ett stall med fyra boxar, en förrådsbyggnad med garage samt ett separat hus på tomten om ca 42 kvm.

Det är precis sådär charmigt och pittoreskt som man kan tänka sig av ett hus som byggdes 1929. Boningshuset om ca 86 kvm har tre rum varav ett sovrum. Huset gick igenom en omfattande renovering 2016 då kök och badrum byttes ut och nya golv lades in i hela huset. Köket är av lantlig karaktär med spårade luckor och granitbänkskiva, och maten lagas med blicken ut över hästhagar och åkrar. På golvet ligger marktegel och i taket syns bjälkarna!

Vardagsrum och matplats i öppen planlösning och i anslutning till köket. Matplatsen rymmer 8 personer och sofforna placerar man förslagsvis vid den öppna spisen och utgången till det inglasade uterummet.

Gästhuset byggdes 2016 och rymmer sovrum, badrum, stort vardagsrum med kök och loft. Ett hus perfekt för tonårsbarnet, gästerna eller varför inte hyra ut?

Tomten om hela 6 531 kvm består utöver boningsdelen med trädgård av tre hästhagar och tillhörande stall. Det är med andra ord en tomt med många möjligheter!

Läget är lantligt men avståndet till skolor, mataffärer och Höllvikens centrum är inte långt. Vill du leva med en fot på landet och en fot i byn har du hittat hem.

Varmt välkomna till Kämpingevägen 190.

Kort information

Pris/bud:

5 750 000 kr

Boarea:

86 m2

Rum:

3 rum

Tomt:

6531 m2

Byggår:

1929/2016

Adress:

Kämpingevägen 190
236 91 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 26 januari 10:45-11:15

Anmälan visning

Bilder

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Välkommen in! Hall med marktegel och målade vita väggar och plats för avhängning.

BADRUM
Badrummet renoverades 2016 och är inrett med stora kakel- och klinkerplattor i svagt beige med golvvärme. Utrustat med dusch, vägghängd wc, handdukstork och handfat med kommod. Badrummet når man både från hallen och sovrummet.

MELLANRUM
Rum med laminatgolv och vita målade väggar.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderob för förvaring. Laminatgolv, vita målade väggar, fönster i två väderstreck. Från sovrummet finns en dörr in till badrummet och även en dörr till tvättrum/groventré.

TVÄTT
Från sovrummet och utifrån når man tvättrummet som ligger i anslutning till förrådet. Här finns tvättmaskin (Miele 2016) samt en tvättho (äldre). Torktumlare finns i förrådet (Miele 2016).

VARDAGSRUM & MATPLATS
Vardagsrum och matplats i öppen planlösning med köket. Ett trivsamt rum med plats för soffmöblemang vid den öppna spisen och matplats för 8 personer i anslutning till köket. Från vardagsrum finns även en terrassdörr ut till det inglasade uterummet. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är målade vita.

KÖK
Kök i lantligt utförande från Ikea med ljusa spårade luckor och svart granitbänkskiva. Utrustat med kyl & frys (Husqvarna), mikrovågsugn, induktionsspis, diskmaskin (Ikea). På golvet ligger marktegel och väggarna är vita. I anslutning till köket finns en groventré och en trappa upp till den oinredda vinden.

GÄSTHUS
2016 byggdes ett hus på tomten på ca 42 kvm. Trevlig planlösning med stort vardagsrum öppet upp i nock med fullt utrustat kök med spis, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum i ljust beiga toner med vägghängd wc, handfat med kommod samt dusch med vikbara duschväggar. På loftet ryms ytterligare sovplatser eller om man inreder med soffa som den nuvarande ägaren gjort. Laminatgolv och vita målade väggar överallt. Ett perfekt boende för tonårsbarnen, gäster eller om man vill hyra ut.

UTEMILJÖ
Den stora tomten om ca 6 531 kvm består av tre stora hagar och trädgård. En tomt med mycket möjligheter att ta vara på!

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plan
Byggår: 1929/2016
Upplåtelse: Äganderätt
Bredband: Trådlöst internet. Går att koppla upp sig på fibernät för ca 25 000 kr.
Uppvärmning: Luft-luft samt direktverkande el. I badrum golvvärme.
Grund: Betongplatta på huvudhus/Plintar på gästhus
Stomme: Betong
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts/Trä/Eternit
Takbeklädnad: Betongpannor/Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glas/3-glas
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Gästhus på tomten med badrum och kök, ca 42 kvm stort. Stallbyggnad med fyra boxar. Garage. Förråd.

Ekonomi

Utgångspris: 5 750 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 2 906 000kr
Byggnadsvärde: 1 536 000kr
Landvärde: 1 370 000kr
Värdeår: 2016
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Status: Ej utförd
Servitut & planbestämmelser: Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 12-IM2-71/2874.1 Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 12-IM2-71/2875.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 18 000kr
El: 12 000kr
Vatten/avlopp: 5 894kr
Renhållning: 2 999kr
Sotning: 500kr
Försäkring: 11 000kr
Summa driftskostnad: 50 393kr
Kommentarer: Driftskostnad 50 393 kr/år. I angiven driftskostnad för två personers hushåll ingår uppvärming om ca 18 000 kr/år, el om ca 12 000 kr/år, V/A om ca 5 894 kr/år, sotning om ca 500 kr/år, renhållning om ca 2 999kr/år och försäkring om ca 11 000 kr/år. Alla driftskostnader är inkl. gästhuset.

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt , VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Kämpingevägen 190, 236 91 Höllviken

Bevaka slutpris
Kämpingevägen 190, Höllviken
Lägg ditt bud
Kämpingevägen 190, Höllviken
Anmälan visning
Kämpingevägen 190, Höllviken