fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Hasselvägen 6, Ljunghusen

ELEGANT AVSLAPPNAD LYX

Varmt, välkomnande och exklusivt är känslan som infinner sig när man kommer till denna vackra och välplanerade villa om 287 kvm i sann New Englandanda. Arkitekturen och inredningsstilen som har sina rötter i den amerikanska östkusten är känd för sin raka arkitektur med liggande vit träpanel, det svarta taket, spröjsade fönster, den utanpåliggande skorstenen och så självklart den klassiska verandan som så inbjudande välkomnar in! Invändigt är det de fina ljusinsläppen tillsammans med de mörka träslagen och tapetserade väggarna som utmärker sig. Något som tillvaratagits till fullo!

Materialvalen är noga utvalda med genomgående fiskbensparkett i vaxad ek samt marmorgolv, platsbyggda snickerier och utvalda designtapeter från engelska Colefax & Fowler. Tankarna för oss till Ralph Laurens country home där den ljusa beachhousekänslan möter en djupare elegans och avslappnad lyx. Det är ett välbyggt och omsorgsfullt planerat hem där både hjärta och hjärna varit med hela vägen. Otroligt trivsamt och genomtänkt.

Planlösningen erbjuder fyra sovrum och fina sällskapsytor. Det vackert och påkostade köket från Kvänum med brasiliansk natursten har en central plats i huset där det känns självklart att umgås runt den stora köksön. Terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer, en fantastisk oas att njuta av middagar med oslagbar angränsande trädgårds- och naturtomt.

Utemiljön är genomtänkt planerad utifrån den vackra naturen runtomkring. En fröjd att se hur den unika Ljungskogen tillvaratagits på bästa sätt och så fint harmoniserar med kullerstenar, skiffer och planteringar. Här är ingenting lämnat åt slumpen!

Läget är uppskattat för närheten till stranden och havet, för sitt lugn och vackra natur. Skola, affär och busskommunikationer ligger ett kort avstånd bort.

Varmt välkomna till Hasselvägen 6 i Ljunghusen!

Kort information

Utgångspris:

25 500 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

287 m2

Biarea:

60 m2

Rum:

12 rum

Tomt:

2394 m2

Byggår:

2019

Adress:

Hasselvägen 6
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (56)

Planritning

Planlösning bottenvåning

Planritning

Planlösning ovanvåning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Ljus och välkomnande entré med vackert marmorgolv och tapetserade väggar. Öppet upp till ovanvåningen!

WC/DUSCH
Gäst-wc med dusch med marmorgolv samt delvis kaklade, delvis tapetserade väggar.

GROVENTRÉ/TVÄTTRUM
Drömmigt tvättrum med marmorgolv i schackrutigt mönster, tapetserade väggar samt inredning med bänkskiva i carraramarmor. Utgång till trädgård. Tvättmaskin och torktumlare (Miele 2019).

DRESSING ROOM
Mellan tvättrum och entré finns detta smarta dressing room med gott om plats att hänga av sig. Snyggt inrett med fiskbensparkett och samma tapet som i tvättrummet.

KÖK OCH MATPLATS
Kök från Kvänum med ljusa luckor och bänkskiva av den brasilianska naturstenen Macaubas som även är den vackra sten som är klädd som stänkskydd och kring den specialdesignade stekstationen. Stenen är kvartsit som är slitstark och tål syra. Stor köksö med gott om förvaring och en plats att samlas runt eller duka upp på. Till köket hör även ett genomtänkt skafferiskåp.
Köket är utrustat med två ugnar från Gaggenau, en ångugn och en varmluftsugn. Kyl och frys från Liebherr, Quooker Fusion Square blandare och specialfläkt. Matplats för 8-12 personer. Terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer, en fantastisk oas att njuta av middagarna på med oslagbart vacker angränsande naturtomt.

SALONG
Välkommen in i salongen! Slå dig ner och njut framför den öppna spisen i marmor med specialbeställd spiskrans från Snickeribolaget om hösten och vintern och låt de två terrassdörrarna ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer stå vidöppna om sommaren! Tapetserade väggar, fiskbensparkett i vaxad ek på golvet. Rofyllt!

KONTOR/SOVRUM
Vackra pardörrar öppnar in till detta rum att använda som kontor, sovrum, bibliotek eller vad man är i behov av.

OVANVÅNING

ALLRUM
Allrum med enstansparkett i vaxad ek, tapet

SOVRUM 1
Sovrum med enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar, garderob och utgång till den stora balkongen.

SOVRUM 2
Ljust och härligt sovrum med öppet upp i nock och separat klädkammare. Enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar.

WC/DUSCH
Italiensk granitkeramik möter carrara marmor i detta badrum med dusch. Handfat i marmor med platsbyggd kommod. Duchvägg i klarglas.

MASTER BEDROOM
Ljust och luftigt sovrum öppet upp i nock. Fyra takkupor som maximerar ljusinsläppet och rymden. Platsbyggda garderober. Enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar.

BADRUM MED BASTU
Stort härligt badrum klätt i exklusiv italiensk granitkeramik på golv och väggar. Detta slitstarka och exklusiva material gör sig oerhört fint till den varma tapeten, de platsbyggda skåpen och carrara-marmorn. Speglar och lampor från italienska Devon & Devon. Här finns även en bastu, torr- och ångbastu, inredd med rökt lönn. Från badrummet finns en terrassdörr ut till den stora balkongen.

UTEMILJÖ
Utemiljön är genomtänkt planerad utifrån den vackra naturen runtomkring. Naturtomt och trädgårdstomt samsas tillsammans med kullerstensuppfart och gångar, uteplats i skiffer och vackra planteringar.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plan
Byggår: 2019
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage
Bredband: Ja
Uppvärmning: Bergvärmepump
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Lackerad aluminium plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad aluminium plåt
Fönster: 3-glas Velfac alu
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Dubbelgarage inkl. förråd 60 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 25 500 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 6 260 000kr
Byggnadsvärde: 2 895 000kr
Landvärde: 3 365 000kr
Värdeår: 1967
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Ej utförd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2, Samfällighet: Vellinge Ljunghusen S:15 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1 Förmån: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2577.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 25 000kr
El: 10 000kr
Vatten/avlopp: 5 000kr
Renhållning: 4 000kr
Sotning: 1 500kr
Samfällighet: 2 500kr
Försäkring: 10 000kr
Summa driftskostnad: 58 000kr

Tomt

Kommun: Vellinge
Övrigt: Stor fin parkliknande tomt

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Hasselvägen 6, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Hasselvägen 6, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Hasselvägen 6, Ljunghusen
Anmälan visning
Hasselvägen 6, Ljunghusen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna