fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Budgivning pågår
Dela

Bäckahästgatan 18, Husie

ENPLANSVILLA I TOPPSKICK MED POOL & JACUZZI

Ja, toppskick är det här! Varmt välkomna till denna dröm till poolvilla med fantastiska miljöer såväl inne som ute. Huset är modernt och smakfullt och i princip allting har renoverats sedan nuvarande ägare tillträdde 1998. Resultatet har blivit en tilltalande familjevilla i snygg design med trevliga sociala ytor, ett stilrent kök, snygga badrum, tre sovrum samt ett härligt vinterbonat uterum med golvvärme och isolerglas som nyttjas till fullo hela året om. Utanför husets många, stora fönsterpartier har man god kontakt med trädgården, här har gränsen mellan ute och inne nästintill suddats ut. Och helt fenomenalt är väl det, då bostadens trädgård även den är i totalt toppskick med vackra planteringar, gräsmattor för lek, fina terrasser samt extra komfort då huset bjuder på såväl jacuzzi som pool. WOW säger vi bara!

Det är modernt och genomtänkt och det känns väl att nuvarande ägare har trivts i och älskat sitt hus. Det är så otroligt hemtrevligt och välskött och detta känner man av så snart man tar första klivet in på tomten. Här är det bara att flytta rakt in! Köket är smakfullt och i vitt, stilrent utförande från Kvik med en maskinpark i huvudsak från Electrolux och de bägge badrummen är helkaklade och även de är stilrena och lätta att tycka om. Två av sovrummen ligger i ena delen av huset och master bedroom ligger perfekt, lite avskilt, med altandörr ut till terrass och poolområde. Här finns även två rymliga allrum, varav det ena med öppen spis, en rejäl och välplanerad tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter i friliggande förråd. Plats för bilen finns det såklart på både uppfart och i garage.

Läget är familjevänligt, lugnt och skönt. En ljuvlig plats att leva och bo på, lite utanför och med naturen inpå knuten men samtidigt på nära avstånd till nästan allt. Varmt välkomna till Bäckahästgatan 18, ett hus ni bara inte får missa!

Kort information

Utgångspris:

6 495 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

124 m2

Biarea:

50 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

681 m2

Byggår:

1998

Adress:

Bäckahästgatan 18
21233 Malmö
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: 27 september 18:30-19:00

Anmälan visning
Bokningsformuläret öppnas i ett nytt fönster. Vår webbplats och detta objekt finns kvar i bakgrunden.

Bilder

Alla bilder (58)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Mörkgrå klinker på golv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar i glas.

BADRUM
Mörk klinker på golv och vita, helkaklade väggar. Duschhörna med mörk mosaik på golv och glasdörr från INR. WC, handfat med kommod, spegel samt spotlights i tak. Renoverat 2018.

SOVRUM 1&2
Ekparkett på golv och vita väggar.

ALLRUM VID KÖK
Ekparkett på golv och vita väggar. Socialt placerat allrum i direkt anslutning till köket. Här finns även öppen spis för extra mysfaktor. Direkt access till det rymliga uterummet.

KÖK
Kök i öppen, härlig planlösning mot allrum med stilren köksinredning i sobert vitt från kvalitativa Kvik, renoverat 2016. Ekparkett på golv och vita väggar. Vita luckor med grepplist, vit bänkskiva i laminat samt glasskivor som stänkskydd. Kyl och frys med ismaskin, induktionshäll, mikro, och integrerad diskmaskin - samtliga vitvaror från Electrolux (2016). Fläkt från Thermex (2016). Matplats för upp till fem personer vid rymlig köksö.

TVÄTTRUM/GROVENTRÉ
Mörk klinker på golv och vita, helkaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens (2013), torkskåp från Siemens (1998) samt goda förvaringsmöjligheter.

MASTER BEDROOM
Ekparkett på golv och vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt utgång via altandörr till den ljuvliga trädgården.

VARDAGSRUM
Ekparkett på golv och vita väggar.

BADRUM 2
Snyggt badrum som renoverats 2017 med kakel och klinkers i vitt och svart utförande. WC, handfat med kommod, badkar samt handdukstork. Spotlights i tak.

UTERUM
Stort, härligt, vinterbonat uterum med skjutbara dörrpartier i helglas isoler och med mörkgrå klinker på golv. Elburen golvvärme. Plats för stort matbordsmöblemang. Utgång härifrån till husets oas till trädgård.

TRÄDGÅRD
Grönskande, välplanerad trädgård med olika uteplatser på trädäck och varav en med pergola. Gräsmattor för lek, vackra planteringar, stensättningar, pool och jacuzzi. Förråd och garage.

ÖVRIGT
I hela huset finns vattenburen golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plan
Byggår: 1998
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Uppställningsplats för två bilar samt plats för en bil i garage.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Taktegel
Utv. plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renoveringar: Se renoveringslista

Ekonomi

Utgångspris: 6 495 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 2 672 000kr
Byggnadsvärde: 1 780 000kr
Landvärde: 892 000kr
Värdeår: 1998
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Malmö
Energiprestanda: 8 500 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2021-08-30
Servitut & planbestämmelser: Gemensamhetsanläggning: Malmö Blåtisteln GA:2, Samfällighet: Malmö Blåtisteln S:7

Driftkostnad

Uppvärmning: 12 000kr
Vatten/avlopp: 8 880kr
Försäkring: 7 400kr
Summa driftskostnad: 28 280kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 28 280 kr/år. I angiven driftskostnad för fyra personers hushåll ingår uppvärmning och hushållsel om ca 12 000 kr/år, V/A och renhållning om ca 8 880 kr/år samt försäkring om ca 7 400 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Ring Malmö kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Bäckahästgatan 18, 21233 Malmö

Bevaka slutpris
Bäckahästgatan 18, Husie
Lägg ditt bud
Bäckahästgatan 18, Husie
Anmälan visning
Bäckahästgatan 18, Husie
Intresseanmälan
Bäckahästgatan 18, Husie

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!