Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Dela

Duvstråket 11, Ljunghusen

UNIK DESIGN! 2-plans villa i Josef Frank anda med oslagbar utsikt ut mot heden och golfbana. Spännande arkitektur med gedigna materialval där takterrass och uteplatser skapar en flytande gräns mellan inne och ute. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett av Ljungskogens mest storslagna läge!
Ett mycket välförvaltat funkishus, ca 226 m² med dubbelgarage om ca 35 m². Ljus lättskött tomt om hela 2 509 m². Invändigt förmedlar huset en känsla av smakfull elegans med detaljer utöver det vanliga. Stora fönsterpartier och generösa ytor. Ett hus färdigt att flytta in i!

Nedre plan erbjuder tre fina sovrum och fräscht badrum med dekorativ mosaik, här finns dusch, bastu och praktiskt tvättutrymme. Ett av sovrummen har rund vägg med stort fönsterparti, givetvis med walk-in-closet. Härliga ljusinsläpp genom tidstypiska runda funkisfönster.

Övre plan erbjuder fantastiska sällskapsrum som tillgodoser alla behov! Snyggt massivt golv i bok från Junckers och ljusa släta väggar. Vackra fönsterpartier från golv till tak skänker ett härligt ljusinsläpp. Välutrustat Siematickök med elegant design som aldrig går ur tiden med separat matplats och vacker utsikt mot heden. I det moderna köket finns gott om förvaringsutrymmen och praktiska arbetsytor. Här finner man alla moderniteter som behövs i ett kök. Utgång till takterrass med magisk utsikt från både kök och sällskapsrum.

En gedigen känsla genomsyrar hela boendet som fått en finstämd färgsättning och rikligt med ljusflöden. Fina tidstypiska detaljer! En villa med alla tänkbara bekvämligheter. En högklassig atmosfär för er som söker något utöver det vanliga på en ytterst bra adress!

Barnvänligt område med närhet till Ljunghusen sköna havsbad och Ljunghusens golfklubb, skola, dagis och busskommunikation.

Välkomna till Duvstråket 11 i Ljunghusen!


Kort information

Pris/bud:

20 000 000 kr

Boarea:

226 m2

Rum:

4 rum

Tomt:

2509 m2

Byggår:

1962/2001

Adress:

Duvstråket 11
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (45)

Planritning

Bottenvåning

Planritning

Ovanvåning

Objektsbeskrivning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Ljus och rymlig entré med klinker och trappa upp till övre plan.

SOVRUM 1 & 2
Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust klinker och släta vita väggar. Terrassdörrar till trädgården.

MASTER BEDROOM
Originellt och spännande sovrum som med sin runda vägg och stora fönsterparti skapar en unik känsla. Ljust klinker, vita släta väggar och spotlights i tak. Tillhörande dressing room, samt utgång till terrassen. Terrassdörren sattes in 2019 och ger ytterligare rymd till rummet.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Stort familjebadrum med bastu och tvättmöjligheter. Mosaik på golv och väggar.
Utrustat med toalett, dusch, tvättställ, handdukstork och bastu.

OVANVÅNING

ALLRUM/MATRUM
På ovanvåningen välkomnas man av en öppen spis och en plats att använda som matplats, bibliotek eller kontor.

SÄLLSKAPSRUM
Unikt vardagsrum med rund vägg och stora specialbeställda panoramafönster från golv till tak för att maximera den vackra utsikten. Ett oerhört trivsamt och rofyllt rum. Junckers golv i bok samt vita väggar och spotlights i tak. Utgång till terrassen.

KÖK
Kök från Siematic med ljust grå luckor och bänkskiva i rostfritt samt köksö med träskiva. Ett gediget, rejält kök i snygg design, utrustat med spishäll (Miele 2006), inbyggnadsugn (Miele 2013), varmluftsugn (Miele 2013), fläkt (Miele 2006), kyl (Miele 2006) och diskmaskin (Ficher & Pykel 2006).
Öppen planlösning med matplats för 6 personer. Skjutdörrsparti till terrassen med plats för matmöblemang de dagar man kan njuta av middagen ute. Middagsutsikten har man däremot alltid, oavsett väder.

GARAGE/FÖRRÅD
Dubbelgarage med automatiska portar, här finns plats för två bilar. Förråd som med fördel kan göras om till gästavdelning och inredas med sovrum och även plats för att göra ett framtida badrum. Separat ingång och utgång till trädgården och det nylagda trädäcket.

UTEMILJÖ
Kombinerad trädgårds- och skogstomt som gränsar mot heden som ger en fantastisk utsikt men ingen insyn. Slå dig ner och njut antingen på det stora trädäcket (lades 2019) vid den stenlagda uteplatsen eller den vackra terrassen på andra våningen. En rofylld och trivsam trädgård, inhägnad och privat.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plans villa
Byggår: 1962/2001
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppfart med plats för två bilar. Garage med plats för två bilar.
Bredband: Ja
Uppvärmning: Vattenburen värme govvärme/radiatorvärme
Grund: Platta på mark
Stomme: Siporex
Bjälklag: Siporex
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Zink
Fönster: Trä kärnvirke, schuko aluminium. 2 -glas
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Förråd

Ekonomi

Utgångspris: 20 000 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 7 001 000kr
Byggnadsvärde: 3 615 000kr
Landvärde: 3 386 000kr
Värdeår: 1971
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Status: Utförd
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2574.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning, 12-IM2-62/773.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 30 000kr
Vatten/avlopp: 10 000kr
Sotning: 500kr
Samfällighet: 2 500kr
Försäkring: 8 000kr
Summa driftskostnad: 51 000kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Tomt

Kommun: Vellinge
Tomttyp: Bärbuskar, häckar, mur, naturtomt och staket
Övrigt: Hänförande utsikt mot heden Naturtomt med bärbuskar, häckar, mur och staket.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Duvstråket 11, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Duvstråket 11, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Duvstråket 11, Ljunghusen
Anmälan visning
Duvstråket 11, Ljunghusen