fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Falsterbovägen 39K, Falsterbo

KÄRLEK INVID KÄRLEKSSTIGEN

På inbäddat, privat läge alldeles precis invid Kärleksstigen, golfbanor och vackra stränder i natursköna Falsterbo välkomnas vi in i denna pärla till bostad. Detta är ett perfekt planerat bostadsrättsradhus där man inte lämnat något åt slumpen. Här bjuds man på ett lättskött och bekvämt boende med tilltalande planlösning och fina, genomtänkta materialval. Perfekt för såväl den lilla familjen, för paret, för den ensamstående eller varför inte för den som vill ha ett sommarboende.

Ca 104 kvadratmeter stort rymmer huset totalt tre sovrum, två badrum, en separat tvättstuga med groventré och fina sociala ytor. På bottenvåningen finns husets sällskapsytor och på ovanvåningen finns den privata sovrumsavdelningen. Köket är ljust och fräscht och badrummet på husets bottenplan är renoverat i stilrena, sobra materialval. Även ytskikten ljusa och tilltalande. Det sammantagna resultatet är ett attraktivt hem som tillsammans med sitt läge blir helt oslagbart.

Till huset hör en ljuvlig, stor terrass på trädäck i bästa sydvästläge. Här finns gott om plats för såväl matmöblemang som loungegrupp och här spenderar man gärna stor del av sin tid under sommarhalvåret. Terrassen är dessutom inhägnad med staket vilket skapar en mysig, privat liten oas. Goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande parkeringsplats finns såklart också.

Läget är familjevänligt med gångavstånd till förskola och skola. En ljuvlig plats att leva och bo på, nära hav, strand och golf. På kort cykelavstånd nås Skanörs Hamn och dess fina utbud av caféer, restauranger och kallbadhus. Detta är ett perfekt boende som passar den som vill ha sin egen plätt på jorden men som inte vill ha för mycket jobb med det, och just nu står det redo att ta emot sin nästa ägare med öppen famn.

Varmt välkomna till Falsterbovägen 39K!

Kort information

Utgångspris:

6 295 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

4 829 kr

Boarea:

104 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

4 rum

Byggår:

1994

Adress:

Falsterbovägen 39K
239 41 FALSTERBO
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (33)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Grå klinker på golv och ljusa väggar. Goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaringsmöjligheter i garderob.

BADRUM
Helkaklat, renoverat badrum med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. WC, dusch med vikbara glasdörrar, vask med kommod samt spegel med belysning ovan.

KÖK & MATPLATS
Laminatgolv och ljusa väggar. Vit köksinredning från IKEA med bänkskivor i massiv ek samt ljust kakel ovan bänkskiva. Kyl och frys (Samsung), ugn och spishäll, mikrovågsugn, spisfläkt samt diskmaskin (Bosch). I direkt anslutning till köket finns husets rymliga matplats med upp till 8 matplatser. Här finns även utgång till husets underbara uteplats i sydvästläge.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket nås husets vardagsrum. Här finns laminatgolv och ljusa väggar. Plats för stor soffgrupp.

TVÄTTRUM
Rymligt tvättrum med groventré. Här finns väggfast skåpsinreding med goda arbetsytor. Tvättmaskin och torktumlare och tvättho. Goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

OVANPLAN

HALL
Ekparkett och ljusa väggar. Vindsutrymme ovan.

SOVRUM 1 & 2
Ekparkett och ljusa väggar. Infällda burspråk med fina ljusinsläpp.

MASTER BEDROOM
Ekparkett på golv och ljusa väggar. Infällt burspråk med fint ljusinsläpp. Förvaringsmöjligheter i rymlig garderob.

BADRUM
Rymligt badrum med infällt burspråk och generöst ljusinsläpp. Plastmatta på golv och väggar. WC, handfat med kommod, spegel samt badkar.

UTEMILJÖ
Lättskött och insynsskyddad trädgård i sydväst med terrass på trädäck i soligt söderläge samt gräsmatta och fina planteringar. Terrassen är mycket rymlig och erbjuder plats för såväl matmöblemang som loungegrupp. Utgång från trädgården ut till bostadsrättsföreningens gemensamma, välskötta ytor.

ÖVRIGT
Goda förvaringsmöjligheter finns på vinden som sträcker sig över hela huset.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 104 m2
Rum: 4 rum
Våning: 1
Lägenhetsnummer: 4
Andelstal: 6.347%

Ekonomi

Utgångspris: 6 295 000kr
Kommun: Vellinge
Månadsavgift: 4 829kr
MÅNADSAVGIFT 4 829 kr/månad. I avgiften ingår sopor, vatten, parkeringsplats samt bredband och Telias basutbud för TV. Elförbrukningen betalas separat av bostadsrättsägaren.
Driftkostnad: 2 150kr/mån. DRIFTSKOSTNAD 2 150 kr/månad. I angiven driftskostnad för två personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 1 900 kr/månad samt försäkring om ca 250 kr/månad.

Förening

Förening: BRF Flommen
Kommun: Vellinge
Byggår: 1994
Hiss: Finns inte
Parkering: Till varje bostad hör en biluppställningsplats
Uppvärmning: Direktverkande el + luft/luft-värmepump
TV & bredband: Ingår i avgiften

Allmänt om föreningen: BRF Flommen bildades 2007 och omfattar förvaltningen av 18 lägenheter.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen
äger marken. Varje lägenhet har en biluppställningsplats.
Överlåtelseavgift & pantsättningsavgift betalas av köparen
Överlåtelseavgiften för 2022 är 1 208 kr och pantsättningsavgiften är 483 kr/pant.

Renoveringar: Luft-luft-värmepumparna är bytta.
Framöver ska lister bytas, fönster, dörrar och plåtarbeten ska målas samt vissa fönsterpartier ska eventuellt bytas.

Info

Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Falsterbovägen 39K, 239 41 FALSTERBO

Bevaka slutpris
Falsterbovägen 39K, Falsterbo
Lägg ditt bud
Falsterbovägen 39K, Falsterbo
Anmälan visning
Falsterbovägen 39K, Falsterbo
Intresseanmälan
Falsterbovägen 39K, Falsterbo