fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Engelbrektsgatan 1, Gamla Väster

CITY LIFE! Vem drömmer inte om att bo mitt i smeten på eftertraktade Engelbrektsgatan. Här har du allt precis utanför dörren, det bästa Malmö restaurangliv kan erbjuda, trendiga inredningsbutiker, mysiga caféer, festligt uteliv och bra shopping. Dessutom är närheten till vackra grönområden, parker och promenadstråk slående. För den som pendlar har du behagligt gångavstånd till tåget och älskar du världsstaden Köpenhamn är du där på ett naffs!

Bostaden passar dig som värdesätter din tid för just här behöver du inte göra något alls. Allt är väldigt genomtänkt och fint renoverat. Det bjuds på ett generöst vardagsrum med unikt burspråk med utsikt åt precis alla håll och kanter. Härifrån ser du Malmö live, MJ´s mingliga gata och själva Engelbrektsgatans mysiga butik och restaurangtäta profil. Vardagsrummet ligger i öppen anslutning mot ett stort kök med mycket plats för matlagning. Vackra breda ekgolv och stort bekvämt badrum med lyxig känsla. De båda sovrummen är rejäla och bjuder på stora garderober, ja ni hör, här har vi precis allt och lite till!

Varmt välkomna till citylivet och Engelbrektsgatan 1.

Kort information

Utgångspris:

4 395 000 kr el. högstbjudande

Avgift:

3 893 kr

Boarea:

86.5 m2

Biarea:

0 m2

Rum:

3 rum

Byggår:

1989

Adress:

Engelbrektsgatan 1
211 33 MALMÖ
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se
Assisterande fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (41)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Med ekparkett på golv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter.

KÖK
Med ekparkett på golv och vita väggar. Köksinredning i vitt utförande från Ballingslöv med detaljer i mässing. Bänkskiva och stänkskydd i svart granit. Fläkt, spis och kyl/frys i vinrött utförande från Ilve. Integrerad diskmaskin från Siemens. Matplats för upp till fyra personer samt öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med ekparkett på golv och vita väggar. Plats för såväl soffgrupp som större matmöblemang. Ljuvligt burspråk med utsikt över Malmö City.

SOVRUM 1 & 2
Med bambugolv och beige:
a väggar. Förvaring i skjutdörrsgarderob (Mirro)

BADRUM OCH TVÄTT
Med carrerramönstrat kakel och klinkers. WC, vask, handdukstork, spegelskåp med förvaring och dusch med glasdörrar. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt skåp för extra förvaring. Spotlights i tak samt golvvärme.

Fakta

Upplåtelse: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 86.5 m2
Rum: 3 rum
Våning: 3
Lägenhetsnummer: 0011
Andelstal: 3.0358%

Ekonomi

Utgångspris: 4 395 000kr
Kommun: Malmö
Månadsavgift: 3 893kr
I månadsavgiften om ca 3 069 kr/månad ingår vatten, obligatoriskt tillägg om ca 824 kr/månad tillkommer. (Kabel-tv och bredbandsavgift om 165 kr/mån och värmetillägg om 659 kr/mån)
Driftkostnad: 700kr/mån. DRIFTSKOSTNAD: 700 kr/mån, i angiven driftskostnad för 1 persons hushåll ingår hushållsel om ca 6000 kr/ år och försäkring om ca 2400 kr/år.

Förening

Förening: RBF Diana Anno 1989
Kommun: Malmö
Byggår: 1989
Hiss: Finns
Parkering: I föreningen finns 18 parkeringsplatser som var och en tillhör en specifik lägenhet. Inget kösystem tillämpas.
TV & bredband: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal Digital och bredband via Telenor.

Allmänt om föreningen: BRF Diana Anno 1989
Bostadsrättsföreningen BRF Diana Anno 1989 bildades 1981 och huset byggdes 1989.

Föreningen består av 26 lägenheter. Fastighetens adress är Engelbrektsgatan 1. Föreningen är en äkta förening och lägenheterna är fördelade enligt följande; 1 st 1 rok, 8 st 3 rok, 1 st 4 rok samt 16 st 5 rok, samtliga innehas med bostadsrätt.

Föreningen innehar tomten med tomträtt och tomträttsavgälden gäller till 2027-12-31. Föreningens ekonomiska förvaltare är Riksbyggen.

Föreningen höjde avgiften med 2% den 1/1 2020.

Vänligen kontakta ordförande i föreningen eller riksbyggen för övriga frågor om föreningen.

Renoveringar: Genomförda renoveringar:

2014:
- Målning
- Klottersanering
- Fönster
- El
- Plåtarbeten
- Övriga avgifter

2015:
- Målning
- Hiss
- VA/Sanitet
- Byte av panel

2016:
- Putsning av sockel

2017:
- Installationer

2018:
- Garageport
- Markytor

Övrigt: Kontakta föreningens styrelse gällande information om bostadsrätten, föreningens ekonomi, avgifter avskrivningsprincip mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Om bud inkommer till mäklaren efter det att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtalet är underskrivna, är mäklaren skyldig att informera säljaren, som får avgöra om nytt bud ska antas eller avvisas.

Köparen skall noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Karta

Engelbrektsgatan 1, 211 33 MALMÖ

Bevaka slutpris
Engelbrektsgatan 1, Gamla Väster
Lägg ditt bud
Engelbrektsgatan 1, Gamla Väster
Anmälan visning
Engelbrektsgatan 1, Gamla Väster
Intresseanmälan
Engelbrektsgatan 1, Gamla Väster

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!