fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Corfitz Beck-Friis väg 9, Ljungskogen

VÄLPLANERAD ENPLANSVILLA FÖR DEN STORA FAMILJEN

Att flytta in här är att skörda och njuta av frukten som såtts och vårdats under flera år. Att skapa ett trivsamt och välplanerat hem med en uppvuxen, grönskande trädgård tar tid och den tiden har med hjärta lagts i denna oerhört mysiga enplansvilla i vackra Ljunghusen som genomgått en total ombyggnation 2008.

Med sin totala boyta om 371 kvm är huset stort nog för den stora familjen att både kunna rå om sig var och en för sig och tillsammans med fina separata och gemensamma ytor. Känslan är varm och ombonad med gedigna och omsorgsfullt valda materialval som handslaget stengolv, vackra fönsterpartier med spröjs och flera dubbeldörrar ut till trädgården. Det lantliga köket från Qvesarum är en match mellan den engelska landsbygden och franska bondromantiken och vem längtar inte efter att uppleva det? Vardagsrummet förlängs med en underbar veranda som vetter ut mot poolområdet.

Planlösningen är genomtänkt och har uppskattats av en familj med flera barn. Smart planerad sovrumsavdelning med fyra fina sovrum med eget badrum och allrum med terrassdörrar ut till en separat uteplats under tak. Master bedroom ligger för sig och uppfyller allt man kan önska – eget badrum med både dusch och badkar, walk-in-closet och terrassdörrar ut till trädgården. Välj om du tar morgondoppet i poolen eller havet som ligger ett kort cykelavstånd bort.

Välskött trädgård, ombonat inredd med olika rum, vackra planteringar, stenlagda gångar och flera uteplatser både med och utan tak. Poolområde med trädäck och bastu samt trädgårdsland med växthus. Att tomten gränsar till en allmänning ger en ännu mer skyddad och privat känsla.

Området är uppskattat av sin fantastiska natur, av skogen, stränderna och havet. En rofylld, vacker och lugn plats att leva med närhet till golfbanan, skolor, mataffär med goda kommunikationer vidare till Hyllie och Malmö.

Det här är ett fantastiskt trivsamt och välplanerat hem på underbart läge i Ljunghusen. Varmt välkommen!

Kort information

Utgångspris:

23 000 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

371 m2

Biarea:

54 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

2112 m2

Byggår:

1996+2008

Adress:

Corfitz Beck-Friis väg 9
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 24 juni 17:00-18:00

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (53)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÈ
Stor och välkomnande hall öppet upp i nock med synliga takbjälkar och gott om plats att hänga av sig. På golvet ligger handslaget stengolv, väggarna är vitmålad träpanel. Separat klädkammare. Härifrån når man även det integrerade garaget.

TVÄTTRUM
Ordentlig tvättstuga med gott om förvaring och arbetsyta. Här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Handslaget terracottaklinker, kakel ovan arbetsbänk och vask.

BARN/UNGDOMSAVDELNING
SOVRUM x 4
Fyra fina sovrum med ekgolv (tarkett 14 mm) samt målade och delvis tapetserade väggar. Samtliga rum har spotlights i tak.

BADRUM 1
Rymligt badrum helkaklat i vitt med små blå inslag på golvet. Här finns wc, handfat med underskåp, dusch, badkar och handdukstork. Golvvärme, spotlights och högtalare i tak.

ALLRUM
Perfekt allrum för denna avdelning – använd som lekrum/tv-rum/spelrum. Trägolv, vitmålad träpanel och öppet upp i nock. Dubbla terrassdörrar ut till en stenlagd uteplats under tak.

HUVUDENTRÉ
Rymlig entré med handslaget stengolv och målade väggar. Dubbeldörrarna med spröjsat glas visar vägen in till vardagsrummet där man även skymtar den underbara verandan, en välkomnande vy att mötas av! I detta rum finns en nisch med vinkyl, fördrinken är nära!

GÄST-WC
Gäst-wc med terracottaklinker och tapetserade väggar. Wc samt handfat med underskåp. Infällda högtalare samt spotlights. Golvvärme.

BIBLIOTEK/TV-RUM
Platsbyggda bokhyllor i grönt, tarkett ekgolv (14 mm), vitmålade väggar och stort fönsterparti ut mot framsidan av huset. Infällda högtalare i taket.

KÖK
Lantligt kök med shakerluckor i grått från Qvesarum. Massiv träbänkskiva i teak och handmålat kakel från England ger det den rätta lantliga känslan. Rejäl köksö med huggkubb och gott om arbetsyta. På golvet ligger handslaget terracottaklinker och i taket finns infällda spotlights och högtalare. Utrustat med AGA spis (2008), spisfläkt (AGA 2008), diskmaskin (Smeg 2014), kyl och frys x 2 (Smeg 2008). Öppen spis (med kassett) och dubbla terrassdörrar ut till den stenlagda uteplatsen. Matplats för 6-8 personer. I anslutning till köket finns ett skafferi.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med fina ljusinsläpp och gott med plats med soffmöblemang som rymmer hela familjen. Eldstad med ram i marmor, klassiskt och snyggt. På golvet ligger tarkett i ek (14 mm), väggarna är målade vita. Spotlights och högtalare i tak.

VERANDA
Verandornas veranda! Ljust rum med fint ljusinsläpp, sisalmatta, tapetserade väggar och terrassdörr ut till trädgården.

MASTER BEDROOM ENSUITE
Rymligt sovrum med ljus heltäckningsmatta, tapetserade väggar och spotlights i tak. Stort fönsterparti ut mot trädgården. Walk-in-closet. Badrummet är helkaklat i jordnära färger med mosaik i duschen (Versace). Inrett med badkar, dubbla handfat, handdukstork och högtalare i tak. Från badrummet finns terrassdörrar ut till trädgården.

UTEMILJÖ
Tomten om 2 112 kvm är välplanerad och välskött, ombonat inredd i olika rum. Poolområde med komposittrall och bastu i direkt anslutning – så härligt! Poolen är 6,5 x 3,5 kvm. Trädgårdsland med växthus för den odlingsintresserade. Stenlagd uteplats med tak och utan tak. Privat och insynsskyddad tomt.

Byggnad

Byggnadstyp: Enplansvilla
Byggår: 1996+2008
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Dubbelgarage + uppfart för flera bilar
Bredband: Ja
Uppvärmning: Jordvärme med golvvärme
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glas kopplade
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2008
Övriga byggnader: Förråd 6 kvm Bastu 5 kvm Teknikrum till pool 3 kvm

Ekonomi

Utgångspris: 23 000 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 10 671 000kr
Byggnadsvärde: 7 400 000kr
Landvärde: 3 271 000kr
Värdeår: 2001
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2021-03-19
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2575.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 18 900kr
El: 11 500kr
Samfällighet: 2 500kr
Summa driftskostnad: 32 900kr

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Corfitz Beck-Friis väg 9, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Corfitz Beck-Friis väg 9, Ljungskogen
Lägg ditt bud
Corfitz Beck-Friis väg 9, Ljungskogen
Anmälan visning
Corfitz Beck-Friis väg 9, Ljungskogen
Intresseanmälan
Corfitz Beck-Friis väg 9, Ljungskogen

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!