Boka värdering

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

Dela

Berghs väg 64 / Södra Ljunghusvägen 11, Ljunghusen

EN ENPLANSVILLA SOM TAR PLATS

Låt er inspireras av detta underhållsfria stenhus i utsökt design byggt 2016. Ett enplanshus som smälter vackert in i skogen med väl genomtänkta funktioner och detaljer.

Smakfullt inrett med harmoniska och påkostade materialval. De vackra cognacsfärgade askgolven är genomgående i alla sällskapsytor medan det i sovrummen är valt ombonad heltäckningsmatta och i hall, badrum, kök och tvättrum ligger praktiskt och vacker klinker. Exklusivt kök från HTH i mörkt poppelträ som tillsammans med bänkskiva i ljus komposit och påkostade vitvaror utstrålar en avskalad och nedtonad lyx.

Planlösningen är välplanerad med fyra rymliga sovrum, tre badrum och öppna sällskapsytor. Samtidigt bjuder huset på spännande ytor som ljusgång och galleri. Takhöjden och de skjutbara fönsterpartierna skapar en flytande och spännande gräns mellan ute- och innemiljö. Loggian under tak tillsammans med den stora terrassen om ca 150 kvm omfamnar huset och poolområdet vilket skapar en privat oas med möjlighet att följa solens alla dygnets timmar. Vackert anlagd trädgård med både gräsmatta och skogstomt.

Med andra ord är detta ett riktigt drömhus med alla bekvämligheter som tänkas kan. Dessutom beläget på ett mycket attraktivt läge med en oslagbar omgivning nära hav, strand och golfbana.

Välkomna till Södra Ljunghusvägen 11 i Ljunghusen!

Kort information

Pris/bud:

19 200 000 kr

Boarea:

273 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

2500 m2

Byggår:

2016

Adress:

Berghs väg 64 / Södra Ljunghusvägen 11
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in i en ljus och rymlig hall med grå skiffer på golvet och vita målade väggar. Redan här möts vi av husets varma atmosfär och fina ljusinsläpp, högt i tak och öppen planlösning.

GÄST-WC
Gäst-wc med vägghängd wc (Geberit), handfat med kommod och dusch med vikbara duschväggar. Marockanskt klinker med golvvärme, vita målade väggar, infällda spotlights.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med askgolv, vita målade väggar, spotlights i tak.

GROVKÖK/TVÄTT
Tvättrum/Grovkök med separat ingång. Gott om förvaring bakom inredning i vitt från HTH samt skjutdörrsgarderober med inredning. Utrustat med tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch), torrskåp (cylinda) och tvättställ. Klinker i svart och vitt med golvvärme, målade vita väggar.

GALLERI
Möblerbart galleri med cognacsfärgad ask på golvet, vita målade väggar och spotlights i tak.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för både säng, skrivbord och soffa. Ljus heltäckningsmatta i ull, vita väggar och grön fondvägg. Walk-in-garderob bakom skjutdörr.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med plats för både säng, skrivbord och fåtölj. Ljus heltäckningsmatta i ull, målade vita väggar. Walk-in-garderob bakom skjutdörr.

BADRUM 2
Ljust och fräscht badrum, stora ljusa klinkerplattor där samma platta är kaklat vid duschutrymme och bakom handfatet. I övrigt målade vita väggar, spotlights i tak. Vägghängd wc, tvättställ med kommod i vitt samt dusch med duschvägg i klarglas. Golvvärme.

VARDAGSRUM & MATPLATS
Ljust härligt vardagsrum med högt i tak och stora fönsterpartier som fångar in och skapar närhet och gemensamhet med den vackra trädgården och uteplatsen. Den öppna spisen (gas) fungerar som en avskiljare i rummet och kan smart njutas av från både matplats och vardagsrum. Spotlights i tak. Matplats med plats för större sällskap.

KÖK
Exklusivt kök från HTH i mörkt trä som tillsammans med bänkskiva i ljus komposit utstrålar en avskalad och nedtonad lyx som framhävs av de snygga, vågräta ådringarna. Utrustat med fläkt (Thermex), kylskåp (2 st, Siemens), frys (2 st Siemens), induktionshäll, diskmaskin och två ugnar varav en vanlig varmluftsugn och en ångugn (Gaggenau). Matplats för 6 personer. Vackra spegelskjutdörrar in till vardagsrummet. Stort fönsterparti med skjutdörr ut till terrassen.

LJUSGÅNG
Askgolv, vita målade väggar, spotlights i tak. Stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Fullt inredd garderob längs med hela gången.

MASTER BEDROOM
Avskilt sovrum med eget badrum. Väggarna är delvis målade i en varm gråblå ton delvis tapetserade i en vacker tapet. Höjden i taket skapar rymd medan de färgade väggarna ger en ombonad och trivsam känsla. Fönsterdörr ut till terrassen.

BADRUM 3
Badrum med mörka stora klinkerplattor och kaklat i ljusgrå marmor. Dubbla handfat med kommod, vägghängd wc, dusch i nisch, elektrisk handdukstork, golvvärme och spotlights i tak.

UTEMILJÖ
Ljuvlig trädgård, välplanerad med stor uteplats om ca 150 kvm. Trä och kalksten samsas om platsen och vackra planteringar i och omkring uteplatsen ger en extra dynamik och skapar rum kring den mosaikklädda poolen. Tre stora markiser för dagar man vill skydda sig mot sol och regn. Gott om plats för stora sällskap, både i loungen och som middagsgäster. Den vackra loggian blir som ett extra rum. Utanför den anlagda uteplatsen samsas gräsmattan med skogstomt. Vackert! Här vill man stanna.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan i vinkel
Byggår: 2016
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Carport för två bilar. Tillgång till uppladdning av elbil. Uppfart för flertalet bilar.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/Vatten CTX
Grund: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Zink
Fönster: Aluminium
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader: Carport/Förråd Samt en förrådsbyggnad i tomtgräns som delas med grannen.

Ekonomi

Utgångspris: 19 200 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 9 200 000kr
Byggnadsvärde: 5 800 000kr
Landvärde: 3 400 000kr
Värdeår: 2016
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Status: Utförd 2019-11-05
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 Skattetal: Mantal 4/12670 Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-49/353.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2690.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2692.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2693.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2694.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2695.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2696.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2704.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM2-64/2711.1

Driftkostnad

Uppvärmning: 42 000kr
Vatten/avlopp: 10 000kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 12 000kr
Summa driftskostnad: 66 000kr
Kommentarer: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel och fasta kostnader samt uppvärmning av pool och el till elbil. Uppgifter enligt Eon.

Tomt

Kommun: Vellinge

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Berghs väg 64 / Södra Ljunghusvägen 11, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Berghs väg 64 / Södra Ljunghusvägen 11, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Berghs väg 64 / Södra Ljunghusvägen 11, Ljunghusen
Anmälan visning
Berghs väg 64 / Södra Ljunghusvägen 11, Ljunghusen