fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Elvabovägen 48, Ljunghusen

TRIVSEL PÅ POPULÄRA ELVABOVÄGEN

Välkommen till en välplanerad och smakfullt renoverad familjevilla nära skola och strand i Ljunghusen!

Sedan de populära familjevillorna på Elvabovägen byggdes på 70-talet har de under åren tagit olika form vilket gör de unika på sitt sätt. Här på nummer 48 gjorde säljarna en omfattande renovering 2010 då man valde att öppna upp till en stor öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum nu samsas. Det är ljust och rymligt med ständig närhet till den vackra trädgården. Samma år bytte man syllarna, samtliga fönster, installerade nytt värmesystem och tilläggsisolerade vilket gör att huset är i gott skick.

Med sina 213 kvm erbjuder villan tre sovrum med möjlighet till fyra, två rejäla badrum, fina sällskapsytor och ett härligt uterum med vikdörrar som maximerar närheten ut till den grönskande trädgården och uteplatsen. Köket i ek med bänkskiva i granit ger en varm och ombonad känsla. Genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme på nedanvåningen, ljusa väggar och tilltalande belysning med spotlights i tak.

Mysig trädgård, lummig och skyddad med flera platser att njuta av solen. Stenlagda gångar och uteplats med trädäck med belysning. Dessutom kan man – en vindstilla morgon – höra vågorna rulla in mot stranden.

Området är uppskattat av många barnfamiljer med närhet till skola och strand och bussförbindelser.
Det finns en anledning att dessa populära hus sällan byter ägare. Här trivs man!

Varmt välkomna till Elvabovägen 48.

Kort information

Utgångspris:

8 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

160 m2

Rum:

6 rum

Tomt:

1071 m2

Byggår:

1972

Adress:

Elvabovägen 48
23641 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Budgivning pågår

Nuvarande högsta bud: 8 515 000 kr

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (43)

Planritning

Planlösning bottenvåning

Planritning

Planlösning ovanvåning

Planritning

Planlösning alternativ

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Välkommen in! Entré med mörkgrå granit och ljusa väggar. Garderob för avhängning. Golvvärme.

SOVRUM 1
Sovrum med ekparkett, ljusa målade väggar och spotlights i tak. Skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring.

SÄLLSKAPSRUM
Stort härligt sällskapsrum i öppen planlösning med gott om plats för soff- och matmöblemang. Rummet är ljust och luftigt tack vare flera fönster och stort fönsterparti med skjutdörr ut till trädgården och trädäcket. Kamin är placerad för att njutas av från flera håll.

KÖK
Kök i ek från Ballingslöv med granitbänkskiva och vitt kakel. Köksö med plats för två barstolar. På golvet ligger ekparkett, målade vita väggar och spotlights i tak. Platsbyggd hylla för kokböcker. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin (helintegrerad), spishäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn.

UTERUM
Underbart och uppskattat uterum med vikdörrar och glasparti med skjutdörrar ut till trädgården. Mörkgrå klinker med golvvärme, inredning från Ikea där det finns en kyl. Inbyggda högtalare.

TVÄTTRUM/GROVENTRÉ
Kombinerad groventré och tvättrum. Inredning från Ballingslöv med skåpsförvaring och vit laminatbänkskiva. Tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörk klinker med golvvärme och ljust kakel. Inredning från Ballingslöv med dubbelhandfat och kommod. Inbyggt medicinskåp och infälld hylla i dusch, smarta saker som gör skillnad. Vägghängd toalett, badkar, dusch med duschvägg i glas samt handdukstork finns på plats.

OVANVÅNING

ALLRUM
Rymligt allrum att möblera som kontor, tv-rum eller varför inte spel- eller myshörna? Tre takfönster som ger fint ljusinsläpp. Ingång till walk-in-closet.

MASTER BEDROOM
Sovrum med ekparkett, målade vita väggar, inrett med en rejäl skjutdörrsgarderob som inte bara ger plats för klädupphängning utan även kan dölja fyra stycken bakomstående byråer. Finns framdragna ledningar till AC i väggen för den som önskar installera.

BADRUM
Badrum med mörk klinker med golvvärme och ljust kakel. Wc, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring och dusch med vikbara duschväggar i klarglas. Takfönster och spotlights i tak.

SOVRUM
Två sovrum som slagits ihop till ett större sovrum men är man i behov av fler sovrum är det inga större ingrepp som krävs för att göra det, se bifogad planritning. Ekparkett, ljusa väggar.

UTEMILJÖ
Mysig trädgård, lummig och skyddad med flera platser att njuta av solen. Stenlagda gångar och uteplats med trädäck med belysning. Fina detaljer som lyser upp om kvällen. Den vackra tallen med sin kringlande murgröna är en given hänggunge-plats! Dolt trädgårdsbevattningssystem från egen pump samt slingor för robotgräsklippare.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-½ plan
Byggår: 1972
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Isolerat garage (2014) med automatisk garagedörr. Uppställningsplats för 3 bilar. Eluttag utsida finns vid uppfart och ytterdörr.
Bredband: Fiber finns
Uppvärmning: Luft vatten värmepump. Golvvärme BV / Radiatorer
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåtisol
Fönster: 3-glasfönster nyare
Ventilation: Frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Inglasad tillbyggnad

Ekonomi

Utgångspris: 8 495 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 5 349 000kr
Byggnadsvärde: 2 999 000kr
Landvärde: 2 350 000kr
Värdeår: 1972
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 49 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2020-05-29
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Officialnyttjanderätt Tele, 12-IM2-71/874.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 29 169kr
Vatten/avlopp: 6 000kr
Renhållning: 2 820kr
Samfällighet: 1 600kr
Försäkring: 5 950kr
Summa driftskostnad: 45 539kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Tomt

Kommun: Vellinge
Övrigt: Fin trädgårdstomt i sydvästläge med bevattningssystem. Slingor nergrävda för robotgräsklippare.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

OBS! Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Informationen kommer att uppdateras efter uppgifter från ny areamätning som därmed kan påverka taxeringsinformationen. Att uppgifterna hos Lantmäteriet stämmer och är korrekta kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean och uppgifterna hos Lantmäteriet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Elvabovägen 48, 23641 Höllviken

Bevaka slutpris
Elvabovägen 48, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Elvabovägen 48, Ljunghusen
Anmälan visning
Elvabovägen 48, Ljunghusen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen av coronaviruset och samtidigt säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi vet att det är en orolig tid för många och det är viktigt för oss att utöver de riktlinjer som finns även vara lyhörda för våra kunders önskemål.

Har ni anmält er till en visning ber vi er vänligen;
• Var noga med handhygien innan och efter visningen.
• Ej ta i hand när vi hälsar.
• Hosta eller nysa i armvecket.
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Respektera din bokade tid. Samtliga visningar är enskilda, vi har inga öppna visningar.
• Undvik att ta i handtag, öppna skåp, lådor, dörrar osv. Vi visar gärna men låt oss öppna!

Observera att om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi dig boka om din tid. Önskas digital visning i form av FaceTime ordnar vi givetvis detta.

Undrar ni över något är ni välkomna att höra av er till oss, 040-45 01 60 eller info@mhus.se.

Tack för förståelse och samarbete!
Malmöhus Mäklarna