fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Berghs väg 43, Ljunghusen

ETT MED NATUREN I LJUNGSKOGEN!

Här bor du lugnt och ostört. Denna villa i vinkel är välskött och har omsorgsfullt uppdaterats genom åren med noga utvalda materialval. Huset rymmer ljusa sällskapsytor som man tillvaratagit på bästa sätt med stora fönster- och skjutdörrspartier och på sina ställen öppet upp i nock. Samspelet mellan de vackra, lugna och smakfulla färgsättningen, den välplanerade planlösningen med stora härliga ytor gör att man lyckats skapa en unik och trivsam miljö.

Förutom de härliga sällskapsytorna har huset gott om sovrum och rymmer med lätthet den stora familjen och har även plats för de som vill ha arbetsyta hemma. Vidare finns ett inbjudande kök för matentusiasten, flera badrum och en rymlig tvättstuga med egen ingång. Allt är stilrent, ombonat och genomtänkt!

Utöver huvudbyggnaden finns en separat uthyrningsdel med pentry, badrum, stort sällskapsrum samt två sovrum, optimalt för uthyrning, tonårsavdelning, generationsboende eller företaget hemma.

Härligt grönskande, lummig trädgård med välskött gräsmatta, stort trädäck, flaggstång och vackra planteringar. Området är uppskattat för sin närhet till skola, mataffär och goda kommunikationer. Samtidigt är strand, hav, skog och golfbana aldrig långt borta när man bor i Ljungskogen. För er som söker ett bekvämt, komplett hem att flytta rakt in är det här en dröm!

Varmt välkomna till Berghs väg 43!

Kort information

Utgångspris:

18 895 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

298 m2

Biarea:

12 m2

Rum:

9 rum

Tomt:

2420 m2

Byggår:

1967/2009

Adress:

Berghs väg 43
236 42 Höllviken
Ansvarig fastighetsmäklare
Staffan Strandh

Reg. fastighetsmäklare

0708-45 18 31staffan@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (43)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Staffan här
Staffan Strandh
Reg. Fastighetsmäklare
040-678 28 84
staffan@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering

Vill du veta mer om
Ljunghusen?

Läs mer i vår artikel
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in! Här möts man av en snygg och stilren interiör i mjuka toner, goda avhängningsmöjligheter. Vacker klinker i beige som matchar bänkskivor och fönsterbänkar, vitmålade väggar och spotlights i tak.

GÄSTTOALETT
Helkaklad gästtoalett med kakel och klinker i jordnära färger. Inrett med toalett, tvättställ med kommod, spotlights i tak.

KÖK OCH MATPLATS
Kökets är husets mittpunkt, ett drömkök för alla matlagningsentusiaster och är ett utmärkt val anpassat till husets arkitektur. Köksinredning från HTH i ek, bänkskiva av beige komposit, samt läcker brun mosaik som stänkskydd. Spishäll (Bosch 2021), mikrovågsugn (Smeg 2009), spisfläkt (Smeg 2009), diskmaskin (Miele 2021), kyl och frys (Miele 2021) och inbyggnadsugn ( ). En självklar samlingspunkt med plats för stort matbord samt köksö med gott om förvaring.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Groventré och kombinerat tvättrum, där praktiskt och snyggt går hand i hand! Inrett med skåpinredning där man utnyttjat utrymmet väl med hela garderobsväggar, under- och överskåp. Tvättmaskin (Husqvarna 2009), torktumlare (Electrolux 2020), tvättho samt extra kyl och frys (Smeg). På golvet ligger samma klinker som i kök och hall.

SÄLLSKAPSRUM
Ett inbjudande rum med flera fönster i kombination med skjutdörrspartier ut till trädgården. Här tar den iögonfallande naturen plats, vackert! Rymd och ljus präglar detta rum då det är öppet upp i nock. Här finns plats för såväl stor soffgrupp som för matsalsmöblemang, här har allt har sin givna plats. En klassisk braskamin ger rummet extra mysfaktor. På golvet ligger trägolv.

ALLRUM
I en avdelning för sig finns ett trevligt separat tv-rum med trägolv och vitmålade väggar samt skjutdörrspartier och altandörr till trädäck.

MASTER BEDROOM/EN SUITE BATHROOM
Härligt master bedroom med plats för dubbelsäng och två sängbord, direkt access till walk in closet - praktiskt och lyxigt med genomtänkt inredning. Från sovrummet ingång till helkaklat smakfullt badrum inrett med klinker i grått och kakel i vitt. Utrustat med dusch med duschvägg i glasblock, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, handdukstork, golvvärme och spotlights i tak. Terrassdörr till trädäcket ger både ljus och härlig känsla!

SOVRUM x 3
Tre sovrum i samma separata avdelning, golven pryds av trägolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Precis intill finns ett helkaklat badrum, smakfullt renvoverat i grått och vitt med kakel på vägg och klinker på golv. Utrustat med dusch, vägghängd toalett, vask med kommod i ek, handdukstork samt golvvärme.

ÖVRE PLAN MED SEPARAT INGÅNG

SÄLLSKAPSRUM
Här möts du av ett stort och inbjudande våningsplan som är öppet upp i nock. Flera ljusinsläpp och synliga takbjälkar ger tillsammans rymd och känsla. Här finns plats för tv-rum, vardagsrum och matsal, helt naturligt indelat i olika rum. Vackert trägolv och målade väggar.

SOVRUM x 2
Två fina sovrum, varav det ena är väl tilltaget till ytan, trägolv.

PENTRY
Utrustat med spishäll, ugn, kyl , frys och mikrovågsugn.

BADRUM
Helkaklat badrum med kakel och klinker i grått och vitt, dusch, tvättställ med kommod, vägghängd toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Denna separata gästavdelning kan integreras med den övriga bostadsytan.

UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Underbar utemiljö som tillvaratagits på bästa sätt! Det är lummigt, skyddat och välplanerat med vackra planteringar, buskar och växter. Allt är otroligt välskött och genomtänkt. Stort trädäck i soligt sydvästläge med plats för både matmöblemang, loungegrupper och solstolar! En riktigt drömmig oas!

ÖVRIGA BYGGNADER
På tomten finns förråd.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1967/2009
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppställningsplats för ett antal bilar
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Luft/vattenvärmpump. Luft/ Luft (OV)
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts på tegel/ träpanel
Takbeklädnad: Sadeltak/takpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fönster: 2 glas fönster
Ventilation: Mekanisk frånluft/självdrag
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: 2009
Övriga byggnader: Förråd om ca 12 kvm.

Ekonomi

Utgångspris: 18 895 000kr eller högstbjudande
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärde: 10 563 000kr
Byggnadsvärde: 6 000 000kr
Landvärde: 4 563 000kr
Värdeår: 1978
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Vellinge
Energideklaration: Utförd 2022-10-06
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Vellinge Ljunghusen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden Last: Avtalsservitut: Villa, 12-IM2-54/2574.1 Förmån: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 12-IM2-54/2578.1 Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning, 12-IM2-62/773.1

Driftkostnad

El: 47 300kr
Vatten/avlopp: 5 655kr
Renhållning: 3 392kr
Samfällighet: 2 000kr
Försäkring: 10 000kr
Summa driftskostnad: 68 347kr

Info

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Vellinge kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Berghs väg 43, 236 42 Höllviken

Bevaka slutpris
Berghs väg 43, Ljunghusen
Lägg ditt bud
Berghs väg 43, Ljunghusen
Anmälan visning
Berghs väg 43, Ljunghusen
Intresseanmälan
Berghs väg 43, Ljunghusen