Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Dela

Falsterbovägen 95, Höllviken

INDOOR - OUTDOOR KÄNSLA på oslagbart läge mitt i "city" med hänförande solnedgångsutsikt.
Unik 2-plans villa på oslagbart läge med utsikt över Öresund. Med sin stilrena arkitektur och sina omsorgsfullt utvalda materialval är det en villa som redan vid första anblick väcker uppmärksamhet och intresse. Att det är en arkitektritad villa råder inga tvivel om, här finns en tanke kring varje detalj.

Villan i två plan är klädd i liggande träpanel av lärkträ, omsluten av ett generöst trädäck och en stor takterrass i flera väderstreck. Spännande och genomtänkt planlösning med ljusa öppna sällskapsytor på nedanvåningen där kök, vardagsrum och matplats tillsammans skapar en trivsam plats med havet utanför ständigt närvarande. Vacker trappa upp till ovanvåningen där man finner ett ljust och härligt master bedroom med tillhörande badrum och stor skjutdörrsgarderob. Det vackra bambugolvet är genomgående i hela villan, väggarna är målade vita, i taket finns delvis träspont och överallt är närheten och tillgången till trädgården och havet påtaglig tack vare de stora fönsterpartierna och flertal skjutdörrspartier.

Gästhuset går i samma anda och smälter fint in med huset och trädgården i övrigt. Komplett inrett med wc, dusch och pentry från Uno form. En fin plats för gäster att komma och bo, för tonårsbarnen eller varför inte som kontor. Det finns även ett separat bastuhus om ca 7 kvm. Här kan man basta med utsikt mot Öresund.

Det är inte enbart havet och utsikten som gör läget unikt. Att det dessutom ligger centralt i Höllviken, med närheten till mataffär, butiker, restauranger och bussförbindelser gör det ytterligare attraktivt.

Välkommen till Falsterbovägen 95 – ett exceptionellt hus på ett exceptionellt läge!

Kort information

Pris/bud:

10 850 000 kr

Boarea:

134 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

1637 m2

Byggår:

2007

Adress:

Falsterbovägen 95
23651 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (29)

Planritning

Bottenvåning

Planritning

Ovanvåning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Entré med vackert bambugolv och målade vita väggar.

TVÄTTRUM/GROVENTRÉ
Praktisk tvättstuga med påkostad inredning från Uno form i vitt och körsbär. Tvättmaskin (Miele 2016), torktumlare (Bosch 2016), tvättho och värmeslingor. Här finns även avhängningsmöjligheter.

BADRUM
Helkaklat badrum i vacker mosaik. Inrett med toalett, badkar med dusch, tvättställ, handdukstork och hårtork.

GÄST-WC
Gäst-wc med handfat och wc, helkaklat i mosaik.

KÖK
U-format kök från Uno form i vitt med detaljer i körsbärsträ. Stenskiva och ljust grått kakel.
Utrustat med ugn, spishäll, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kaffemaskin och mikrovågsugn (allt Miele 2007). Bra arbetsyta,

VARDAGSRUM & MATRUM
Vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats. Även här ligger det vackert bambugolv, väggarna är ljusa och träpanel i taket. Den öppna spisen har en central plats och kan njutas av från ett flertal håll. Det här är ett rogivande rum, inte minst tack vare de stora fönsterpartierna, den generösa altanen utanför och den svårslagna utsikten. Vackert burspråk att använda på olika sätt, den nuvarande ägaren har det som arbetsplats. Ingen dålig vy!

SOVRUM 1 & 2
Avskilt i ena delen av villan ligger två sovrum även här med bambugolv och vita väggar. I båda rummen finns garderober. Bra som sovrum, gästrum eller arbetsrum.

OVANVÅNING

MASTER BEDROOM
Stort och ljust sovrum med stora fönsterpartier och skjutdörrar ut mot den stora altanen och den oslagbara utsikten ut över Öresund. Bambugolv, vita väggar.

BADRUM
Badrum med grå mosaik på golvet och ljusa väggar. Vit skåpinredning med mörk träskiva och gott om förvaring. Här finns toalett, tvättställ, handdukstork, hårtork och dubbeldusch.

UTEMILJÖ
Naturtomt med planteringar och stengångar, ritad av trädgårdsarkitekter. Rejäl anlagd uppfart för flertalet bilar. Lyxigt gästhus om ca 31 kvm med dusch, wc och pentry från Uno form. Snygg askparkett och fina fönsterpartier, egen terrass i lärkträ. Gästhuset är uppvärmt med elradiatorer. Det finns även ett separat bastuhus om ca 7 kvm. Här kan man basta med utsikt mot Öresund.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 2007
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart för flertal bilar.
Bredband: Fiber i tomtgräns. Ej ansluten.
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme med värmeåtervinning (Nibe)
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Lärk
Takbeklädnad: Sedum/Papp
Utv. plåtarbete: Aluzink
Fönster: Velfac
Ventilation: Mekanisk
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Larm finns. Kan ev. tas över.
Renoveringar: Löpande underhåll.
Övriga byggnader: Vinterbonat gästhus med Uno formkök. Friliggande bastuhus.

Ekonomi

Utgångspris: 10 850 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 4 355 000kr
Byggnadsvärde: 2 613 000kr
Landvärde: 1 742 000kr
Värdeår: 2007
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 118 kWh/kvm år
Status: Utförd 2010-11-30

Driftkostnad

Uppvärmning: 36 137kr
Vatten/avlopp: 10 315kr
Försäkring: 7 524kr
Summa driftskostnad: 53 976kr
Kommentarer: I vatten- och avlopps avgiften ingår även renhållning.

Tomt

Kommun: Vellinge
Övrigt: Tomtarea 1 637 m² (friköpt).

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt

Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt , VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit.Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Falsterbovägen 95, 23651 Höllviken

Bevaka slutpris
Falsterbovägen 95, Höllviken
Lägg ditt bud
Falsterbovägen 95, Höllviken
Anmälan visning
Falsterbovägen 95, Höllviken