fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Gräsandsvägen 9A, Falsterbo

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Här – på första parkett ut mot Kärleksstigen och utsikt över Falsterbos vackra sandstrand och golfbana – presenterar vi nu ett av de tre attraktiva bostadsrättsradhusen i tre plan tills salu. Ett sällsynt tillfälle att ta vara på för er som söker ett bekvämt och lättskött hem på absoluta A-läge.

Entréplan erbjuder sociala ytor i form av ett trevligt kök i stilrent vitt, ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier och terrassdörr mot trädgården och uteplatsen som med sitt soliga läge och fantastiska vy skapar en svårslagen känsla! På detta plan finns dessutom ett stort badrum samt groventré och tvättrum.

Genom altandörren från vardagsrummet nås fastighetens grönskande trädgård med fina planteringar och välskött gräsmatta med bevattning och robotgräsklippare. Tack vare husets placering på hörnan får man här en rymlig och perfekt disponerad tomt med den bästa av tänkbara utsikter och mjukt inramad av en grönskande häck. Ett kort avstånd bort väntar ljuvliga morgon- och kvällsdopp, natursköna promenadstråk samt gång- och cykelavstånd till både Skanör och Falsterbo.

En trappa upp når vi den mer privata delen med stort kontor/allrum med balkong med havsutsikt, två rymliga sovrum samt husets andra badrum med både dusch och badkar. Ytterligare en trappa upp nås den inredda vinden med två rum, ett utrymme som fungerar lika bra att inreda eller använda som förvaring.

Varmt välkomna på visning!

Kort information

Utgångspris:

12 500 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

2 000 kr

Boarea:

202 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

6 rum

Byggår:

1991

Adress:

Gräsandsvägen 9A
239 41 FALSTERBO
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (32)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande entré med klinker, vita väggar och fint ljusinsläpp!

GROVENTRÉ & TVÄTTRUM
Vardagsingång med klinker, vita väggar och förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Intilliggande tvättrum med tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Cylinda) samt tvättställ.

BADRUM
Stort badrum med wc, handfat och dusch med duschvägg i klarglas. Svart klinker på golvet och svart kakel i duschen, i övrigt målade vita väggar. Spotlights i tak.

KÖK
Köket är stilrent inrett med släta luckor och bänkskiva i vitt. Över- och underskåp ger gott om förvaring och däremellan stänkskydd i röd mosaik. Induktionshäll (Siemens), hel kyl och hel frys (Husqvarna), ugn (Siemens) och diskmaskin (Siemens). Matplats för 4 personer.

VARDAGSRUM
Ljust, härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och terrassdörr ut till trädgården. Här finns fint med plats för både soff- och matmöblemang! Enstavsparkett och målade vita väggar.

OVANVÅNING

KONTOR/ALLRUM/SOVRUM
Underbart och stort rum med möblerbar balkong ut mot kärleksstigen och havet. Parkettgolv, vita målade väggar.

SOVRUM 1 & 2
Två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Garderober i båda rummen. Ekparkett, målade väggar.

BADRUM
Fräscht inrett med blå klinker och vitt kakel. Handfat med kommod, badkar samt dusch med duschvägg i glasblock. Öppningsbart fönster samt spotlights i tak.

VIND
En trappa upp når man den inredda vinden som består av två rum som skiljs åt med skjutdörrar. Det är full ståhöjd och takfönster som ger ljusinsläpp. Korkmatta, målade vita väggar.

UTEMILJÖ
Välskött utemiljö med gräsmatta och mysig grönska som bonar om och bjuder in! En sann oas man planerat väl, här vistas man ostört och lugnt i vacker miljö. Bevattningssystem och robotgräsklippare hjälper till att hålla iordning. Fint att trädäcket är i markhöjd och smälter in, här finns plats att inreda med både matmöblemang och loungegrupp. Markis finns. På framsidan är det stenlagt och plats för litet bord och stolar, att njuta av morgonsolen!

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 202 m2
Rum: 6 rum
Våning: 0
Lägenhetsnummer: 1
Andelstal: 33.33%

Ekonomi

Utgångspris: 12 500 000kr eller högstbjudande
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 2 000kr
I månadsavgiften ingår VA, sophämtning, försäkring på fastigheten och revisorkostnader. Uppvärmning och el tillkommer, ca 41 000 kr/året. Utomhusbelysning tillkommer, ca 300 kr/år.
Driftkostnad: 0kr/mån. I uppvärmingskostnaden ingår hushållsel.

Förening

Förening: Brf Gräsanden
Kommun: Vellinge
Byggår: 1991
Hiss: Finns inte
Parkering: Till varje lägenhet hör ett garage och en uppställningsplats.
Uppvärmning: Separat elpanna respektive frånluftsvärmepump med golvvärme
TV & bredband: Fiber installeras i augusti 2022.
Energideklaration: Utförd 2022-07-27
Garage ca 16 kvm
Förråd i anslutning till garaget samt intill huset

Allmänt om föreningen: BRF Gräsanden är en äkta bostadsrättsförening med 3 lägenheter i Falsterbo. Föreningen bildades år 2006.

Renoveringar: PLANERADE FÖRBÄTTRINGAR
Fiber installeras i augusti 2022.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Nya räcken till balkongerna.
Nya markiser.

Info

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivet, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Gräsandsvägen 9A, 239 41 FALSTERBO

Bevaka slutpris
Gräsandsvägen 9A, Falsterbo
Lägg ditt bud
Gräsandsvägen 9A, Falsterbo
Anmälan visning
Gräsandsvägen 9A, Falsterbo
Intresseanmälan
Gräsandsvägen 9A, Falsterbo