fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

De la Roses sträte 14, Skanör

MODERN PÄRLA I HJÄRTAT AV SKANÖR!

Nu har vi nöjet att presentera ett trivsamt 1960-talshus med grönskande trädgård som med sina kloka kvadrat är perfekt för barnfamiljen. På lugnt läge mitt i Skanör ligger denna trevliga 1,5-plans villa om ca 171 kvm som smakfullt renoverats samtidigt som man tagit tillvara på utrymmena på ett optimalt sätt. Allt är bekvämt planerat och med maximalt med ljusinsläpp - ett komplett hem att flytta rakt in i.

Villan erbjuder mysiga sällskapsytor med ny braskamin och stora fönsterpartier ger rymd och konstant närhet till den vackra utemiljön. Köket är stilrent inrett och här blir man enkelt inspirerad av matlagning med vänner och familj. Vidare finns flera sovrum, allrum och helkaklade badrum, allt inrett i en smakfull och tidlös stil.

Den arkitektritade utemiljön är tillgänglig från flera rum och är genomtänkt planerad med mycket vintergrönt som gör den lika vacker året om! Trädgården är ljuvligt inredd med gångar, buskar, belysning, vackra träd och olika sittplatser, både med och utan tak. Det ligger ett gediget arbete och mycket kärlek bakom denna oas samtidigt som den planerats utifrån att man även ska ha tid för annat. Det är otroligt välskött och ordentligt, en ren fröjd att ta över!

Kort information

Utgångspris:

7 395 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

171 m2

Biarea:

13 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

378 m2

Byggår:

1968

Adress:

De la Roses sträte 14
23930 Skanör
Ansvarig fastighetsmäklare
Elin Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 86elin@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 2 april 11:00-11:30

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (51)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Elin här
Elin Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 86
elin@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Skanör-Falsterbo?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Härligt välkomnande hallmiljö med plats för sittplats och för avhängning av både ytterkläder och skor. Betonggolvet är ett genomgående inslag på bottenvåningen och ger en modern och elegant känsla. Spotlights i tak och direkt access till teknikrum och garage ger möjlighet till gott om extra förvaring.

BADRUM
Helkaklad badrumsmiljö inrett med grå klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med toalett, tvättställ med kommod, badkar, golvvärme (el slingor) och spotlights i tak.

KÖK MED MATPLATS
Det smakfullt inredda köket från IKEA har stilrena vita luckor och bänkskiva i laminat. Utrustat med kyl och frys (Siemens 2016), spishäll (IKEA 2015), fläkt (Siemens 2016), inbyggnadsugn (Siemens 2016), mikrovågsugn (Siemens 2016) och diskmaskin (Siemens 2016). Bardisk för 3–4 personer med extra vask och gott om arbetsyta och förvaring och en praktisk arbetshörna fulländar detta kök. Mysig matplats precis intill för 6-8 personer, perfekt planerat!

SÄLLSKAPSYTA (VARDAGSRUM/TV-RUM/LOUNGE)
I öppen anslutning till köket ligger de härliga sällskapsytorna som tillsammans utgörs av loungeavdelning med ny kamin och sällskapsrum med skjutdörrsparti och utgång till stort trädäck med tak och infravärme. Vackert ljusinsläpp från flera fönsterpartier mot uteplats och trädgård gör de två miljöerna som gjorda för varandra.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
En trappa upp tar dig till den andra våningen. Här möts du av ett härligt rum som kan användas som tv-rum eller vardagsrum. På golvet ligger målat trägolv, takfönster och ljusa väggar.

SOVRUM
Fint sovrum, väl tilltaget till ytan med matta, tapeter i rosa och vitt och heltäckningsmatta. Kan enkelt göras om till två sovrum, se alternativ planlösning.

MASTER BEDROOM
Master bedroom är precis som man vill ha det med plats för dubbelsäng, två sängbord - en dröm att kliva in i. Heltäckningsmatta, målade ljusa väggar med en fondvägg i vackra blå/gröna toner.

BADRUM
Helkaklat badrum inrett med klinker på golv i grått och kakel i vitt på vägg. Utrustat med toalett, tvättställ med kommod, dusch, golvvärme (el slingor) och spotlights i tak. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (Siemens 2016) och med bra förvaring.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Den ombonade arkitektritade trädgården är en privat oas där inget lämnats åt slumpen. Generös och välplanerad terrass med plats för olika möbleringsalternativ och flera mysiga platser att slå sig ner, under tak eller bar himmel! Oslagbar baksida i privat söder/västerläge, lika välplanerad och välskött som inomhusmiljön. Här har man skapat en sammanhängande och inbjudande oas och mysfaktorn är hög! Välskött, välplanerad och oerhört smakfull trädgård med bland annat vackra klotkörsbär, lavendelbuskar och bambu som bonar om och skärmar av även vintertid. På sommaren växer både rosor, hallonbuskar samt svarta- och röda vinbär. Det känns privat och ombonat, en trädgård för den trädgårdsintresserade!

ÖVRIGA BYGGNADER
På tomten finns garage (mindre och används idag som förråd) med uppställningsplats för 1 bil samt laddbox.

OMRÅDE
Området är populärt nära bra skolor, Skanörs centrum och kyrka. Här tar man sig enkelt runt, med bad och hamn på bekvämt gångavstånd.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1968
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Garage (idag förråd) med uppställningsplats samt gästparkering.
Bredband: Fiber finns
Uppvärmning: Direktverkande el och värmepump luft/luft
Grund: Krypgrund m bjälklag av betong, platta (tillbyggn)
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Målad puts på tegel
Takbeklädnad: Sadeltak, papp (nytt 2022)
Fönster: Nyare 2-/3-glas isoler + 2-glas kopplat (tv-rum)
Ventilation: Mek från- och tilluft med FTX ov, frånluft på bv
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Löpande renoveringar, se bilaga frågelista.

Ekonomi

Utgångspris: 7 395 000kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 4 324 000kr
Byggnadsvärde: 2 745 000kr
Landvärde: 1 579 000kr
Värdeår: 1970
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energiprestanda: 59 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2023-01-13

Driftkostnad

El: 53 455kr
Vatten/avlopp: 6 886kr
Renhållning: 3 250kr
Sotning: 400kr
Försäkring: 7 359kr
Summa driftskostnad: 71 350kr
Kommentarer: I elkostnaden ovan ingår hushållsel. Även laddning av elbil ingår om ca 3 500 kWh. Kostnaden för elförbrukningen kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

De la Roses sträte 14, 23930 Skanör

Bevaka slutpris
De la Roses sträte 14, Skanör
Lägg ditt bud
De la Roses sträte 14, Skanör
Anmälan visning
De la Roses sträte 14, Skanör
Intresseanmälan
De la Roses sträte 14, Skanör