fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Hasselvägen 6, Ljunghusen

KLASSISKT I LJUNGHUSEN

Som en modern hyllning till de klassiska vita sommarvillorna i Ljunghusen reser sig denna vackra tvåplansvilla genom tallarna! Gillar man New England så kommer man fullkomligt älska detta hus! Här får du allt det utmärkande för arkitekturen; liggande träpanel, spröjsade fönster, svart tak, utanpåliggande skorsten och naturligtvis den inbjudande verandan på framsidan av huset. Att det är ett välbyggt, genomtänkt och omsorgsfullt planerat hus råder inga tvivel.

Invändigt är det de fina ljusinsläppen tillsammans med de mörka träslagen och tapetserade väggarna som utmärker sig. Materialvalen är noga utvalda med genomgående fiskbensparkett i vaxad ek samt marmorgolv, platsbyggda snickerier och utvalda designtapeter från engelska Colefax & Fowler. Badrummen är klädda i exklusiv italiensk granitkeramik och marmor. Totalt finns här fyra sovrum varav master bedroom har öppet upp i nock, samtliga sovrum med platsbyggd klädförvaring från Snickeribolaget. Plejd är installerat i hela huset för automatisk styrning av belysning.

Det påkostade köket från Kvänum med brasiliansk natursten har en central plats i huset där det känns självklart att umgås runt den stora köksön. Terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer, en fantastisk oas att njuta av middagar med oslagbar angränsande trädgårds- och naturtomt. Sällskapsrummet intill är en rofylld plats att landa framför den öppna spisen, även här finns dubbla terrassdörrar ut till verandan.

Utemiljön är genomtänkt planerad utifrån den vackra naturen runtomkring. En fröjd att se hur den unika Ljungskogen tillvaratagits på bästa sätt och så fint harmoniserar med kullerstenar, skiffer och planteringar. Inbjudande poolområde med stort trädäck och soluppvärmd utedusch.

Dessutom finns det ett matchande attefallshus med pentry, badrum och sovrum/sovloft. En dröm för gäster, tonårsbarn eller som kontor! För de små finns även en lekstuga byggd enligt originalritning för badhytterna vid Ljungskogensstrand.

Det här är en ljuvlig Ljunghusendröm på fantastiskt läge nära strand, hav, skog och golfbana.

Varmt välkomna till Hasselvägen 6.

Kort information

Utgångspris:

35 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

287 m2

Biarea:

56 m2

Rum:

12 rum

Tomt:

2394 m2

Byggår:

2019

Adress:

Hasselvägen 6
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (53)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Ljus och välkomnande entré med vackert marmorgolv och tapetserade väggar. Öppet upp till ovanvåningen! Platsbyggd förvaring med två dubbelgarderober, överskåp och inbyggd sittbänk. Infälld belysning i så väl garderober som ovan sittbänk. från Snickeribolaget.

WC/DUSCH
Gäst-wc med dusch med marmorgolv samt delvis kaklade, delvis tapetserade väggar.

GROVENTRÉ/TVÄTTRUM
Drömmigt tvättrum med marmorgolv i schackrutigt mönster, tapetserade väggar samt platsbyggd inredning med bänkskiva i carraramarmor. Utgång till trädgård. Två tvättmaskiner (Miele 2019 & 2021) och torktumlare (Miele 2019) och torkskåp (Elvital med inbyggd värmepump 2021).

DRESSING ROOM
Mellan tvättrum och entré finns detta smarta dressing room med gott om plats att hänga av sig. Tre dubbelgarderober, en enkelgarderob och sittbänk med möjlighet att hänga av sig och förvara. Allt platsbyggt. Snyggt inrett med fiskbensparkett och samma tapet som i tvättrummet.

KÖK OCH MATPLATS
Kök från Kvänum med ljusa luckor och bänkskiva av den brasilianska naturstenen Macaubas som även är den vackra sten som är klädd som stänkskydd och kring den specialdesignade stekstationen. Stenen är kvartsit som är slitstark och tål syra. Stor köksö med gott om förvaring och en plats att samlas runt eller duka upp på. Till köket hör även ett genomtänkt skafferiskåp samt platsbyggd vitrinförvaring med skåp, lådor och glasdörrar från Snickeribolaget. Köket är utrustat med två ugnar från Gaggenau, en ångugn och en varmluftsugn. Kyl och frys från Liebherr, Quooker Fusion Square blandare (med möjlighet att få kokande vatten direkt i kranen) och specialfläkt. Matplats för 8-12 personer. Terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer, en fantastisk oas att njuta av middagarna på med oslagbart vacker angränsande naturtomt.

SALONG
Välkommen in i salongen! Slå dig ner och njut framför den öppna spisen i marmor med specialbeställd spiskrans från Snickeribolaget om hösten och vintern och låt de två terrassdörrarna ut till den stenlagda uteplatsen i skiffer stå vidöppna om sommaren! Tapetserade väggar, fiskbensparkett i vaxad ek på golvet. Rofyllt!

KONTOR/SOVRUM
Vackra pardörrar som ramas in med platsbyggt vitrinskåp öppnar in till detta rum att använda som kontor, sovrum, bibliotek eller vad man är i behov av.

OVANVÅNING

SOVRUM 1
Sovrum med enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar, inbyggd garderob (en enkel & en dubbel från Snickeribolaget) och utgång till den stora balkongen.

SOVRUM 2
Ljust och härligt sovrum, fönster i tre riktningar med öppet upp i nock och separat klädkammare. Enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar.

SOVRUM 3
Sovrum med enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar, inbyggd garderob (en enkel & en dubbel samt bokhylla från Snickeribolaget).

WC/DUSCH
Italiensk granitkeramik möter carrara marmor i detta badrum med dusch. Handfat i marmor med platsbyggd kommod. Tre handukstorkar. Duschvägg i klarglas.

MASTER BEDROOM
Ljust och luftigt sovrum öppet upp i nock. Fyra takkupor som maximerar ljusinsläppet och rymden. Platsbyggda garderober från Snickeribolaget. Enstavsparkett i vaxad ek, tapetserade väggar. Med angränsande walk-in-closet med platsbyggd öppen garderob och lådor i valnöt från Snickeribolaget.

BADRUM MED BASTU
Stort härligt badrum klätt i exklusiv italiensk granitkeramik på golv och väggar. Detta slitstarka och exklusiva material gör sig oerhört fint till den varma tapeten, de platsbyggda skåpen och carraramarmorn. Speglar och lampor från italienska Devon & Devon. Här finns även en bastu, torr- och ångbastu, inredd med rökt lönn. Från badrummet finns en terrassdörr ut till den stora balkongen.

UTEMILJÖ
Utemiljön är genomtänkt planerad utifrån den vackra naturen runtomkring. Naturtomt och trädgårdstomt samsas tillsammans med kullerstensuppfart och gångar, veranda med skiffer, stenlagd uteplats och vackra planteringar. Inbjudande poolområde (pool 8x4 meter) med trätrall i värmebehandlad furu, poolkant i granit och pooltak (Gullberg Jansson). Dessutom finns här soluppvärmd utedusch. Naturtomten inhägnas med genomgående staket samt grindar från Snickeribolaget i samma design som huset.

På tomten finns även ett attefallshus som byggdes 2021. Inrett med allrum med pentry (spishäll, kylskåp och diskho), sovrum, sovloft samt badrum med wc, handfat med kommod och dusch med glasdörrar. Huset värms upp med luftvärmepump.

För de små finns även en lekstuga byggd enligt originalritning för badhytterna vid Ljungskogensstrand.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plan
Byggår: 2019
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Grundvattenvärmepump/vattenburen golvvärme
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Lackerad aluminium plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad aluminium plåt
Fönster: 3-glas Velfac alu
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Attefallshus Dubbelgarage med elbilssladd inkl. förråd Cykelförråd/trädgårdsförråd Poolteknikförråd Lekstuga

Ekonomi

Utgångspris: 35 000 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 11 951 000kr
Byggnadsvärde: 7 400 000kr
Landvärde: 4 551 000kr
Värdeår: 2019
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 37 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2020-11-05
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Samfällighet: Vellinge Ljunghusen S:15 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1 Förmån: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2577.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 85 974kr
Vatten/avlopp: 5 000kr
Renhållning: 4 000kr
Sotning: 1 500kr
Samfällighet: 2 500kr
Försäkring: 10 000kr
Summa driftskostnad: 108 974kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushålls el , fasta kostnader.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer

Karta

Hasselvägen 6, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Hasselvägen 6, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Hasselvägen 6, Ljunghusen
Anmälan visning
Hasselvägen 6, Ljunghusen
Intresseanmälan
Hasselvägen 6, Ljunghusen